intézmények

Intézmények

Az intézmények digitális átalakulása kulcsfontosságú, webfejlesztési tevékenységünk által elhivatottak vagyunk ennek a folyamatnak az elősegítésében.

Professzionális szolgáltatásainkkal mind az önkormányzatoknak, mind a közületeknek nyújtunk megoldásokat webfejlesztési problémáikra.

Komplex szolgáltatásainkat ajánljuk intézményeknek a stratégiai tanácsadástól és tervezéstől kezdve a rendszerfejlesztésig. Intézmények esetén tudjuk, hogy mennyire fontos a stabil és előre megtervezett fizetési ütemezés, így mi előre kalkulálható költségeket adunk, illetve óradíjas alapú keretszerződéssel is kötünk szerződést.

Projektjeink felépítése

0

Igényfelmérés és tanácsadás

Az első lépésként ügyfeleinkkel közösen felépítjük azt a honlapkészítési, vagy szoftver koncepciót, amire később árajánlatot kérhetnek. Az elmúlt évek során azt tapasztaltuk, hogy nagyobb rendszerekre nem lehet felelősségteljes ajánlatot adni úgy, ha nincsen megfelelően felmérve az igény. Így mi első lépésként mindig a tervezési szolgáltatásunkat ajánljuk. Ennek eredménye egy, az igényt minden tekintetben ismertető dokumentum, melyre több beszállítótól is árajánlatot kérhet, valamint egy közbeszerzési felhívás mellékletét képezheti...

Azért kiemelten fontos a tervezés, mert ha az ajánlatadó(k) nem pontosan ugyanarra a fejlesztésre adnak ajánlatot, akkor az egyes árak nem ugyanarra fognak vonatkozni, így nem lesznek összehasonlíthatóak. Ilyen esetben, amikor nem történik rendszertervezés, sokszor a webfejlesztés során jelentkeznek extra költségek, melyek egyrészt jelentősen megdrágítják a weboldal fejlesztési beruházást, másrészt a kivitelezési határidőt is módosítják.

1

Ajánlatadás

Árajánlataink minden esetben tételesek. Indikatív és kötelező érvényű ajánlatokat adunk, melyek minden esetben tartalmazzák a teljesítési határidőt, a pénzügyi ütemezést, valamint az ajánlat érvényességi idejét.

2

Fejlesztés kivitelezése

Lehetőség van keretszerződés szerint együttműködni, amennyiben folyamatos megbízásról van szó. Ez olyankor lényeges, amikor a túl sok apró tétel miatt nem lenne értelme mindenre ajánlatot adni, hiszen a jóváhagyási folyamatot véghezvitele körülményesebb és hosszabb lenne, mint maga a munkával töltött idő. Tipikus példa erre a folyamatos üzemeltetési és hibajavítási szolgáltatásunk.

Kivitelezés során garantáljuk, hogy a felelősségteljesen megtervezett szoftvereinkben nem fognak a megrendelőink extra költségekbe ütközni.

3

Fejlesztési tartalékkeret

A fejlesztési szerződésekben rögzített tartalékkerettel megoldást nyújtunk a fejlesztés közben felmerülő extra igényekre. Minden nagyobb webfejlesztési projekt, beruházás esetén a megrendelő közben is kitalál új megvalósítási lehetőségeket, funkciókat, mellyel a végtermék még a tervezettnél is jobb lehet. Ennek könnyű kivitelezésére ad a tartalékkeret egy megfelelő jogi megoldást.

4

Átadás

Fontos számunkra az ütemezett és határidőre történő átadás. Átadás előtt a weboldalainkat és szoftvereinket privát környezetben fejlesztjük, így a felhasználók majd csak az éles, hibamentes rendszert fogják látni. Ugyanakkor folyamatosan lehetőséget nyújtunk a rendszer egyes fázisainak megtekintésére egy fejlesztői verzióban.

5

Életciklus menedzsment, üzemeltetés

Számíthat a WebOrigo-ra mind a folyamatos továbbfejlesztésben, mind pedig az üzemeltetésben. Az előbbi szolgálatásunk segítségével folyamatosan a trendekhez illeszkedő szoftver kaphat, utóbbival pedig megbizonyosodhat arról, hogy folyamatos biztonsági mentések készülnek, azonnali rendelkezésre állással. Továbbá üzemeltetés esetén folyamatosan frissítjük a szoftver szükséges komponenseit, így védelemmel látjuk el.

Megvalósított projektjeink

Számos intézmény részére végeztünk már egyedi fejlesztési munkákat, legyen az önkormányzat, vagy egyéb állami vállalat, civil szereplő, tudományos kutatóintézet. Készítettünk már foglaláskezelő rendszert önkormányzati sportlétesítmények kezelésére, valamint QR kódos műemlékvédelmi rendszert.

Intézményeknek ajánlott szolgáltatásaink