portalfejlesztes_1

Honlapkészítés és portálfejlesztés

A honlapokról

A webes jelenlét elengedhetetlen

Ma már nem lehet vállalkozást üzemeltetni webes jelenlét nélkül. A fogyasztók az internethez fordulnak minden információért, legyen szó termékről, szolgáltatásról, címről vagy éppen nyitvatartási időről. Még a legegyszerűbb, de mégis jól megtervezett weboldallal is előnyre tehetünk szert az üzletágunkban. A weboldalaknak az utóbbi időben különösen nagy szerep jutott, fontosságuk és relevanciájuk mindenki számára érezhető, így nem is kérdés, hogy a saját portál fejlesztése minden vállalat számára elengedhetetlen.

Cégünk profi csapata teljeskörű honlapkészítést és portálfejlesztést vállal, amik Önnel együttműködve, az igényeinek megfelelően, testre szabva kerülnek kialakításra.

Milyen előnyökkel jár az egyedi weboldal?

A webes megjelenésnek számos pozitív vonzata van, melyek elősegítik egy vállalat fejlődését. Egy weboldallal jóval könnyebben elérhetünk nagy közönségeket, mint offline eszközök alkalmazásával. Minőségi, felhasználóbarát weboldallal felvehetjük a versenyt a konkurenciákkal szemben, ezáltal pedig cégünk presztízse, megbízhatósága is nagy mértékben növelhető. Emellett földrajzi korlátozásokba sem ütközünk, tehát megfelelő keresőoptimalizálással rengeteg emberhez eljuthatunk. Abból adódóan, hogy a weboldal állandóan elérhető a világhálón, a potenciális ügyfelek száma lényegesen magasabb lehet. Szinte bármennyi és bármilyen információt megoszthatunk, amit ráadásul egyszerűen módosíthatunk, így a felhasználók mindig naprakészek lehetnek a vállalatunkkal kapcsolatban.

Egyedi weboldal fejlesztés

Manapság már rengeteg ingyenes weboldalkészítő alkalmazással és olcsó sablonnal találkozhatunk, és bár elsőre vonzónak találhatjuk a „költséghatékony” megoldást, ez sajnos rengeteg negatívumot rejteget. Ingyenes weboldal használata esetén nincs egyediség, így nem lesz esélyünk kiemelkedni a konkurencia közül: egyrész nincsen saját domainünk, így nem lehet egyedi nevet használni, másrészről pedig csak előre beállított stílusok közül válogathatunk, ami sokszor nem is felel meg cégünk igényeinek, arculatának. Sok a felesleges, nem módosítható kód, ami lassú oldalbetöltéshez, ezáltal pedig a felhasználók elégedetlenségéhez vezet. Hatalmas probléma a biztonság kérdése is, hiszen ezek a nyílt forráskódú rendszerek könnyedén feltörhetőek, illetéktelen személyek hamar hozzáférhetnek bizalmas adatainkhoz. Mindemellett a keresőoptimalizálás is nehezebb, így jóval kevesebb felhasználót érhetünk el, számos potenciális ügyfelet elveszítünk.

Ezzel szemben az egyedi weboldalak mindig pont annyit tudnak, amennyit kell. Saját igények szerint bármikor és bárhogyan fejleszthetőek, és teljesen testre szabhatóak, így sajátos arculat és funkciók is implementálhatóak. Ezáltal egy jól működő, felhasználóbarát rendszer építhető fel, amin az emberek örömmel böngésznek, így garantált, hogy a potenciális ügyfelek száma is növekvő tendenciát fog mutatni. Emellett az egyedi weboldalak biztonságos forráskóddal rendelkeznek, a honlapkészítés során a legújabb technikák szolgálnak az adatok megfelelő feldolgozására és tárolására, ezáltal csak az arra jogosult személyek férhetnek hozzájuk.

Miért a WebOrigo-t válasszam?

Ha szeretné, hogy az elképzeléseiből valódi projektek váljanak, csapatunk ehhez nagy mértékben és profi módon hozzájárulhat. A weboldal fejlesztés során a legújabb technológiákat alkalmazzuk, rendkívül sokrétű témában. Felhasználóközpontú tervezéssel biztosítjuk azt, hogy az elkészült honlap könnyen használható és szerethető legyen, pozitív, vevőközpontú képet festve az Ön vállalkozásáról.

