domain és szerver értékesítés

Domain és szerver értékesítés

A domainnév (azaz tartománynév) legfontosabb tulajdonsága, hogy jóval könnyebben megjegyezhető. Weboldal készítéshez szükségünk van egy egyedi, még nem foglalt domain névre.

Egy jó domain kifejezi a weboldal lényegét, valamint emlékezetes marad a felhasználó számára, így könnyeben visszatalál majd a weboldalunkra, valamint az ismerőseinek is nagyobb eséllyel fogja tudni ajánlani. Fontos, hogy a név rövid, könnyen megjegyezhető és találó legyen, ezzel növelve a hatékonyságát.

Nem mindegy tehát, hogy mit takar ez a név, fontos, hogy frappáns, rövid és kifejező legyen. Ennek kiválasztása csak is a vállalkozáson múlik, ahogy az is, hol szeretné megvásárolni a domain nevet. Cégünk a teljes grafikai munka és weboldal/webshop fejlesztés mellett domain és szerver értékesítéssel is foglalkozik, így Önnek nem kell számtalan ajánlatot végig böngésznie, ha egy profi és teljeskörű szolgáltatást szeretne igénybe venni.

Partnereinken keresztül elérhetőek az összes kontinens minden országának kiterjesztései, még azok is, ahol helyi képviselőre van szükség az igény benyújtásához, vagy éppenséggel az helyi lakcímhez kötött. Mindemellett természetesen nem csak ország kiterjesztésekkel, hanem egyedi, úgynevezett gTLD-k regisztrációjában is tudunk segíteni.

2000+ elérhető domain név kiterjesztés
1-3 nap átfutási idő
Ország kiterjesztések
Nemzetközi kiterjesztések
Átregisztrációs és jogi ügyintézés
Domain tanácsadás

Tárhely és egyedi email cím

Ha domaint vásároltunk, akkor lehetőségünk van egyedi email címet is generálni a cégünknek. Bár ez apróságnak tűnhet, de esztétikus céges email címmel növelhetjük a felhasználók cégünkbe vetett bizalmát, sokkal profibb képet festhetünk arról.

Amennyiben egy bemutatkozó webshopot vagy egy kicsi weboldalt, webáruházat szeretne üzemeltetni, úgy Önnek valószínűleg elegendő egy tárhely, és nem kell szerver megoldásban gondolkoznia. Ahogy szerverek választásában, úgy tárhely szolgáltatásban is állunk rendelkezésre.

Fix tárhely


 

Korlátlan tárhely


 

E-mail cím szolgáltatás


 

A szerverekről

Mit jelent a szerver?

Amennyiben Ön egy nagyobb látogatottságú honlapot, portált, webshopot vagy alkalmazást tervez, akkor a tárhely nem lesz elegendő. Ehhez a szerver szolgáltatásunkat ajánljuk.

Dedikált szerver

Olaszországi és Csehországi szerverparkunk a legmagasabb szintű Rating 4-es, ISO:27001, CISPE declared tanúsítással rendelkezik, partnerünk szerverközpontjában van elhelyezve, mely Európa vezető Cloud szolgáltatója, 100% GDPR megfelelőséggel. Számos nemzetközi multinacionális vállalat és önkormányzat választja szerver szolgáltatásunkat, mely a legmagasabb elérhető rendelkezésre állást biztosítja.

Ezek a szerverek és szerverparkok rendkívül megbízhatóak, sőt a természet viszontagságainak is képesek ellenállni: statikailag hibátlanul vannak kialakítva, a szünetmentes működésükről pedig a saját dízelgenerátoraik gondoskodnak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a 2004-es cseh hurrikánt is túlélték, akkor is zökkenőmentesen szolgáltatták az adatokat.

A szerver telepítésétől az üzemeltetésen át rendszergazdáink minden feladatot ellátnak, Önnek nincs más dolga mint hátradőlni, a munka nehezebb részét bízza ránk. Szerverek üzemeltetése mellett szerverparkok üzemeltetését is vállaljuk, tehát lehet bármekkora a projekt, ránk biztosan számíthat.

VPS

A VPS (Virtual Private Server) nem más, mint egy virtuális privát szerver, de virtuális dedikált szerverként is hallhattunk már róla. Röviden, a VPS egy olyan virtuális számítógép, amelyet internetes tárhelyszolgáltatás részeként vehetünk igénybe.

A virtuális dedikált szerverek lényege, hogy a nagy teljesítményű fizikai szervergépeket több kisebb, önálló, elkülönített erőforrásokkal rendelkező virtuális szerverre osztják fel. Sok szempontból egyenértékűek a fizikai szerverekkel, de könnyebben létrehozhatóak és konfigurálhatóak – ez abból adódik, hogy a VPS-ek szoftveralapúak. Használatuk rendkívül előnyös lehet, mert jóval költséghatékonyabbak, mint a fizikai dedikált szerverek, viszont fontos megjegyezni, hogy mivel a hardvereszközöket több virtuális szerverré osztják fel, így a teljesítmény esetlegesen alacsonyabb lehet.

VPN

A VPN (Virtual Private Network) röviden virtuális magánhálózatot jelent. Nevéből adódóan sejthető, hogy ezen hálózat használatával biztosíthatjuk, hogy a számítógépünk ne legyen többé követhető.

Ha virtuális magánhálózatot használunk, akkor a számítógépünk az internetszolgáltató helyett egy VPN-kiszolgálóhoz csatlakozik egy biztonságos, titkosított kapcsolaton keresztül. Ezután a VPN-kiszolgáló csatlakozik az Ön által keresett webhelyhez. Ott a szokásos módon rögzítik a látogatás adatait, azonban a VPN-kiszolgáló IP-címe, nem a saját számítógép IP-címe alapján. Ezáltal illetéktelen személyek nehezebben találják meg eszközünket, a böngészés sokkal biztonságosabb lehet.

Gyakran Ismételt Kérdések

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

További ajánlott termékeink