Böngészőalapú grafikus távoli elérés a letlinkme-vel

Feltöltés dátuma:

Sikeresen átadtuk a letlink.me szolgáltatásunkat, mely valós idejű, böngészőalapú kapcsolat létesítését teszi lehetővé virtuális, Debian alapú számítógépek között. Mindezt titkosított csatornán és teljesen ingyenesen. Cikkünkben körüljárjuk a böngészőalapú grafikus távoli elérés témáját a letlinkme-vel.

Mire jó a letlink.me?

Segítségével grafikus felületen tudunk egy távoli virtuális számítógépet kezelni. Hasznos lehet azok számára, akik szeretnének egy ideiglenes számítógépet, saját, dedikált IP címmel egyszerűen kezelni. Hasonló szolgáltatásokat használnak például Forex VPS esetén, hiszen itt is fontos, hogy egy számítógép a nap 24 órájában fusson, ezt pedig időnként el kell érni, melyet böngészőből a leggyorsabb.

A szoftver több nyelvre is lefordításra került, ingyenesen elérhető a WebOrigo által telepített gépeken. Tervezzük, hogy telepítőcsomag formájában elérhetővé váljon bárki számára, így használni tudják a letlink.me rendszer előnyeit más gépeken is.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Navigálás a DeFi protokollok között: Az ideális fejlesztési keretrendszer kiválasztása

A decentralizált pénzügyek (DeFi) úttörő erőként jelentek meg a pénzügyi világban, innovatív megoldásokat kínálva a banki, hitelezési, kereskedési és vagyonkezelési területeken. Ahogy a DeFi iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, a fejlesztők a DeFi protokollok létrehozásakor rengeteg lehetőséget kapnak. A megfelelő fejlesztési keretrendszer kiválasztása kulcsfontosságú a skálázhatóság, a biztonság és az interoperabilitás biztosítása szempontjából. Ebben a cikkben a legfontosabb szempontokat és tényezőket vesszük sorra, hogy segítsük a fejlesztőket a DeFi protokollfejlesztési keretrendszerek között eligazodni.

A tulajdonjog és a hozzáférés-ellenőrzés forradalmasítása a közüzemi NFT-kkel

A nem-pénzre váltható tokenek (NFT-k) forradalmat indítottak el a digitális tulajdonjogok terén, lehetővé téve az egyének számára, hogy egyedi digitális eszközök felett tulajdonjogot szerezzenek. Bár az NFT-ket elsősorban a digitális művészettel és a gyűjteményekkel hozták összefüggésbe, hasznosságuk messze túlmutat az esztétikán. Az NFT-k újradefiniálják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést a különböző iparágakban, és innovatív megoldásokat kínálnak a régóta fennálló kihívásokra. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy a használati NFT-k hogyan forradalmasítják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést különböző ágazatokban.