weboldal üzemeltetés

Weboldal üzemeltetés

A weboldal üzemeltetésről

Előfordult már Önnel, hogy honlapja hirtelen meghibásodott? Esetleg hirtelen kellett megtenni egy frissítést, módosítást? Ha igen, mi segítünk, széleskörű szolgáltatásaink között vállaljuk weboldalak, webshopok, és online rendszerek működtetését, folyamatos felügyeletét.

Egy weboldal hatékony üzemeltetése, folyamatos karbantartása és a teljesítmény maximalizálása a weblapok komplexitása miatt ma már komoly szakértelmet kíván. Egy összetettebb holnap esetén a napi feladatok elvégzése, a folyamatos teljesítménymérés, a tartalomfeltöltés és a kapcsolódó marketing felépítése egyszerre hatalmas munkával jár, specialisták nélkül pedig egyáltalán nem hatékony. Azonban lehetőségünk van ezen webfejlesztési feladatokat részben vagy egészben kiszervezni, ezzel folyamatos garanciához jutva hatékonyabb és gazdaságosabb módon működtetni a weboldalunkat.

Tárhely és egyedi email cím

Elérhetőség

A folyamatos elérhetőség egy weboldal esetén ma már alapkövetelmény, ezért ahogy a rendszerüzemeltetés területén, itt is garantáljuk, hogy bármikor a rendelkezésére állnak szakembereink, akik az esetlegesen felmerülő problémákkal azonnal foglalkozni kezdenek, és a lehető leghamarabb ki is javítják azokat. Ezáltal egy felmerülő hiba esetén nem kell napokra leállítania weboldalát és így nem esik el a kiesett időszak alatti bevételtől.

Hibajavítás

Meghibásodás esetén Önnek nem kell a hiba felderítésével foglalkoznia, hiszen bármilyen probléma fellépése esetén mi vállaljuk annak korrigálását, megoldását. Bízza ránk weboldala üzemeltetését, hiszen biztonságos szerverekkel dolgozunk, így gondoskodunk weblapja biztonságáról. A folyamatos működés garantált, hibák fellépése esetén azonnal elhárítjuk azokat, tapasztalt szakembereink pedig bármilyen fennakadás esetén a rendelkezésére állnak.

Tartalomkezelés

Hiába a szép, felhasználóbarát honlap, ha nincsen folyamatosan tartalommal ellátva. Csapatunk segít nem kizárólag a tartalom feltöltésében, hanem annak megírásában, illetve folyamatos szerkesztésével kapcsolatban is. Alvállalkozóinkon keresztül számtalan nyelvre tudjuk a tartalmat lefordítani, feltölteni és közzétenni, akár a közösségi média felületein is. Amennyiben szükséges, automata tartalommegosztó szoftver kiépítésében is közreműködünk.

Folyamatos frissítés

Hiába a szép, felhasználóbarát honlap, ha nincsen folyamatosan frissítve a kiszolgáló rendszere. Legyen az WordPress, Joomla vagy egy egyedi fejlesztés, a frissítéseket a szolgáltatók és a szoftverfejlesztők azért adják ki, hogy biztosítsák a weboldala folyamatos sérülékenységektől és biztonsági résektől mentes működését. Elengedhetetlen, hogy ezeket időben telepítsük, hiszen ezek garantálják a weboldal hibamentes működését. Ezek elmulasztása felelőtlenség, és egy támadás esetén könnyen áldozattá válhatunk, ahol a frissítések elmulasztása akár jogi felelősséggel is járhat.

Hatékonyság

A ma használatos analitikai eszközök nagyon sok adatot feldolgoznak a felhasználókról és tevékenységeikről, ezáltal számtalan lehetőséget biztosítanak a mérésre, rendszerezésre is. Fontos azonban tudni, hogy ezen szoftverek használata sokszor komoly szaktudást, tapasztalatot és akár programozási ismereteket is igényelnek. A WebOrigo munkatársai rendelkeznek a kellő tudással, így képesek vagyunk feldolgozni a statisztikai adatokat és információkat, majd ezeket naprakészen továbbítani az Ön számára, így könnyebben meghozhatja a szükséges a stratégiai döntéseket, hatékonyabb cégvezetést elérve.

Tanácsadás

Meghatározzuk a webfejlesztési célokat, valamint az igénybe veendő eszközöket, és ezután időközönként, vagy akár folyamatos napi kapcsolatban áttekintjük az elért eredményeket és a kitűzött célokat. Ezáltal tökéletesen látjuk, hogy miképp teljesít az oldal, és alacsony látogatottság, rossz konverzió vagy esetleg gyenge teljesítmény esetén lehetőségünk van orvosolni a hibát. Nem kell aggódnia, hiszen szakértőink így gondoskodnak arról, hogy a weblapja gördülékenyen, problémamentesen fusson az év minden napján.

Kiszámítható költség

Az üzemeltetés előre tervezhető, az üzemeltetési költségek pedig kontrollálhatóak, továbbá a saját állományában így nincs szüksége magasan képzett rendszergazdákra, ezáltal ez a megoldás jóval kevesebb költséggel jár – és nem utolsó sorban az adminisztráció is egyszerűbbé válik.

Gyakran Ismételt Kérdések

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Referenciák

További ajánlott termékeink