multinacionális vállalatok

Multinacionális vállalatok

Nagyvállalatok számára egyedi fejlesztésű szoftvereket, nagy kapacitású rendszereket kínálunk, melyek igény szerint testreszabhatóak a legapróbb részletekig.

Teljeskörű informatikai kiszolgálást nyújtunk nagyvállalatoknak

Nagyvállalatok számára legfontosabb előnyünk, hogy a WebOrigo-nál teljes körű informatikai kiszolgálást kap cége. Állandó partnerként számíthat ránk az üzemeltetéstől kezdve, állandó jellegű kisebb megbízásokon át a hosszú távú webfejlesztési projektekig.

Saját csapatunkban grafikustól kezdve projekt menedzseren át a rendszertervezőig megtalálható mindenki, aki fontos egy projekt kivitelezése során. Azokra a megbízásokra, melyek nem képzik a napi rutin részét, kiterjedt alvállalkozói hálózatunkból választunk kivitelező partnert.

A felhő alapú automatizáció minden fontos területén ott vagyunk a marketing automatizációtól kezdve az oktatási rendszereken át a pénzügyi megoldásokig. Mind a hagyományos fejlesztésekben, mind az innovatív, újító ötletek kidolgozásában segítünk szakértő kollégáink évtizedes tapasztalatával.

Nagyvállalatoknak ajánlott szolgáltatásaink

A WebOrigo portfóliójában megtalálható minden olyan szolgáltatás, mely egy nagyvállalat stabil online jelenlétéhez szükséges. Velünk kihasználhatja a digitalizáció előnyeit mind költségcsökkentés, mint pedig hatékonyságnövelés szempontjából.

Stratégiai Tanácsadás


Hiába a legjobb belső szakértelem, nagyon fontos, hogy külső szemlélő is véleményezze a szoftver- és webfejlesztési projekteket. Mi informatikai tanácsadó partnerként tudunk segíteni az ötleteléstől kezdve a tervdokumentáció írásig.

Egyedi rendszerfejlesztés


Megrendelőink között számos nemzetközileg is jelentős vállalat található, melyek legtöbbször egyedi fejlesztési igényeik miatt keresik fel a WebOrigo-t. A szoftverfejlesztést a tervezéstől az üzemeltetésig minden folyamatra kiterjedően végezzük el megrendelőink részére.

Rendszer üzemeltetés


Tudjuk, hogy rendkívül fontos a stabil partner minden nagyvállalkozás számára. Hisszük, hogy ebben a WebOrigo a legjobb választás. A rövid határidejű frissítési és webes rendszer üzemeltetési feladatokat bízza ránk.

 

Célunk, hogy nagyvállalati partnereinkkel folyamatos kapcsolatban legyünk, segítve a mindennapi operációjukban felmerülő helyzeteket.

 

A nagyvállalatok partnerei vagyunk

Dedikált projekt menedzsert biztosítunk

Minden egyes nagyvállalati ügyfelünk saját, állandó projekt menedzsert kap, akihez bármikor fordulhat. Számunkra fontos a hosszú távú, megbízható, partneri kapcsolat. Kijelölt kapcsolattartónk felkészülten tudja ajánlani nagyvállalati partnereink részére az adott webfejlesztési területen legjobb szakértő kollégát, vagy a legmegfelelőbb informatikai megoldást.

Kiszámítható költségekkel dolgozunk

Nagyvállalatok esetén tudjuk, hogy mennyire fontos a stabil és előre megtervezett fizetési ütemezés, így mi előre kalkulálható költségeket adunk, illetve óradíjas alapú keretszerződéssel is kötünk webfejlesztési szerződést.

Megvalósított projektjeink

Az elmúlt évek során több tucat nemzetközi nagyvállalatnak bizonyítottunk be, hogy képesek vagyunk a legkomplexebb igények kiszolgálására is. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a fejlesztéseinkkel a lehető legszélesebb skáláját lefedjük a felmerülő szoftverfejlesztési igényeknek. Legyen szó akár oktatási rendszerről, raktárkezelő rendszerről, dokumentmumkezelő rendszerről vagy éppen foglaláskezelésről, szakértő csapatunk hosszú távon lesz az Ön megbízható informatikai partnere.

Ajánlott szolgáltatásaink