DealBot – Webshopba építhető okos alkubot

Feltöltés dátuma:

Elkészült TEO, a NutriDeal webáruház alkubotja. A DealBot egy közös terméke a NutriDeal webáruháznak, valamint a WebOrigo-nak, mely teljes egészében a mi egyedi szoftverfejlesztésünk. Hogy mi is pontosan egy webshopba építhető okos alkubot, idézzük a webáruházat a cikkünkben.

Mi is a DealBot?

„A delbot a chatbotok nagy családjának az üzletelésre, pontosabban az alkudozásra specializálódott képviselői. Mint a legtöbb chatbot, az alkubot is lehetővé teszi, hogy a felhasználók – azaz ti – egyszerű beszélgetéseket folytathassatok egy bizonyos számítógépes programmal. Mint sok más chatbotnál, így a téma az dealbotnál is adott (nem érdemes tehát az alkubotnak kiteregetni a családi szennyest, Teó, bár mindent megtesz az ügyfelekért, mégse pszichológus…). A mi esetünkben ez a téma: az alku.

Az dealbotokat, és így Teót is azért hoztuk létre, hogy a felhasználókkal – azaz veletek – történő egyezkedés révén, a felek kölcsönös engedménytételei által, a feltételek összeegyeztetését követően egy közös egyezményben (egyezményes árban) állapodjanak meg, mely elfogadható mind üzletünk, mind ti, a vásárlók számára – hát nem nagyszerű?

Az eladót képviselő alkubotokkal, és így Teóval is lehetőségetek van tehát az üzletkötés létrejötte előtt egyezkedni az árban való megállapodás céljából.”

Forrás: https://nutrideal.hu/bemutatkozik-teo-az-alkubot-33

A DealBot számtalan beállítási lehetőséget tesz lehetővé a webáruház tulajdonosainak, mint minimum kosárérték, üdvözlőüzenet, regisztrációhoz kötött vásárlás, vagy éppen regisztráció nélküli, valamint természetesen a grafikai megjelenés és az alku sávjai. Fontos, hogy a DealBot célja, hogy minél magasabb árat harcoljon ki, így a túlságosan alacsony árat kínálókat visszautasítja, és akár le is tilthatja az alkudozástól.

Hogy a NutriDeal hogyan alkalmazta az üdvözlő üzenetet a DealBot integrációja során? Először is a teljes marketing anyagukat erre építették fel, másrészt a DealBotot megszemélyesítették névvel (Teo), valamint egy profilképpel, mely szintén figyelemfelhívóan elhelyezésre került az oldal egyes pontjain.

Szia, a nevem Teó, a Nutrideal webshop alkuszaként az a feladatom, hogy a chat ablakban lefolytatott írásbeli beszélgetésünk során egy mindkettőnk számára, a vevő és eladó számára is kedvező árban egyezzünk meg az üzletkötés során.

A figyelemfelhívó szöveg, mely alkudozásra szólítja fel a vásárlót:

„Válogass össze a kosaradba minimum 12.000 Ft értékű árutételt és tégy velem próbát! Neked nincs más dolgod, csak a termékek kosárba válogatása során figyelni a chat ablakot, ahol a kellő pillanatban jelentkezni fogok és kezdetét veheti az üzlet!”

Forrás: https://nutrideal.hu/bemutatkozik-teo-az-alkubot-33

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Az ingatlanok átalakulása: Az NFT-k felforgatják a piacot

A nem-pénzre váltható tokenek (NFT-k) megjelenése forradalmasítja a különböző iparágakat, és ez alól az ingatlanszektor sem kivétel. Az NFT-k a tokenizáció, a törtrészes tulajdonjog és a megnövekedett likviditás bevezetésével képesek átalakítani az ingatlanvásárlás, -eladás és -befektetés módját. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy az NFT-k hogyan fogják megváltoztatni az ingatlanpiacot, és hogyan használhatók fel az ingatlanok tokenizálására és értékesítésére.

A big data erejének hasznosítása: Az üzleti döntéshozatal forradalmasítása

A mai digitális korszakban az adatok felbecsülhetetlen értékké váltak a vállalkozások számára az iparágak minden területén. A technológia és az összekapcsolt eszközök elterjedése soha nem látott mennyiségű információt, közismert nevén nagy mennyiségű adatot generált. Az igazi érték azonban nem csupán az adatok mennyiségében rejlik, hanem az általuk nyújtott betekintésben is. Ebben a cikkben elmélyedünk a big data fontosságában az üzleti döntéshozatalban, és megvizsgáljuk, hogy ennek az erőforrásnak a kiaknázása hogyan segítheti elő a hatékonyságot és a sikert a különböző üzleti folyamatokban.