viszonteladók

Alvállalkozók, viszonteladók

Kiemelten fontosnak tartjuk kapcsolati hálónk bővítését és viszonteladó partnereinkkel a baráti hangulatú együttműködést.

Legyen a viszonteladó partnerünk!

Egyedi szoftvereink és szolgáltatásaink döntő többsége viszonteladó partnerek és alvállalkozók útján jut el a végfelhasználókhoz. Többnyire marketingügynökségekkel dolgozunk együtt, akik a marketing automatizációs szoftverjeink értékesítésén túl weboldal üzemeltetési feladatokkal, valamint egyedi rendszerek fejlesztésével bíznak meg minket.

Együtt dolgoztunk már az alábbi ügynökségekkel

Viszonteladókat keresünk a következő helyekre

LMS Sales representative

Part Time
Hungarian, English
Budapest, HU
Apply

Regional Sales Director - Baltic region (EE, LT, LV)

Part Time
English, Estonian
Tallinn, EE
Apply

Regional Sales Director - Hungary

Full Time
Hungarian, English
Budapest, HU
Apply

Miért jó a partnerünknek lenni?

A WebOrigo elkötelezett aziránt, hogy egyedi és minden problémára kiterjedő megoldást nyújtson partnerei részére. Széles termékpalettánknak és beszállítói hálózatunknak köszönhetően bármilyen webfejlesztési, felhőalapú igényt meg tudunk valósítani, így a részprojektektől kezdve a generálkivitelezésen át számíthat ránk.

Rendszereinket egyedileg fejlesztjük, igyekszünk minimalizálni a harmadik fél felé fennálló függőségeket, hogy mindazt, amit értékesítünk, a legapróbb részéig átlássuk, és felelősséget tudjuk érte vállalni. Éppen ezért, mint szoftverfejlesztő vállalat, bármilyen egyedi fejlesztésű vagy szabad forrású CMS rendszer üzemeltetésében, felmérésében és biztonságossá tételében számíthat ránk.

Ügyfeleink elégedettségéért dolgozunk

Elkötelezettek vagyunk partnereink és vevőink iránt, hogy a legjobb dedikált webfejlesztési szolgáltatást nyújtsuk. Erre nincs is jobb bizonyíték, mint a több, mint 1000 korábbi ügyfelünk, és a rajtuk keresztül kiszolgált több millió végfelhasználó.

Kiterjedt alvállalkozói hálózatunk van

Az évek alatt az online marketing automatizáció minden területére betekintést nyertünk, és alapos tudást szereztünk. Amiben nem mi vagyunk a legjobbak, ott szerződéses alvállalkozó partnerünk nyújtja a szolgáltatást, így garantálva a legjobb minőséget viszonteladó partnereink felé.

Bármilyen problémát megoldunk

Alapvetően egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozunk, emiatt azonban bármilyen szoftverbe, legyen az WordPress, Drupal, Joomla, Wix vagy éppen egy egyedi fejlesztés, hozzá tudunk nyúlni, átnézni, megfelelő kibervédelemmel ellátni, javaslatokat tenni a javítására, integrálni valamivel, bekapcsolni új funkciókat, vagy éppen továbbfejleszteni.

A WebOrigo minden folyamatra külön csapatot vagy kapcsolattartót dedikál (IT projekt menedzser), hogy a leghatékonyabban tudjuk a webfejlesztési munkát elvégezni.

Minden ügyfelünk egyformán fontos

Fontos megjegyeznünk, hogy a piacon egyedülálló módon nem szelektálunk a webfejlesztési projektek közül, azaz nincsen minimum rendelési érték a partnereink felé. Nem szabjuk meg, hogy csak a milliós projektekkel foglalkozunk. Szándékosan. Ha egy egyórás hibaelhárításról van szó, partnerünk nyugodtan ránk bízhatja, örömmel elvállaljuk, hiszen számunkra a partneri együttműködés ezt jelenti. Munkavállalóinkat és alvállalkozóinkat úgy tudjuk a feladatokra delegálni, hogy az ilyen apróságokra, úgymint az éveken át tartó projektekre is, megfelelő idejük legyen.

Gyakran Ismételt Kérdések