Átadtuk az Országváros játékot

Feltöltés dátuma:

Sikeresen átadtuk legújabb fejlesztésünket Megrendelőnk részére, az OrszágVáros játékot.

Nosztalgia és élmény

Ez a webes applikációs a klasszikus papíralapú játék, az ország város fiú leány újgenerációs változata. Ahogy a szlogen is mutatta: régi játék újratöltve!

Korábban nem fejlesztettünk játékokat, ez nem is a területünk. Viszont ehhez nem is igazán játékfejlesztői tudásra volt szükség, hanem azokra a webes technológiákra, melyeket már évek óta használtunk, mint a jQuery, PHP vagy éppen HTML-CSS weboldal sablon összeállítás. Ahogy már más projektnél, itt is generálkivitelezők voltunk, azaz nem csak a fejlesztést, hanem a grafikai anyagok gyártását is mi végeztük el.

A játék nem csak hagyományos regisztrációval, hanem Facebookos és Google-s belépéssel is elérhető, így azonnal egy kattintással indítható privát szoba, és elkezdődhet a pontgyűjtés.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Trendek és kereslet előrejelzése: A mesterséges intelligencia ereje a készlet-előrejelzésben

A készletgazdálkodás minden vállalkozás kritikus szempontja, amely befolyásolja a költségeket, az ügyfelek elégedettségét és az általános nyereségességet. Hagyományosan a készlet-előrejelzés kézi módszerekre és a múltbeli adatok elemzésére támaszkodott, ami gyakran pontatlanságot és hatástalanságot eredményezett. A mesterséges intelligencia (AI) és a gépi tanulás megjelenésével azonban a vállalkozásoknak ma már hatékony eszközök állnak rendelkezésükre a trendek és a kereslet soha nem látott pontosságú előrejelzéséhez. Ebben a cikkben a mesterséges intelligencia átalakító erejét vizsgáljuk a készlet-előrejelzésben, és azt, hogy a vállalkozások hogyan használhatják ki ezeket a technológiákat ellátási láncuk működésének optimalizálására.

Szabályozási megfelelés és jogi megfontolások a közüzemi NFT-kkel kapcsolatban

Mivel a nem-kinyerhető közüzemi tokenek (NFT-k) egyre nagyobb teret nyernek a különböző iparágakban, a fejlesztők, a vállalkozások és a felhasználók számára létfontosságú, hogy eligazodjanak a jogi környezetben, és biztosítsák a szabályozási követelményeknek való megfelelést. Miközben a közüzemi NFT-k innovatív megoldásokat kínálnak a tulajdonjog, a hozzáférés-szabályozás és a digitális eszközkezelés terén, jogi kihívásokat is felvetnek a szellemi tulajdonjogokkal, az értékpapír-szabályozással, az adatvédelemmel és a fogyasztóvédelemmel kapcsolatban. Ebben a cikkben a közüzemi NFT-kkel kapcsolatos legfontosabb jogi megfontolásokat és szabályozási megfelelési kérdéseket vizsgáljuk meg, és útmutatást adunk a hatékony navigálásukhoz.