középvállalkozások

Középvállalkozások

A középvállalkozások minden egyedi webfejlesztési igényének eleget tudunk tenni, a digitalizálástól kezdve a marketingen át a költségoptimalizálásig.

kisvállalkozások

A középvállalkozások teljeskörű informatikai partere vagyunk

A WebOrigo célja, hogy általános informatikai megoldásokat nyújtó partnere legyen a középvállalkozásoknak. Széles kínálattal igyekszünk lefedni a webfejlesztési igényeket a kisebb fejlesztésektől a nagyobb beruházásokig.

Szolgáltatásaink mind az értékesítés, és mind az üzemeltetés terén segítséget nyújtanak.

Olyan partnere kívánunk lenni a középvállalkozásoknak, mely az online informatikai igényeiket A-tól Z-ig kielégíti. A marketing automatizációtól kezdve webes portál fejlesztésén át az üzemeltetésig.

Minden ügyfelünkre partnerként tekintünk


A piacon egyedülálló módon nem szelektálunk projektméret alapján. Hisszük, hogy egy pár órás fejlesztés ugyanannyira fontos, mint egy több éves közös együttműködésből születő teljesen új rendszer. Pontosan ezért úgy alakítjuk ki az árazásunkat és a munkabeosztásunkat, hogy mind a kicsi, mind pedig a nagy webfejlesztési projekteket gyors átfutási idővel és felelősségteljesen vállalhassunk.

Miért tesszük ezt? Szeretnénk ügyfeleinkkel partnerként együttműködni, megérteni a problémáikat, és minden informatikai jellegű témában megfelelő, szakértői segítséget nyújtani. Olyan rendszereket alakítottunk ki, melybe beilleszthetőek mind az apró fejlesztések, mind pedig a teljes csapatot igénylő projektek.

Teljeskörű, megbízható szolgáltatást nyújtunk


Cégcsoportunk több országban működő cégként több kontinensen foglalkoztat nagyjából harminc fejlesztőt. A programtervezéstől kezdve, a látványterv (webdesign) és UX/UI elemeken át a tesztelésig kiegészítő szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek a konkrét fejlesztés mellett. Tanácsadói csapattal rendelkezünk, jogi és üzemeltetői háttérrel. Stratégiai együttműködések révén kedvező áron tudunk ügyfeleinknek nyújtani számtalan kiegészítő szolgáltatást.

Minőségben gondolkodunk


Fontos számunkra a minőségbiztosítás, így a projekt elejétől a végéig saját fejlesztésű projektmenedzsment és minőségirányítási rendszerben vezetjük a teendőket. Ezzel maximális adatbiztonságot garantálva, és ügyelve arra, hogy minden bejövő igény és megrendelés határidőre teljesítésre kerüljön.

Lépésről lépésre a tökéletes végeredményért

0

Igényfelmérés

Ha még nem tudja, hogy pontosan mi az, ami vállalkozása előre menetelében és hatékonyságának növelésében segítene, bátran forduljon hozzánk, szívesen adunk javaslatokat.

1

Tervezés

Számos tervezési szolgáltatást nyújtunk, legyen az stratégia tervezés, rendszer tervezés, látványtervezés, UX és UI tervezés (webdesign). Mindegyik szolgáltatás a szoftver egyik folyamatát írja le.

2

Kivitelezés

A szoftverfejlesztés lényegi része a programozás, mely természetesen a fő tevékenységünk.

3

Tesztelés

Elengedhetetlen része a fejlesztésnek a fejlesztői-, valamint a felhasználói tesztek elvégzése. Vállaljuk, hogy hibamentes és működő rendszert adunk át megrendelőink részére.

4

Értékesítés

Miután elkészítettük új szoftverét, portálját vagy éppen weblapját, szívesen segítünk annak értékesítésében, megismertetésében a jövőbeli felhasználókkal. Erre ajánljuk alvállalkozó marketingügynökségi partnereinket, vagy marketing automatizációs megoldásainkat.

5

Üzemeltetés

Számíthat a WebOrigo-ra mind a folyamatos továbbfejlesztésben, mind pedig az üzemeltetésben. Az előbbi szolgálatásunk segítségével folyamatosan a trendekhez illeszkedő szoftvert kaphat, utóbbival pedig megbizonyosodhat arról, hogy folyamatos biztonsági mentések készülnek, azonnali rendelkezésre állással. Továbbá üzemeltetés esetén folyamatosan frissítjük a szoftver szükséges komponenseit, így védelemmel látjuk el.

Kész megoldásaink

Ugyancsak fontos tudnia, hogy rendelkezünk számos kész rendszerrel, úgynevezett dobozos termékkel. Ezeket fix díjas vagy havi díjas alapon értékesítjük, így saját dobozos termék vásárlása esetén kedvezőbb ajánlatot tudunk adni, mint egy egyedi fejlesztés. Ugyanakkor élvezheti az egyediség és személyre szabhatóság előnyeit egyszeri beállítási költségek fejében.

Középvállalkozásoknak ajánlott szolgáltatásaink