DealBot – Webshopba építhető okos alkubot

Feltöltés dátuma:

Elkészült TEO, a NutriDeal webáruház alkubotja. A DealBot egy közös terméke a NutriDeal webáruháznak, valamint a WebOrigo-nak, mely teljes egészében a mi egyedi szoftverfejlesztésünk. Hogy mi is pontosan egy webshopba építhető okos alkubot, idézzük a webáruházat a cikkünkben.

Mi is a DealBot?

„A delbot a chatbotok nagy családjának az üzletelésre, pontosabban az alkudozásra specializálódott képviselői. Mint a legtöbb chatbot, az alkubot is lehetővé teszi, hogy a felhasználók – azaz ti – egyszerű beszélgetéseket folytathassatok egy bizonyos számítógépes programmal. Mint sok más chatbotnál, így a téma az dealbotnál is adott (nem érdemes tehát az alkubotnak kiteregetni a családi szennyest, Teó, bár mindent megtesz az ügyfelekért, mégse pszichológus…). A mi esetünkben ez a téma: az alku.

Az dealbotokat, és így Teót is azért hoztuk létre, hogy a felhasználókkal – azaz veletek – történő egyezkedés révén, a felek kölcsönös engedménytételei által, a feltételek összeegyeztetését követően egy közös egyezményben (egyezményes árban) állapodjanak meg, mely elfogadható mind üzletünk, mind ti, a vásárlók számára – hát nem nagyszerű?

Az eladót képviselő alkubotokkal, és így Teóval is lehetőségetek van tehát az üzletkötés létrejötte előtt egyezkedni az árban való megállapodás céljából.”

Forrás: https://nutrideal.hu/bemutatkozik-teo-az-alkubot-33

A DealBot számtalan beállítási lehetőséget tesz lehetővé a webáruház tulajdonosainak, mint minimum kosárérték, üdvözlőüzenet, regisztrációhoz kötött vásárlás, vagy éppen regisztráció nélküli, valamint természetesen a grafikai megjelenés és az alku sávjai. Fontos, hogy a DealBot célja, hogy minél magasabb árat harcoljon ki, így a túlságosan alacsony árat kínálókat visszautasítja, és akár le is tilthatja az alkudozástól.

Hogy a NutriDeal hogyan alkalmazta az üdvözlő üzenetet a DealBot integrációja során? Először is a teljes marketing anyagukat erre építették fel, másrészt a DealBotot megszemélyesítették névvel (Teo), valamint egy profilképpel, mely szintén figyelemfelhívóan elhelyezésre került az oldal egyes pontjain.

Szia, a nevem Teó, a Nutrideal webshop alkuszaként az a feladatom, hogy a chat ablakban lefolytatott írásbeli beszélgetésünk során egy mindkettőnk számára, a vevő és eladó számára is kedvező árban egyezzünk meg az üzletkötés során.

A figyelemfelhívó szöveg, mely alkudozásra szólítja fel a vásárlót:

„Válogass össze a kosaradba minimum 12.000 Ft értékű árutételt és tégy velem próbát! Neked nincs más dolgod, csak a termékek kosárba válogatása során figyelni a chat ablakot, ahol a kellő pillanatban jelentkezni fogok és kezdetét veheti az üzlet!”

Forrás: https://nutrideal.hu/bemutatkozik-teo-az-alkubot-33

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Navigálás a DeFi protokollok között: Az ideális fejlesztési keretrendszer kiválasztása

A decentralizált pénzügyek (DeFi) úttörő erőként jelentek meg a pénzügyi világban, innovatív megoldásokat kínálva a banki, hitelezési, kereskedési és vagyonkezelési területeken. Ahogy a DeFi iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, a fejlesztők a DeFi protokollok létrehozásakor rengeteg lehetőséget kapnak. A megfelelő fejlesztési keretrendszer kiválasztása kulcsfontosságú a skálázhatóság, a biztonság és az interoperabilitás biztosítása szempontjából. Ebben a cikkben a legfontosabb szempontokat és tényezőket vesszük sorra, hogy segítsük a fejlesztőket a DeFi protokollfejlesztési keretrendszerek között eligazodni.

A tulajdonjog és a hozzáférés-ellenőrzés forradalmasítása a közüzemi NFT-kkel

A nem-pénzre váltható tokenek (NFT-k) forradalmat indítottak el a digitális tulajdonjogok terén, lehetővé téve az egyének számára, hogy egyedi digitális eszközök felett tulajdonjogot szerezzenek. Bár az NFT-ket elsősorban a digitális művészettel és a gyűjteményekkel hozták összefüggésbe, hasznosságuk messze túlmutat az esztétikán. Az NFT-k újradefiniálják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést a különböző iparágakban, és innovatív megoldásokat kínálnak a régóta fennálló kihívásokra. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy a használati NFT-k hogyan forradalmasítják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést különböző ágazatokban.