Stop-Loss Manager a Magyar Időkben

Feltöltés dátuma:

A WebOrigo által fejlesztett Stop-Loss Manager kriptovaluta kereskedési rendszerről jelent meg egy cikk a Magyar Időkben (Magyar Nemzet), nyomtatott változatban, valamint a napilap online kiadásában.

Érdekesség

„Az árfolyam-ingadozásból fakadó kockázatokat küszöbölheti ki, de legalábbis jelentősen mérsékli a kriptovalutákkal való tőzsdei kereskedésben egy magyar fejlesztésű szoftver. A jelenleg béta fázisban működő program már alkalmazható a világ második legnagyobb kriptotőzsdéjén, a Binance-on, és hamarosan a hagyományos kereskedési platformokon is elérhetővé válhat.

A kriptovaluta-kereskedelem fénykorát éli, egyre többen használják az online tőzsdei platformokat, a növekvő keresletet pedig hatalmas erőforrásokkal rendelkező kriptovaluta-tőzsdék szolgálják ki. Ugyan a digitális pénzek nagyfokú árfolyam-ingadozása kiváló lehetőség a profitszerzésre, de a kockázatok is jelentősek, és a kereskedési platformok sem biztosítanak teljes körű védelmet az ingadozások ellen.

Erre a problémára kínál megoldást egy teljes egészében magyar fejlesztésű szoftver, amely lehetővé teszi a stop-loss funkció teljes körű, hatékony használatát. (A stop-loss funkció egy választott árfolyamon automatikusan zárja a pozí­ciót, akkor is, ha a piaci ár már meghaladta azt.) – A legtöbb tőzsdei platformon, még ha rendelkeznek is stop-loss funkcióval, nincs lehetőség hagyományos pénznemekkel való kereskedésre, ezért nem képesek védelmet biztosítani az árfolyam-ingadozások ellen – mutatott rá Pataki Gábor, a szoftvert fejlesztő Trade Innovation Kft. alapítója.

A Stop-Loss Manager kiegészítő funkciókat párosít a kriptovaluta-tőzsdékhez, függetlenül attól, hogy az adott platform támogatja-e ezeket, így lehetőség nyílik az elért eredmény biztosítására, az eladott pozíciók visszavásárlására és tőkevédelemre is. A kereskedők a szoftver segítségével egy platformról követhetik és menedzselhetik az akár több felületen szétoszló portfóliójukat.”

Forrás: https://www.magyaridok.hu/gazdasag/javulhat-a-kriptovalutaval-kereskedes-biztonsaga-3217024/

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Navigálás a DeFi protokollok között: Az ideális fejlesztési keretrendszer kiválasztása

A decentralizált pénzügyek (DeFi) úttörő erőként jelentek meg a pénzügyi világban, innovatív megoldásokat kínálva a banki, hitelezési, kereskedési és vagyonkezelési területeken. Ahogy a DeFi iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, a fejlesztők a DeFi protokollok létrehozásakor rengeteg lehetőséget kapnak. A megfelelő fejlesztési keretrendszer kiválasztása kulcsfontosságú a skálázhatóság, a biztonság és az interoperabilitás biztosítása szempontjából. Ebben a cikkben a legfontosabb szempontokat és tényezőket vesszük sorra, hogy segítsük a fejlesztőket a DeFi protokollfejlesztési keretrendszerek között eligazodni.

A tulajdonjog és a hozzáférés-ellenőrzés forradalmasítása a közüzemi NFT-kkel

A nem-pénzre váltható tokenek (NFT-k) forradalmat indítottak el a digitális tulajdonjogok terén, lehetővé téve az egyének számára, hogy egyedi digitális eszközök felett tulajdonjogot szerezzenek. Bár az NFT-ket elsősorban a digitális művészettel és a gyűjteményekkel hozták összefüggésbe, hasznosságuk messze túlmutat az esztétikán. Az NFT-k újradefiniálják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést a különböző iparágakban, és innovatív megoldásokat kínálnak a régóta fennálló kihívásokra. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy a használati NFT-k hogyan forradalmasítják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést különböző ágazatokban.