webdesign grafikai munkák

Webdesign, grafikai munkák

Grafikai munkák

Webes arculattervezés

A weboldalak, a webes alkalmazások elterjedése miatt természetesen a webdesign területe is egy gyorsan növekvő és rendkívül fontos területté nőtte ki magát a webfejlesztésben. Gondoljunk csak bele: szívesen barangolunk-e egy átláthatatlan és unalmas felületen, vagy inkább keresünk egy egyszerű de mégis nagyszerű alternatívát? A legtöbb esetben a holnapunk első benyomása mérvadó lehet, így ha a felhasználó nem tud kiigazodni rajta, valószínűleg be fogja zárni, nem fogja kihasználni a funkciók töredékét sem.

Szerencsére rengeteg grafikus eszköz áll rendelkezésünkre, melyek közül a Figma igencsak kiemelkedő pozíciót foglal el. De hogy miért is ilyen különleges? Ezen webes felületről elérhető webdesign eszköz amellett, hogy felhasználóbarát és egyszerűen kezelhető, jó néhány változatos funkcióval segíti a designerek munkáját.

Mi a Figma rendszerben tervezzük meg a webes arculatát (beleértve a logó tervezést), így egy modern, áttekinthető, bárhol megtekinthető látványtervet kap. Felejtse el a grafikusok által küldött megnyithatatlan formátumokat, hiszen a Figmához nem kell letölteni semmit, egy böngésző segítségével is áttekinthető a látványterv.

Logó tervezés

Másik népszerű szolgáltatásunk, mely minden cég számára elengedhetetlen, az a logó tervezés. Egy logóra, cégérre mindenkinek szüksége van, hiszen a vállalkozást ezzel fogják azonosítani. Egy logó meghatározza a céget, megjegyezhető, és segít a márka felépítésében.

Grafikus kollégáink az arculat tervezése során a logó tervezésére kiemelt hangsúlyt fektetnek. Hiszen az arculatot elsődlegesen a logó fogja meghatározni.

Egyéb grafikai szolgáltatások

Kétségkívül legnépszerűbb szolgáltatásunk a logó és az arculattervezés, de emellett számos más grafikai szolgáltatásunk elérhető:

Névjegykártya tervezés


Szórólap tervezés


Banner készítés


Nyomdai munkák


Céges arculati könyv


Iratminták tervezése


Videóvágás


Ikonok gyártása


Drótváz készítés


A grafikai munkák kivitelezése

1

Kick-off meeting

Elsődlegesen egy meetingen projekt menedzser vagy grafikus kollégánk egyezteti Önnel az igényeiket. Ezt követően indulhat a munka

2

Grafikai tervezés

A tervek készítése során Ön folyamatosan kap látványterveket, instrukciókat, verziókat, melyeket véleményezhet. A véleményeket beépítjük, és újabb verziókat küldünk.

3

Átadás

Amint elfogadásra került a végső verzió, megküldjük a vektoros és a fix méretű felbontásokat, több formátumban, hogy nyomdáknak vagy belső használatra is kényelmes legyen felhasználni az anyagot.

Gyakran Ismételt Kérdések

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.