Ipari automatizáció – Távoli GSM vezérlés

Feltöltés dátuma:

2020-ban a WebOrigo belépett egy új piacra, az ipari automatizációs megoldások területére. Ez azért volt kézenfekvő, mert így cégünk bővíteni tudta a termékportfólióját, felhasználva a felhőalapú szoftveres megoldások fejlesztése során szerzett tapasztalatokat. Így összességében egy magasabb hozzáadott értékű szolgáltatást tudunk nyújtani, mintha kizárólag a szoftverekre specializálódnánk.

Folyamatos bővülés

Projektjeink elsősorban a GSM (azaz mobilkommunikáció, mint SMS vagy telefonhívás) és internetalapú megoldásokat használnak fel, ezekkel végezhető automatikus ajtónyitás, zárszerkezet vezérlés, vagy éppen egy áramkör üzembe helyezése, távolról történő bekapcsolással.

Az Ozone Air Kft. esetében alkalmaztuk elsőként a GSM alapú távvezérlést nyújtó hardverünket, melyeket ők be tudtak építeni a saját gépükbe, így lehetővé tenni a távoli irányítást, mellyel rengeteg munkaórát megspórolnak.

Az Ozone Air Kft. ózonos légtisztítással foglalkozik lakossági és ipari szereplőket kiszolgálva. Náluk a malomipari légtisztítás esetében tudtunk segíteni a távvezérlés beépítésével, így spórolva azt, hogy a gépeket kézzel kelljen ki- vagy éppen bekapcsolni.

Idén további ipari automatizációs fejlesztésekkel fogunk foglalkozni, cégünk egyre erősebb területévé válik a másik három stratégiai terület mellett. Itt is érvényes, hogy olyan problémákat szeretünk megoldani, melyekben úttörők lehetünk.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Az online értékesítést és üzletmenedzsmentet forradalmasítása a mesterséges intelligenciával

Miben tud segíteni az AI, hogy a webshopunk hatékonyabban működjön? A Prodyflow AI-vezérelt megoldásai átalakították a Vivien Vance ruházati márka online értékesítését és üzletmenedzsmentjét. Előrejelző analitikával és automatizálással az AI-alapú forgalom- és készlet-előrejelző rendszerünk optimális készletszinteket biztosít, csökkentve a költségeket és kiküszöbölve a készlethiányt. Az AI chatbot bevezetése lehetővé teszi a Vivien Vance számára, hogy éjjel-nappal személyre szabott segítséget nyújtson, miközben értékes erőforrásokat takarít meg.

A hagyományos finanszírozástól a DeFi-ig: A bankszektor fejlődésének megértése

Az elmúlt években a banki és pénzügyi szféra a technológiai fejlődés és a paradigmaváltás hatására mélyreható átalakuláson ment keresztül. Ennek az evolúciónak az egyik legjelentősebb fejleménye a decentralizált pénzügyek (DeFi) térhódítása, amely megkérdőjelezi a hagyományos bankrendszerek dominanciáját. Ennek az átalakulásnak a megértéséhez fel kell tárni a hagyományos pénzügyek gyökereit, fel kell ismerni korlátait, és fel kell ismerni a DeFi innovatív lehetőségeit.