Elindult az InstaBot

Feltöltés dátuma:

Elindult az InstaBot, a WebOrigo első saját fejlesztésű marketing automatizációs szoftvere, mely teljes mértékben saját, házon belüli beruházásból valósult meg.

Az InstaBotról:

„Az első 100%-ban hazai fejlesztésű Instagram robot elkészült! Mit is jelent ez? Azt, hogy a forradalmi marketing eszköz hazánkban is elérhetővé vált. Automatikus likeolás, követés és sok más jó funkcióval indulunk, amely kihasználja az Instagram értesítéseiből származó elérést. Állítsd be mit szeretnél... Hastagek alapján vagy terület alapján elérni a piaci célcsoportod? Lehetséges! Február 22-én ingyenes teszt időszakot indítunk, amellyel egyidejűleg, a rendszer kilövését is tervezzük.” - instabot.hu

Hogy mire is jó az InstaBot? Segítségével emberek millióit érhetjük el az Instagramon egy-egy szűrő segítségével, mely teljes mértékben automatizálható. Ez nem csak effektív, hanem költséghatékony megoldás is a közösségi oldalak népszerűsítésére.

„Szerezz több követőt Instagram profilodra, építs közösséget könnyen és gyorsan!” ahogy az InstaBot címoldalán olvasható.

Milyen fontos funkciói vannak?
- Készítsen személyre szóló kommentet minden követőnek: azaz lehetősége van az előfizetőknek egyedi tartalmak létrehozására
- Építsen érdeklődő és számára fontos közösséget hatékonyan: a közösségi média szóban is már benne van, hogy az értéket az adja, ha a közösségnek minél több, számunkra értékes tagja van
- Szűrje meg a célközönségét, célozzon pontosan: az InstaBot olyan eszközöket ad a kezébe, mint például a posztok 70+ nyelven történő elemzése, melynek segítségével

Ezek a legfontosabb alapértékek, melyek mentén az InstaBot létrejött. A fejlesztés 2018 decemberében kezdődött el, az első nyílt napot 2019. február 22-én tartottuk.

Az InstaBot kialakítása során ügyeltünk arra, hogy maximálisan automatizálva legyen minden folyamat. Külön admin felület van a viszonteladó partnereknek, valamint az adminisztrátor munkatársainknak. Beépített kártyás fizetéssel azonnal igénybe vehető a szolgáltatás, és automatikusan készít a rendszer díjbekérőt, valamint elektronikus számlát.

Értékesítése viszonteladó partnereken keresztül történik, akik egyedi, saját logóval ellátott rendszert kapnak, így egyedi, saját márkás termékként értékesíthetik ügyfeleiknek.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Navigálás a DeFi protokollok között: Az ideális fejlesztési keretrendszer kiválasztása

A decentralizált pénzügyek (DeFi) úttörő erőként jelentek meg a pénzügyi világban, innovatív megoldásokat kínálva a banki, hitelezési, kereskedési és vagyonkezelési területeken. Ahogy a DeFi iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, a fejlesztők a DeFi protokollok létrehozásakor rengeteg lehetőséget kapnak. A megfelelő fejlesztési keretrendszer kiválasztása kulcsfontosságú a skálázhatóság, a biztonság és az interoperabilitás biztosítása szempontjából. Ebben a cikkben a legfontosabb szempontokat és tényezőket vesszük sorra, hogy segítsük a fejlesztőket a DeFi protokollfejlesztési keretrendszerek között eligazodni.

A tulajdonjog és a hozzáférés-ellenőrzés forradalmasítása a közüzemi NFT-kkel

A nem-pénzre váltható tokenek (NFT-k) forradalmat indítottak el a digitális tulajdonjogok terén, lehetővé téve az egyének számára, hogy egyedi digitális eszközök felett tulajdonjogot szerezzenek. Bár az NFT-ket elsősorban a digitális művészettel és a gyűjteményekkel hozták összefüggésbe, hasznosságuk messze túlmutat az esztétikán. Az NFT-k újradefiniálják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést a különböző iparágakban, és innovatív megoldásokat kínálnak a régóta fennálló kihívásokra. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy a használati NFT-k hogyan forradalmasítják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést különböző ágazatokban.