DealBot – Webshopba építhető okos alkubot

Feltöltés dátuma:

Elkészült TEO, a NutriDeal webáruház alkubotja. A DealBot egy közös terméke a NutriDeal webáruháznak, valamint a WebOrigo-nak, mely teljes egészében a mi egyedi szoftverfejlesztésünk. Hogy mi is pontosan egy webshopba építhető okos alkubot, idézzük a webáruházat a cikkünkben.

Mi is a DealBot?

„A delbot a chatbotok nagy családjának az üzletelésre, pontosabban az alkudozásra specializálódott képviselői. Mint a legtöbb chatbot, az alkubot is lehetővé teszi, hogy a felhasználók – azaz ti – egyszerű beszélgetéseket folytathassatok egy bizonyos számítógépes programmal. Mint sok más chatbotnál, így a téma az dealbotnál is adott (nem érdemes tehát az alkubotnak kiteregetni a családi szennyest, Teó, bár mindent megtesz az ügyfelekért, mégse pszichológus…). A mi esetünkben ez a téma: az alku.

Az dealbotokat, és így Teót is azért hoztuk létre, hogy a felhasználókkal – azaz veletek – történő egyezkedés révén, a felek kölcsönös engedménytételei által, a feltételek összeegyeztetését követően egy közös egyezményben (egyezményes árban) állapodjanak meg, mely elfogadható mind üzletünk, mind ti, a vásárlók számára – hát nem nagyszerű?

Az eladót képviselő alkubotokkal, és így Teóval is lehetőségetek van tehát az üzletkötés létrejötte előtt egyezkedni az árban való megállapodás céljából.”

Forrás: https://nutrideal.hu/bemutatkozik-teo-az-alkubot-33

A DealBot számtalan beállítási lehetőséget tesz lehetővé a webáruház tulajdonosainak, mint minimum kosárérték, üdvözlőüzenet, regisztrációhoz kötött vásárlás, vagy éppen regisztráció nélküli, valamint természetesen a grafikai megjelenés és az alku sávjai. Fontos, hogy a DealBot célja, hogy minél magasabb árat harcoljon ki, így a túlságosan alacsony árat kínálókat visszautasítja, és akár le is tilthatja az alkudozástól.

Hogy a NutriDeal hogyan alkalmazta az üdvözlő üzenetet a DealBot integrációja során? Először is a teljes marketing anyagukat erre építették fel, másrészt a DealBotot megszemélyesítették névvel (Teo), valamint egy profilképpel, mely szintén figyelemfelhívóan elhelyezésre került az oldal egyes pontjain.

Szia, a nevem Teó, a Nutrideal webshop alkuszaként az a feladatom, hogy a chat ablakban lefolytatott írásbeli beszélgetésünk során egy mindkettőnk számára, a vevő és eladó számára is kedvező árban egyezzünk meg az üzletkötés során.

A figyelemfelhívó szöveg, mely alkudozásra szólítja fel a vásárlót:

„Válogass össze a kosaradba minimum 12.000 Ft értékű árutételt és tégy velem próbát! Neked nincs más dolgod, csak a termékek kosárba válogatása során figyelni a chat ablakot, ahol a kellő pillanatban jelentkezni fogok és kezdetét veheti az üzlet!”

Forrás: https://nutrideal.hu/bemutatkozik-teo-az-alkubot-33

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Információbiztonság - 41/2015 BM

Az emberi társadalom, amióta világ a világ, folyamatosan fejlődik, kutat, fedezz fel dolgokat. Mára technikai eszközök sokasága és ezzel együtt a digitális világhálózat milliónyi lehetséges változata áll rendelkezésünkre. A fejlődés mindig teremt új dolgokat, új ismereteket, új szakmákat és új törvényeket.

A Shopify előnyei és hátrányai

A Shopify egy teljes körű kereskedelmi platform, amely lehetővé teszi egy vállalkozás indítását, növekedését és irányítását.