stratégiai tanácsadás header

Stratégiai tanácsadás

Kérdése adódott? Keressen minket!

Induló és meglévő vállalkozásként is nagy fejtörést jelenthet, melyik rendszerekre lenne igazán szükségünk, melyek azok, amelyek teljes mértékben kielégítik igényeket és elősegítik vállalkozásuk fejlődését.

Ebben segít a stratégiai tanácsadás, amely során elmagyarázzuk és megbeszéljük, hogy az általunk nyújtott webfejlesztési szolgáltatások melyike a legoptimálisabb az Ön számára. Cégünk legfőbb erényei a rugalmasság, megbízhatóság, hitelesség és a személyre szabott megoldások. Amennyiben professzionális kiszolgálásra és segítségnyújtásra van szüksége, keressen minket bizalommal.

Miben tudunk segíteni?

Legyen szó CRM (ügyfélkapcsolat kezelési rendszer), LMS (oktatásmenedzsment rendszer), WMS (raktárkezelő rendszer), DMS (dokumentumkezelő rendszer) vagy RMS (foglaláskezelő rendszer) tervezéséről, cégünk több éves tapasztalattal segítheti elő vállalkozása fejlődését.

Amennyiben a fenti területek dokumentációjának elolvasása után kérdése merülne fel, vagy bizonytalan abban, hogy cégének pontosan milyen rendszer kialakítására is lenne szüksége, üzleti tanácsadó csapatunk készséggel segít megtervezni a következő lépést.

A tanácsadás lépései

1

Stratégiai elemzés

Ebben a szakaszban azonosítjuk a kérdéseket, és ellenőrizzük, hogy azok összhangban vannak-e az üzleti stratégiával. Ezután egy átfogó helyzetelemzés keretein belül megvizsgáljuk a vállalat korábbi céljait, azok teljesülését, valamint a jelen fennálló helyzetet is. Ez a lépés remek kiindulási pont annak érdekében, hogy megtaláljuk a vállalkozásnak tökéletesen megfelelő fejlesztési területet.

2

Vízió, misszió, célok felmérése

A szakasz során meghatározzuk az informatikai missziót, víziót, valamint a stratégiai célokat is, átfogó képet kapva így arról, hogy hova is szeretnénk eljutni.

Misszió (küldetés): Küldetés, melyet a vállalat a jövőben be akar tölteni.

Vízió (jövőkép): A vállalat által felvázolt kívánt, jövőbeni állapotot rögzíti.

3

IT „üzleti modell” vizsgálata

Felülvizsgáljuk a korábban kialakított „üzleti” modellt, mely keretet ad az egyes informatikai szegmensek kifejtésének. Ha megismerjük a modellt, könnyebben feltárhatjuk a benne rejlő hibákat, megtalálhatjuk azokat a területeket, melyekre koncentrálnunk kell a szoftver fejlesztéssel.

4

Stratégiai térkép

Elkészítjük a stratégiai térképet, mely szemléletesen bemutatja az egyes célok összefüggéseit: Üzleti cél – IT stratégiai cél, valamint Alkalmazás infrastruktúraSzervezet összefüggések.

5

Részletes akcióterv

A tanácsadás utolsó fázisa a korábban meghatározott premisszák alapján felépített stratégiai akcióterv kidolgozása. A stratégiai célokból vezetjük le a részletes akciókat, melyek megvalósításával nagy mértékű fejlődést eredményezhetünk. Az akcióterv tartalmazza azon rendszer tervezését, amelyik a legoptimálisabb és leginkább a vállalkozás igényeinek megfelelő, így Ön tudni fogja, hogy milyen irányban érdemes tovább haladni a webfejlesztéssel.

Igény esetén a szakasz végén pontos költségtervet adunk, hogy tervezni tudjon, mely rendszer milyen költséggel járna bevezetése esetén.

Gyakran Ismételt Kérdések

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.