Társaságirányítás | WebOrigo
WebOrigo társaságirányítás kép

Társaságirányítás

A WebOrigo jogelődje révén 1994-ben jött létre számítógépes grafikai munkák és weboldalak készítésére, hangfájlok vágására.

Tevékenységünk szerint 2015-től foglalkozunk kizárólag számítógépes programozással (webfejlesztés), azon belül négy fő területet határoztunk meg: marketing automatizációs szoftverek, egyedi vállalatirányítási rendszerek, tőzsdei és pénzügyi szoftverek (elsősorban kriptovaluta kereskedelem és online bankkártyás fizetés), valamint üzemeltetési szolgáltatások és azokhoz kapcsolódó hardverintegrációs megoldások fejlesztése.

Ezen négy fenti tevékenységben a közös az online automatizáció, hiszen mindegyik webes, valamilyen felhőalapú technológiára épül.

2020-ban átszerveztük cégünket, és létrejöttek az észtországi WebOrigo Eesti OÜ, valamint a magyarországi WebOrigo Magyarország Zrt. cégek, ezzel megalakulva a WebOrigo Csoport. Ehhez csatlakozott 2021-ben az egyesült királyságból a WebOrigo UK LLP. 2022 februárjában pedig megalakult a WebOrigo Csoport legfiatalabb tagja, a WebOrigo Montenegro D.O.O., cégünk Balkán országok felé történő terjeszkedésének törekvéseképp.

Szemléletünk, hogy ügyfeleinknek átlátható, jól tervezett és könnyen üzemeltethető rendszereket adjunk a kezébe. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy szoftvereink, rendszereink és munkánk fenntartható legyen, illetve felelősségteljes cégként megfeleljünk az iparág szabta követelményeknek és normáknak.