Elindult az InstaBot

Feltöltés dátuma:

Elindult az InstaBot, a WebOrigo első saját fejlesztésű marketing automatizációs szoftvere, mely teljes mértékben saját, házon belüli beruházásból valósult meg.

Az InstaBotról:

„Az első 100%-ban hazai fejlesztésű Instagram robot elkészült! Mit is jelent ez? Azt, hogy a forradalmi marketing eszköz hazánkban is elérhetővé vált. Automatikus likeolás, követés és sok más jó funkcióval indulunk, amely kihasználja az Instagram értesítéseiből származó elérést. Állítsd be mit szeretnél... Hastagek alapján vagy terület alapján elérni a piaci célcsoportod? Lehetséges! Február 22-én ingyenes teszt időszakot indítunk, amellyel egyidejűleg, a rendszer kilövését is tervezzük.” - instabot.hu

Hogy mire is jó az InstaBot? Segítségével emberek millióit érhetjük el az Instagramon egy-egy szűrő segítségével, mely teljes mértékben automatizálható. Ez nem csak effektív, hanem költséghatékony megoldás is a közösségi oldalak népszerűsítésére.

„Szerezz több követőt Instagram profilodra, építs közösséget könnyen és gyorsan!” ahogy az InstaBot címoldalán olvasható.

Milyen fontos funkciói vannak?
- Készítsen személyre szóló kommentet minden követőnek: azaz lehetősége van az előfizetőknek egyedi tartalmak létrehozására
- Építsen érdeklődő és számára fontos közösséget hatékonyan: a közösségi média szóban is már benne van, hogy az értéket az adja, ha a közösségnek minél több, számunkra értékes tagja van
- Szűrje meg a célközönségét, célozzon pontosan: az InstaBot olyan eszközöket ad a kezébe, mint például a posztok 70+ nyelven történő elemzése, melynek segítségével

Ezek a legfontosabb alapértékek, melyek mentén az InstaBot létrejött. A fejlesztés 2018 decemberében kezdődött el, az első nyílt napot 2019. február 22-én tartottuk.

Az InstaBot kialakítása során ügyeltünk arra, hogy maximálisan automatizálva legyen minden folyamat. Külön admin felület van a viszonteladó partnereknek, valamint az adminisztrátor munkatársainknak. Beépített kártyás fizetéssel azonnal igénybe vehető a szolgáltatás, és automatikusan készít a rendszer díjbekérőt, valamint elektronikus számlát.

Értékesítése viszonteladó partnereken keresztül történik, akik egyedi, saját logóval ellátott rendszert kapnak, így egyedi, saját márkás termékként értékesíthetik ügyfeleiknek.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Podcast: Miközben mi még közjegyzőkhöz rohangálunk, Dubajban már NFT-vel kötnek szerződéseket

A hazai jogrendszer még nem áll készen a blokklánc kezelésére, de minden okunk megvan az izgatott várakozásra. A Mona Lisa fénymásolásáról, a blokkláncon tárolt lakásbérleti szerződésekről, a tokenizált alkoholokról, és arról, hogyan érdemes belevágni az NTF-s befektetésekbe, Gréczi Gergely közgazdásszal, a WebOrigo Magyarország Zrt. vezérigazgatójával beszélgettünk.

Ingatlanok tokenizálása: Hogyan alakítják át az NFT-k az ingatlantulajdont

A stabilitásáról és régóta fennálló gyakorlatáról ismert ingatlanipar a nem megmagyarázható tokenek (NFT-k) megjelenésével szeizmikus változást tapasztal. Ezek az egyedi, blokklánc-technológiával működtetett digitális eszközök forradalmasítják az ingatlantulajdonlást azáltal, hogy tokenizálják az ingatlanvagyont. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy az NFT-k hogyan alakítják át az ingatlanbefektetések és -tulajdonlás tájképét.