NFT készítés

Legyen szó ICO landolóoldal, smart contract vagy NFT fejlesztésről, a WebOrigo tanácsadóira, fejlesztésére mindig számíthat.

Az elmúlt években számos tokenkibocsátással, NFT és ICO elindításával a hátunk mögött tudjuk, hogy mi kell ahhoz, hogy egy projekt sikeres legyen.

Több évnyi fejlesztési tapasztalattal a hátunk mögött bízhatsz abban, hogy a tervezés, fejlesztés majd az átadás után is rendelkezésre állunk majd. Széles csapatunkban megtalálhatóak üzletfejlesztési szakértők, tesztelők, projektvezetők és tanácsadók is a fejlesztőkön túl!

Kérdésed van az NFT projekteddel kapcsolatban?

NFT fejlesztési szolgáltatásaink

A legkorszerűbb technológiákkal segítségével dolgozunk azon, hogy sikeres NFT fejlesztést valósítsunk meg minden ügyfelünk számára.

A WebOrigo-nál célunk, hogy NFT fejlesztés során a lehető legmagasabb minőséget nyújtsuk. Tudjuk, hogy a magas minőség számtalan lépést kíván, és az NFT fejlesztés akkor lesz sikeres, ha ezek a lépések megfelelő minőségben, jó sorrendben követik egymást a tervezéstől a megvalósításon át a tesztelésig.

NFT stratégia tervezés


Szakértő csapatunk már az első lépésben segít, hogy a megvalósítani kívánt NFT a megfelelő funkciókkal rendelkezzen.

NFT tanácsadás


NFT tanácsadás során a fejlesztés folyamatában arra ügyelünk, hogy egy fenntartható, üzemeltethető, költségbarát ökoszisztéma jöjjön létre.

NFT fejlesztés


Akárcsak egy tokennek, az NFT alapja is egy smart contract, azaz egy okos szerződés. NFT fejlesztésekor a kiválasztott technológiában fejlesztjük azt le.

NFT közzététel


Amikor készen van a fejlesztés, jöhet is a közzététel, vagy más néven a mintelés. Segítünk abban, hogy a megfelelő platformon, a megfelelő módon kerüljön fel az NFT.

NFT értékesítő oldal fejlesztése


Amennyiben a projekt célja, hogy az NFT saját webshopban, saját weboldalon legyen értékesíthető, akkor ebben is tudunk segíteni.

NFT üzemeltetési támogatás


Az NFT átadása után is tudunk segíteni továbbfejlesztésben. Stabil múltunk garancia arra, hogy a jövőben is bármikor hozzánk fordulj kérdéseddel, fejlesztési kéréseddel.

Kérdésed van az NFT projekteddel kapcsolatban?

NFT technológiák

NFT fejlesztés során az alábbi technológiákkal dolgozunk: Ethereum (ERC-20, ERC-721), TRON, Polygon, Matic, Hyperledger, Open Sea vagy Solana.

Amennyiben más technológiai követelménye lenne, bátran keressen meg, és megtaláljuk a közös megoldást!

További kriptovaluta fejlesztési szolgáltatásaink

Token fejlesztés

Van, amikor elegendő egy egyszerű smart contract alapú token is, és nincsen szükség NFT-re. Ilyen projekteket is szívesen vállalunk.

ICO lebonyolítás

ICO lebonyolítás esetén az értékesítési csatorna kidolgozásától kezdve annak grafikai valamint szoftveres megtervezésében is tudunk segíteni.

web3 fejlesztés

Az NFT fejlesztésen túl komplett web3 alkalmazások tervezésében, fejlesztésével is bátran megbízhatsz minket.

Smart contract fejlesztés

Okos szerződések tervezése, lefejlesztése is fő feladataink közé tartozik, hiszen az NFT fejlesztés legnagyobb része az okos szerződés megírása.

Tanácsadás, konzultáció

Legyen szó akár kód áttekintéséről, közzétételéről vagy általános tanácsadásról, a WebOrigo ebben is partnered lesz.

Kriptovaluta marketing

Számos kriptovaluta tőzsdével van kapcsolatunk, így amennyiben a kriptovaluta belistázásával, népszerűsítésével kapcsolatban érdeklődik, szívesen segítünk ebben is.

Miért mi?

Előremutató technológiák alkalmazása: büszkék vagyunk arra, hogy már 2017-ben foglalkoztunk blockchain technológiákkal. Igyekszünk mindig újítani, és elsőként bevezetni a piacon megjelent újdonságokat.

Innováció kéz a kézben: a WebOrigo-nál olyan cégekkel szeretünk dolgozni, akik a saját iparágukat kívánják előre vinni. Hiszünk abban, hogy egy iparági szakértő egy technológiai szakértővel együtt tud igazi sikereket elérni.

Díjnyertes megvalósítások, világcégekkel együttműködve: olyan cégek vannak az ügyfeleink között, mint a Tesco, a DLA Piper vagy a Cargill. Családi vállalkozásoktól kezdve világcégeken át az állami szereplőkig segítünk újító megoldásokat bevezetni, melyeket többször díjaztak, például az Év Honlapja díjjal.

Referenciák

Az elmúlt évek során részt vettünk már smart contract fejlesztésekben, token fejlesztésekben, kriptovaluta tőzsde fejlesztésében, kriptovaluta tőzsde engedélyeztetésében, átvizsgálásában és licensz megszerzésében, valamint forex kereskedési algoritmusok és automata kriptovaluta kereskedési rendszerek fejlesztésében.

Segítségre van szükséged projekteddel kapcsolatban?

Beszéljünk!

Gyakran Ismételt Kérdések

Lépj velünk kapcsolatba!

Munkatársaink 24 órán belül felveszik veled a kacsolatot.

E-mail: info@weborigo.eu
Telefon: +36 (20) 7790 125