Lehetősége van végig kísérni a portálfejlesztés folyamatának egészét, így mindig naprakész lehet a közös projekttel kapcsolatban, valamint bármikor kibővítheti azt, ha új ötlete támad. Emellett több éves tapasztalatunknak hála az is garantált, hogy különböző felvetésekkel mi is segíthetjük a weboldal készítés sikerét.

A honlapfejlesztés lépései

1

Tervezés

Minden esetben szakértő csapatunk egy tervdokumentációt készít, mely összefoglalja honlapja igényeit és funkcionalitását.

2

Drótváz készítés

A tervek elkészültét követően drótvázat készítünk, mely a kialakítandó oldalak pontos vázát fogja tartalmazni. Ugyancsak készítünk egy oldaltérképet, így már látni fogjuk, hogy milyen oldalakból fog állni a honlap, és az oldalak hogyan lesznek összekapcsolva.

3

Látványterv (webdesign) készítés

A drótváz elkészültét követően grafikus csapatunk elkészíti a honlap látványtervét (webdesign). A webdesign lesz az, melyet pontosan megvalósítunk a fejlesztés során.

4

Frontend fejlesztés

Az elkészült webdesign-t vagy látványtervet követően megvalósítjuk a weboldal statikus vázát, szaknyelven frontendet. Ez az, ami már egy kattintható, de még funkciókat nem tartalmazó váz. Ebben fogjuk bekötni a funkciókat.

5

Backend fejlesztés

Amikor elkészült a frontend, és elfogadásra kerültek az animációk, gombok, látványelemek kinézete és pozíciója, úgy következő lépésként a funkciókat kötjük be, mint például az űrlapok vagy a dinamikus tartalmak.

6

Tesztelés, átadás

Legvégül az oldal fejlesztői, majd megrendelői teszteken esik át. Ezek sikeres teljesítését és a hibajavításokat követően átadjuk az oldalt, és megkezdődhet az üzemeltetési vagy a garanciális időszak.

A felhasznált technológia

Reszponzív fejlesztés

Mára már elengedhetetlen az is, hogy a weboldalunk minden eszközön - legyen az telefon, tablet, vagy számítógépoptimális formában jelenjen meg, könnyen olvasható legyen és egyszerűen lehessen rajta navigálni. A reszponzív fejlesztés alatt úgynevezett rugalmas elemeket alkalmazunk, melyek segítségével képesek vagyunk felhasználóbarát, tökéletesen átlátható és funkcionáló weboldal készítésre.

Cégünk segítségére lehet nem csak a weboldal fejlesztésben, de a látványvilág megtervezésében is, hogy honlapja tetszetős és olvasható legyen bármilyen eszközről is látogat el rá a felhasználó.

Milyen programnyelvekben készülnek a weboldalak?

Az alkalmazások frontend fejlesztéséhez a legmodernebb módszereket használjuk, mint a HTML, CSS és JavaScript és a Vue, az adott projekt bonyolultságától függően.

Backend fejlesztés során leginkább a PHP-ra támaszkodunk, de projektjeink között számos egyéb nyelveken fejlesztettünk már. Ide sorolható például a Node.js vagy éppen a Laravel. Adatbázis kiszolgálók közül a MySQL és a mongoDB is egyaránt népszerű projektjeink között.

Több alkalommal fejlesztettünk már kifejezetten Cloud platformra, mely projekteknél elsődleges szempont volt a terhelhetőség.

Alkalmazott Technológiáink

Referenciák

Az elmúlt évek során több, mint 200 weboldal fejlesztésében vettünk részt. A kisvállalatoktól kezdve a nemzetközi multinacionális vállalatokig fejlesztettünk már bemutatkozó oldalakat, landoló és promóciós oldalakat.

Segítségre van szükséged projekteddel kapcsolatban?

Beszéljünk!

Gyakran Ismételt Kérdések

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

További ajánlott termékeink