Foglalási rendszer fejlesztése

Feltöltés dátuma:

Egyedi foglalási rendszer, tetőtől talpig automatizálva – így jellemezhetnénk a Golfszimulátor foglalási rendszert, melyet a budaörsi Fashion Trend Center bevásárlóközpontban adtunk át. A rendszer tulajdonképpen egy webes applikáció, mely segítségével a klubtagok (de akár külsős vendégek is – ha előre regisztrálnak) foglalhatnak időpontot, feljegyezhetik a fogyasztásukat, valamint értékelheti a rendszert.

Előnyei

Ez a szoftver tulajdonképpen bármilyen privát klub menedzselését megkönnyíti, hiszen a tagok láthatják a szabad időpontokat, elszámolhatnak a fogyasztásukkal, valamint az adminisztrátor kezelheti a tagokat, adataikat, a termékeket és a számlákat, hiszen a rendszer fejlesztése során automata számlázási funkcióval is elláttuk azt.

Ezen kívül speciális újítása a rendszernek a zárszerkezet vezérlés. Azaz az applikációból ki tudja nyitni a szoba ajtaját, majd, ha a szimulátorban befejezte a játékot, egy gombnyomással be is tudja zárni. Így biztosíthatjuk azt, hogy idegenek ne jussanak be, de portást se kelljen megbízni külön erre a feladatra.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Navigálás a DeFi protokollok között: Az ideális fejlesztési keretrendszer kiválasztása

A decentralizált pénzügyek (DeFi) úttörő erőként jelentek meg a pénzügyi világban, innovatív megoldásokat kínálva a banki, hitelezési, kereskedési és vagyonkezelési területeken. Ahogy a DeFi iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, a fejlesztők a DeFi protokollok létrehozásakor rengeteg lehetőséget kapnak. A megfelelő fejlesztési keretrendszer kiválasztása kulcsfontosságú a skálázhatóság, a biztonság és az interoperabilitás biztosítása szempontjából. Ebben a cikkben a legfontosabb szempontokat és tényezőket vesszük sorra, hogy segítsük a fejlesztőket a DeFi protokollfejlesztési keretrendszerek között eligazodni.

A tulajdonjog és a hozzáférés-ellenőrzés forradalmasítása a közüzemi NFT-kkel

A nem-pénzre váltható tokenek (NFT-k) forradalmat indítottak el a digitális tulajdonjogok terén, lehetővé téve az egyének számára, hogy egyedi digitális eszközök felett tulajdonjogot szerezzenek. Bár az NFT-ket elsősorban a digitális művészettel és a gyűjteményekkel hozták összefüggésbe, hasznosságuk messze túlmutat az esztétikán. Az NFT-k újradefiniálják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést a különböző iparágakban, és innovatív megoldásokat kínálnak a régóta fennálló kihívásokra. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy a használati NFT-k hogyan forradalmasítják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést különböző ágazatokban.