BuszGuru – online buszfoglaló platform elkészítése

Feltöltés dátuma:

Fontos mérföldkőhöz érkezett a WebOrigo: sikeresen átadásra került a BuszGuru rendszer, mely forradalmasíthatja a buszos kirándulások szervezését. A rendszer egyaránt előnyös a buszbérlőknek és a buszos társaságoknak. Működése egyszerű, de annál forradalmibb: a busztársaságok adnak ajánlatot a szervezőknek, mégpedig úgy, hogy egymás alá licitálnak, így biztos, hogy a buszbérlő a legkedvezőbb ajánlatot kapja.

Foglalás egyszerűbben

A rendszer nem csak a busztársaságoknak kedvez, hanem szállodáknak is megjelenési lehetőséget biztosít, melyekből a buszt bérlők válogathatnak. A fejlesztés 2016-ban kezdődött, előremutatóan a Google Maps programozható térképes technológiáját alkalmaztuk. Ez szükséges volt, hiszen a buszbérlőkkel kilométeralapon kellett elszámolni a megrendelő kérése alapján.

A teljes rendszer grafikai tervezését, frontend és backend kivitelezését a WebOrigo végezte, logótervezéssel együtt. Beépítésre került automata számlázás és Barion alapú bankkártyás fizetés is. Szintén cégünk végezte a tájékoztató e-mail anyagok kiküldését.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Podcast: Miközben mi még közjegyzőkhöz rohangálunk, Dubajban már NFT-vel kötnek szerződéseket

A hazai jogrendszer még nem áll készen a blokklánc kezelésére, de minden okunk megvan az izgatott várakozásra. A Mona Lisa fénymásolásáról, a blokkláncon tárolt lakásbérleti szerződésekről, a tokenizált alkoholokról, és arról, hogyan érdemes belevágni az NTF-s befektetésekbe, Gréczi Gergely közgazdásszal, a WebOrigo Magyarország Zrt. vezérigazgatójával beszélgettünk.

Az online értékesítést és üzletmenedzsmentet forradalmasítása a mesterséges intelligenciával

Miben tud segíteni az AI, hogy a webshopunk hatékonyabban működjön? A Prodyflow AI-vezérelt megoldásai átalakították a Vivien Vance ruházati márka online értékesítését és üzletmenedzsmentjét. Előrejelző analitikával és automatizálással az AI-alapú forgalom- és készlet-előrejelző rendszerünk optimális készletszinteket biztosít, csökkentve a költségeket és kiküszöbölve a készlethiányt. Az AI chatbot bevezetése lehetővé teszi a Vivien Vance számára, hogy éjjel-nappal személyre szabott segítséget nyújtson, miközben értékes erőforrásokat takarít meg.