Ipari automatizáció – Távoli GSM vezérlés

Feltöltés dátuma:

2020-ban a WebOrigo belépett egy új piacra, az ipari automatizációs megoldások területére. Ez azért volt kézenfekvő, mert így cégünk bővíteni tudta a termékportfólióját, felhasználva a felhőalapú szoftveres megoldások fejlesztése során szerzett tapasztalatokat. Így összességében egy magasabb hozzáadott értékű szolgáltatást tudunk nyújtani, mintha kizárólag a szoftverekre specializálódnánk.

Folyamatos bővülés

Projektjeink elsősorban a GSM (azaz mobilkommunikáció, mint SMS vagy telefonhívás) és internetalapú megoldásokat használnak fel, ezekkel végezhető automatikus ajtónyitás, zárszerkezet vezérlés, vagy éppen egy áramkör üzembe helyezése, távolról történő bekapcsolással.

Az Ozone Air Kft. esetében alkalmaztuk elsőként a GSM alapú távvezérlést nyújtó hardverünket, melyeket ők be tudtak építeni a saját gépükbe, így lehetővé tenni a távoli irányítást, mellyel rengeteg munkaórát megspórolnak.

Az Ozone Air Kft. ózonos légtisztítással foglalkozik lakossági és ipari szereplőket kiszolgálva. Náluk a malomipari légtisztítás esetében tudtunk segíteni a távvezérlés beépítésével, így spórolva azt, hogy a gépeket kézzel kelljen ki- vagy éppen bekapcsolni.

Idén további ipari automatizációs fejlesztésekkel fogunk foglalkozni, cégünk egyre erősebb területévé válik a másik három stratégiai terület mellett. Itt is érvényes, hogy olyan problémákat szeretünk megoldani, melyekben úttörők lehetünk.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Információbiztonság - 41/2015 BM

Az emberi társadalom, amióta világ a világ, folyamatosan fejlődik, kutat, fedezz fel dolgokat. Mára technikai eszközök sokasága és ezzel együtt a digitális világhálózat milliónyi lehetséges változata áll rendelkezésünkre. A fejlődés mindig teremt új dolgokat, új ismereteket, új szakmákat és új törvényeket.

A Shopify előnyei és hátrányai

A Shopify egy teljes körű kereskedelmi platform, amely lehetővé teszi egy vállalkozás indítását, növekedését és irányítását.