BuszGuru – online buszfoglaló platform elkészítése

Feltöltés dátuma:

Fontos mérföldkőhöz érkezett a WebOrigo: sikeresen átadásra került a BuszGuru rendszer, mely forradalmasíthatja a buszos kirándulások szervezését. A rendszer egyaránt előnyös a buszbérlőknek és a buszos társaságoknak. Működése egyszerű, de annál forradalmibb: a busztársaságok adnak ajánlatot a szervezőknek, mégpedig úgy, hogy egymás alá licitálnak, így biztos, hogy a buszbérlő a legkedvezőbb ajánlatot kapja.

Foglalás egyszerűbben

A rendszer nem csak a busztársaságoknak kedvez, hanem szállodáknak is megjelenési lehetőséget biztosít, melyekből a buszt bérlők válogathatnak. A fejlesztés 2016-ban kezdődött, előremutatóan a Google Maps programozható térképes technológiáját alkalmaztuk. Ez szükséges volt, hiszen a buszbérlőkkel kilométeralapon kellett elszámolni a megrendelő kérése alapján.

A teljes rendszer grafikai tervezését, frontend és backend kivitelezését a WebOrigo végezte, logótervezéssel együtt. Beépítésre került automata számlázás és Barion alapú bankkártyás fizetés is. Szintén cégünk végezte a tájékoztató e-mail anyagok kiküldését.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Információbiztonság - 41/2015 BM

Az emberi társadalom, amióta világ a világ, folyamatosan fejlődik, kutat, fedezz fel dolgokat. Mára technikai eszközök sokasága és ezzel együtt a digitális világhálózat milliónyi lehetséges változata áll rendelkezésünkre. A fejlődés mindig teremt új dolgokat, új ismereteket, új szakmákat és új törvényeket.

A Shopify előnyei és hátrányai

A Shopify egy teljes körű kereskedelmi platform, amely lehetővé teszi egy vállalkozás indítását, növekedését és irányítását.