hero-mobil-app-fejlesztes

Mobilalkalmazás fejlesztése

A mobilalkalmazások

Miért érdemes foglalkozni a mobilalkalmazások fejlesztésével?

Mivel egyre többen férnek hozzá az internethez okostelefonon és táblagépen, a mobilalkalmazás fejlesztés egyedülálló módon képes elérni számos potenciális fogyasztót. A mobilalkalmazások létrehozásának és terjesztésének számos előnye van. A mobilalkalmazások növelik a felhasználók hűségét, erősíti a márkát, hiszen egyedi lehetőséget kínálnak egy új csatornán keresztül (például a felhasználók személyre szabhatják fiókjukat), valamint növelik a márka ismertségét. Nem utolsó sorban pedig érdemes figyelembe venni, hogy növelik az értékesítést, hiszen a felhasználók a mobil alkalmazásban időt eltöltve vásárlásokat hajthatnak végre, valamint a natív push értesítéseket kihasználva akár további vevőkhöz juthatunk el.

Milyen előnyökkel járhat egy mobilapp?

Az alkalmazások megkönnyítik az ügyfelek számára, hogy gyorsan szerezzenek üzleti információkat, ugyanakkor kapcsolatban maradjanak és naprakészek legyenek kedvenc márkájukkal.

Ezek az alkalmazások elengedhetetlen marketing eszközei a vállalkozásoknak, hogy kiterjesszék az elérhetőségüket, miközben hatalmas és releváns expozíciót nyújtanak a márkának. Segít a közvetlen marketing csatorna létrehozásában a vállalkozások és ügyfeleik között, lehetővé téve a közvetlen és hatékony kommunikációt. Mobilalkalmazásával telepíthet és küldhet push és alkalmazáson belüli értesítéseket a felhasználóknak. Ha értesítései fontos és releváns információkat tartalmaznak, akkor az ügyfelek ragaszkodnak és lojálisak lesznek a márkájához.

Az egyedi mobilalkalmazások számos lehetőséget rejtenek, érdemes tehát befektetni, amennyiben elhatározza magát, válasszon minket.

Miért a WebOrigo-t válasszam?

A mobil telefonos alkalmazás fejlesztés 2019 óta képezi szolgáltatási portfóliónk részét. Első megbízásunkat 2019 elején kaptunk, és azóta is folyamatosan fejlesztünk alkalmazásokat mind Android, mind pedig iOS platformra.

Minden mobilalkalmazás fejlesztésünk cross-platform fejlesztés, így rengeteg plusz költséget megspórolva és a folyamatot is meggyorsítva szolgáljuk ki ügyfeleinket, akiknek ugyanúgy natív alkalmazásélményben lehet részük, mintha minden egyes platformra külön fejlesztést végeztünk volna.

Cégünk fő célja, hogy az ügyfelek elképzelései valóban kiteljesedjenek, és ezen tervek mögé egy logikusan felépített rendszert létesítsünk. A szakértői csapatunk segítségével az álmokból valódi szoftverek születhetnek, melyek bárki számára kényelmes és egyszerű használatot biztosítanak, akármilyen komplexitással is bírjon a projekt. Lehetősége van végig követni az alkalmazás fejlesztési folyamat egészét, emellett több éves tapasztalatunknak hála, garantált, hogy munkatársaink is hozzátesznek olyan ötleteket a projekthez, amikre más nem is gondolna.

A felhasznált technológia

Cross-Platform mobilalkalmazás fejlesztés

Köszönhetően a gyors mobilos technológiai fejlődésnek, már nem kifejezetten szükséges Java vagy Swift alapú alkalmazásokat fejleszteni, ugyanis elérhetővé váltak olyan technológiák, melynek segítségével a modern frontend framework-ben megírt alkalmazások mobilos alkalmazásokká alakíthatóak. Így lényegében egyetlen platformra szükséges a fő funkciókat megírni, majd ebből lehetséges Android, iOS, Windows, Linux és Mac környezetre is natívvá alakított alkalmazásokat kiadni.

Ezek az alkalmazások ugyanolyan élményt adnak, mint a hagyományosan fejlesztettek. Ugyanúgy feltölthetőek az alkalmazás boltokba, a felhasználók észre sem veszik a különbséget. A legtöbb modern alkalmazást már így készítik a fejlesztők, jó példa erre az Instagram, a Discord, a Bloomberg vagy éppen a Coinbase Pro.

Milyen programnyelvekben készülnek az alkalmazások?

Az alkalmazások frontend fejlesztéséhez cross-platform technológiát Vue-t vagy React-ot használunk minden esetben.

Backend fejlesztés során leginkább a PHP-ra támaszkodunk, de projektjeink között számos egyéb nyelveken fejlesztettünk már. Ide sorolható például a Node.js vagy éppen a Laravel. Vue-ban frontend és backend oldalról is alapos tapasztalatot szereztünk, adatbázis kiszolgálók közül a MySQL és a mongoDB is egyaránt népszerű projektjeink között.

Több alkalommal fejlesztettünk már alkalmazásokat kifejezetten Cloud platformra, mely projekteknél elsődleges szempont volt a terhelhetőség.

Referenciák

Büszkék vagyunk arra, hogy számos és különféle projektben vehettünk részt, melyekben mobil alkalmazásaink komplex problémákra nyújtottak megoldást. Fejlesztéseink a legváltozatosabb területekig is kiterjednek, így lehetőségünk adódott olyan sokrétű alkalmazáson is dolgozni, mint egy ügyvédi kreditpont képzési platform, vagy egy egyedi blockchain oktatási platform. Emellett olyan speciális fejlesztéssel is rendelkezünk, mint a hangalapú névtelen kommunikációt biztosító Soundlike.

Alkalmazás fejlesztéseink során legkiemelkedőbb referenciánk a Gardróbom, melyen egy dedikált, megrendelői igénytől függően 3-5 főből álló fejlesztőcsapat dolgozik éves több ezer órás fejlesztői keretszerződéssel. A Gardróbom mind webes alkalmazás formájában, mind pedig Android és iOS platformokon elérhető. Kiemelten ügyeltünk a backend megfelelő kialakítására, ugyanis az első héten elértük a 10.000 letöltést, és az első helyezést Magyarországon a „Vásárlás” kategóriában az AppStore és a Play Áruház felületein. Heti letöltésszámban Magyarországon az alkalmazás megelőzött számos másik népszerű alkalmazást, mint például az Instagram vagy a Messenger.

Segítségre van szükséged projekteddel kapcsolatban?

Beszéljünk!

Gyakran Ismételt Kérdések

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

További ajánlott termékeink