Felhasználási Feltételek

A weborigo.eu internetes domain üzemeltetője, valamint tárhelyszolgáltatója a WebOrigo Magyarország Zrt. (1027 Budapest, Bem József utca 9. fszt; office@weborigo.eu).

Jelen webhely vagy annak bármely aloldala megnyitásával Ön elfogadja az alább felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg a weboldalunkat!

FELELŐSSÉG

A WebOrigo Csoport minden észszerű erőfeszítést megtesz annak biztosítására, hogy a weboldalán közölt minden adat és információ pontos legyen a feltöltés időpontjában. Ennek ellenére a WebOrigo Csoport sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a weboldalain keresztül megjelentetett információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, továbbá a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben törölje vagy megszüntesse. A WebOrigo Csoport nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmiféle pontatlanságért vagy hiányosságért.

A WebOrigo Csoport nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért. A weboldalakon található bármilyen információn alapuló döntés a felhasználó saját felelőssége.

A WebOrigo Csoport nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

SZERZŐI JOG

A WebOrigo Csoport weboldalai, az azokon található minden képi, hangalapú, videós- valamint szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állhatnak a WebOrigo Csoport egyes vállalatai, vagy harmadik fél részére. Azoknak a személyes használatot meghaladó mértékű bármilyen formában történő felhasználása csak a WebOrigo Csoport írásos engedélyével lehetséges.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a WebOrigo Csoport a fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat jogi következményekkel járhat.

Érvényes 2021. január 1-től.

Letöltés PDF-ben