Modern Vállalkozások | WebOrigo
modern vállalkozások

Modern Vállalkozások

A WebOrigo Magyarország Zrt. büszkén jelentheti, hogy tagja a magyarországi Modern Vállalkozások Programjának. Így biztosíthatjuk, hogy átlátható, felelősségteljes szervezetként tudunk beszállítói lenni Európai Unió finanszírozta szoftverfejlesztési megbízásoknak.

A Széchenyi 2020 GINOP, továbbá az új, 2021-2027-es időszak számos pályázati lehetősége elérhető, és támogatja a vállalkozások szoftveres fejlesztését, legyen az egyedi portál, vállalatirányítási rendszer vagy gyártás és értékesítés menedzsment platform.

A WebOrigo pályázatnak megfeleltetett rendszerei feltöltésre kerültek a Modern Vállalkozások Programjának portáljára, így ott tud válogatni a kedvezményes árú termékeink közül.

Keresse pályázati tanácsadónkat, vagy vegye igénybe stratégiai tanácsadási szolgáltatásunkat, hogy közösen kidolgozzuk pályázati dokumentációját.

Szövetségi tagság

Cégünk 2021 óta tagja az Informatikai Vállalkozások Szövetségének. Büszkék vagyunk szervezeti tagságunkra, hiszen ez is bizonyíték arra a sokéves munkánkra, amit a szoftverfejlesztés területén végzünk.

Bővebben az IVSZ-ről

Lépjen velünk kapcsolatba!

Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kacsolatot.

E-mail: info@weborigo.eu
Telefon: +36 (20) 7790 125

chief executive officer
Gréczi Gergely Chief Executive Officer & Founder at WebOrigo