kisvállalkozások

Kisvállalkozások

A kisvállalkozásokat modern, költséghatékony szoftverekkel és weboldal fejlesztési megoldásainkkal segítjük a fejlődésben és a piacralépésben.

kisvállalkozások

Szeretné felpörgetni vállalkozásának forgalmát? Mi biztosak vagyunk benne, hogy az automatizáció a megoldás!

A WebOrigo Magyarországon piacvezetőként a legmodernebb informatikai megoldásokat nyújtja kis-, közép- és nagyvállalatoknak, amelyekkel az Ön vállalata jelentős piaci előnyre tehet szert a korszerűtlenebb technológiákat alkalmazó konkurenciával szemben. Olyan, már kisvállalatok számára is elérhető megoldásokat nyújtunk a webfejlesztés területén, melynek segítségével megfizethetően tud szintet lépni, legyen akár egyszemélyes, akár többszemélyes vállalkozásról szó.

Szolgáltatásaink kisvállalkozásoknak

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk honlapfejlesztés és webáruház készítés terén. Egyedi fejlesztéseink időtállóak és megfelelnek a legkorszerűbb biztonsági elvárásoknak, ugyanakkor megfizethető áron vehető igénybe, mind havi díjas, mind egyszeri díjas alapon.

Honlapkészítés


Egyedi webes megjelenést biztosítunk ügyfeleinknek akár valami újba vágna, akár meglévő honlapját kívánja felújítani. A legkisebb landoló oldalaktól elérhetőek szolgáltatásaink a komplex platformok és szoftverek fejlesztéséig. Korábbi weboldal készítési munkáink között megtalálhatóak az egyszerű értékesítési landolóoldalaktól kezdve a milliós látogatottságú vállalati portálig weboldalak.

Igény esetén egyedi arculattervezést is nyújtunk (logó tervezést beleértve), akárcsak folyamat tervezést és tanácsadást a honlap kialakításához. Ezen extra szolgáltatások mindig az ügyféligénytől függenek.

Amennyiben bizonytalan, hogy mit választana, foglaljon időpontot egy ingyenes, 15 perces konzultációra.

Webáruház fejlesztés


Értékesíteni már egy egyszerű egyoldalas, űrlappal rendelkező honlappal is lehet, ugyanakkor kétség nem férhet hozzá, hogy a webáruházak megjelenésével a rendelési folyamat sokkal gördülékenyebbé vált. Saját fejlesztésű webáruház rendszerünket 2015 óta készítjük, mely óta több mint 100 webáruházat adtunk át vagy üzemeltettünk ügyfeleinknek.

Tapasztalatunkat nem csak a fejlesztésben, de az üzemeltetésben is igyekszünk átadni ügyfeleinknek. Legyen szó akár webshop továbbfejlesztésről, akár havi díjas üzemeltetési és karbantartási szolgáltatásról.

Ugyancsak kínálunk alvállalkozóinkon keresztül kedvezményes termékfeltöltési és tartalomfeltöltési szolgáltatást.

Értékesítés és marketing


Egy jó honlap nem elegendő ahhoz, hogy jó forgalma legyen. Kiemelten fontos az értékesítési csatornák és a marketing kialakítása. Legyen szó hirdetéskezelésről vagy marketing automatizációról, ügyfélszerzésről, bátran ajánljuk rendszereinket, vagy igény esetén alvállalkozóinkat az értékesítésének megszervezéséhez, kampányainak felügyeletéhez.

Új ötletek megvalósítása


Az új ötletek bárki fejéből kipattanhatnak. Amennyiben vállalkozásával, vagy teljesen önállóan valami új területre vágyik, számíthat ránk partnerként a honlapkészítés illetve egyéb webfejlesztés terén. Akár a legkomplexebb alkalmazás fejlesztési ötletében is számíthat ránk. Kiszámítható fizetési ütemezéssel és tervekkel segítjük ügyfeleinket, hogy pontosan lássák a lépéseket akkor is, ha nem tapasztalt szoftverfejlesztők vagy éppen projektmenedzserek.

Új ötletének kidolgozásában, megtervezésében is tudunk segíteni tanácsadási szolgáltatásainkon keresztül, mely akár már egyetlen órára is igénybe vehető.