Ipari automatizáció – Távoli GSM vezérlés

Feltöltés dátuma:

2020-ban a WebOrigo belépett egy új piacra, az ipari automatizációs megoldások területére. Ez azért volt kézenfekvő, mert így cégünk bővíteni tudta a termékportfólióját, felhasználva a felhőalapú szoftveres megoldások fejlesztése során szerzett tapasztalatokat. Így összességében egy magasabb hozzáadott értékű szolgáltatást tudunk nyújtani, mintha kizárólag a szoftverekre specializálódnánk.

Folyamatos bővülés

Projektjeink elsősorban a GSM (azaz mobilkommunikáció, mint SMS vagy telefonhívás) és internetalapú megoldásokat használnak fel, ezekkel végezhető automatikus ajtónyitás, zárszerkezet vezérlés, vagy éppen egy áramkör üzembe helyezése, távolról történő bekapcsolással.

Az Ozone Air Kft. esetében alkalmaztuk elsőként a GSM alapú távvezérlést nyújtó hardverünket, melyeket ők be tudtak építeni a saját gépükbe, így lehetővé tenni a távoli irányítást, mellyel rengeteg munkaórát megspórolnak.

Az Ozone Air Kft. ózonos légtisztítással foglalkozik lakossági és ipari szereplőket kiszolgálva. Náluk a malomipari légtisztítás esetében tudtunk segíteni a távvezérlés beépítésével, így spórolva azt, hogy a gépeket kézzel kelljen ki- vagy éppen bekapcsolni.

Idén további ipari automatizációs fejlesztésekkel fogunk foglalkozni, cégünk egyre erősebb területévé válik a másik három stratégiai terület mellett. Itt is érvényes, hogy olyan problémákat szeretünk megoldani, melyekben úttörők lehetünk.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Óvakodjon a WebOrigo-t megszemélyesítő csalóktól

Tudomásunkra jutott, hogy gátlástalan személyek meggyőző átverések létrehozására használják cégünk nevét és logóját. Ezek a csalók gyakran használnak megtévesztő e-maileket, hamis weboldalakat vagy közösségi média profilokat, amelyek megpróbálják utánozni hivatalos csatornáinkat. Céljuk az, hogy a felhasználókat érzékeny személyes adatok, például bejelentkezési adatok, pénzügyi adatok vagy egyéb bizalmas adatok kiadására csábítsák.

10 gyakori SEO hibák elkerülése az e-kereskedelemben

A keresőoptimalizálás (SEO) kulcsfontosságú minden e-kereskedelmi vállalkozás sikeréhez. Ez a kulcsa annak, hogy webáruháza jól szerepeljen a keresőmotorok találati listáján, vonzza az organikus forgalmat, és végső soron az eladásokat. Vannak azonban olyan gyakori SEO hibák, amelyeket az e-kereskedelmi vállalkozások gyakran elkövetnek, és amelyek akadályozhatják növekedésüket és sikerüket. Ebben a cikkben 10 ilyen gyakori SEO hibát emelünk ki, és betekintést nyújtunk abba, hogyan kerülheti el őket.