Ipari automatizáció – Távoli GSM vezérlés

Feltöltés dátuma:

2020-ban a WebOrigo belépett egy új piacra, az ipari automatizációs megoldások területére. Ez azért volt kézenfekvő, mert így cégünk bővíteni tudta a termékportfólióját, felhasználva a felhőalapú szoftveres megoldások fejlesztése során szerzett tapasztalatokat. Így összességében egy magasabb hozzáadott értékű szolgáltatást tudunk nyújtani, mintha kizárólag a szoftverekre specializálódnánk.

Folyamatos bővülés

Projektjeink elsősorban a GSM (azaz mobilkommunikáció, mint SMS vagy telefonhívás) és internetalapú megoldásokat használnak fel, ezekkel végezhető automatikus ajtónyitás, zárszerkezet vezérlés, vagy éppen egy áramkör üzembe helyezése, távolról történő bekapcsolással.

Az Ozone Air Kft. esetében alkalmaztuk elsőként a GSM alapú távvezérlést nyújtó hardverünket, melyeket ők be tudtak építeni a saját gépükbe, így lehetővé tenni a távoli irányítást, mellyel rengeteg munkaórát megspórolnak.

Az Ozone Air Kft. ózonos légtisztítással foglalkozik lakossági és ipari szereplőket kiszolgálva. Náluk a malomipari légtisztítás esetében tudtunk segíteni a távvezérlés beépítésével, így spórolva azt, hogy a gépeket kézzel kelljen ki- vagy éppen bekapcsolni.

Idén további ipari automatizációs fejlesztésekkel fogunk foglalkozni, cégünk egyre erősebb területévé válik a másik három stratégiai terület mellett. Itt is érvényes, hogy olyan problémákat szeretünk megoldani, melyekben úttörők lehetünk.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Az ingatlanok átalakulása: Az NFT-k felforgatják a piacot

A nem-pénzre váltható tokenek (NFT-k) megjelenése forradalmasítja a különböző iparágakat, és ez alól az ingatlanszektor sem kivétel. Az NFT-k a tokenizáció, a törtrészes tulajdonjog és a megnövekedett likviditás bevezetésével képesek átalakítani az ingatlanvásárlás, -eladás és -befektetés módját. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy az NFT-k hogyan fogják megváltoztatni az ingatlanpiacot, és hogyan használhatók fel az ingatlanok tokenizálására és értékesítésére.

A big data erejének hasznosítása: Az üzleti döntéshozatal forradalmasítása

A mai digitális korszakban az adatok felbecsülhetetlen értékké váltak a vállalkozások számára az iparágak minden területén. A technológia és az összekapcsolt eszközök elterjedése soha nem látott mennyiségű információt, közismert nevén nagy mennyiségű adatot generált. Az igazi érték azonban nem csupán az adatok mennyiségében rejlik, hanem az általuk nyújtott betekintésben is. Ebben a cikkben elmélyedünk a big data fontosságában az üzleti döntéshozatalban, és megvizsgáljuk, hogy ennek az erőforrásnak a kiaknázása hogyan segítheti elő a hatékonyságot és a sikert a különböző üzleti folyamatokban.