Stop-Loss Manager a Magyar Időkben

Feltöltés dátuma:

A WebOrigo által fejlesztett Stop-Loss Manager kriptovaluta kereskedési rendszerről jelent meg egy cikk a Magyar Időkben (Magyar Nemzet), nyomtatott változatban, valamint a napilap online kiadásában.

Érdekesség

„Az árfolyam-ingadozásból fakadó kockázatokat küszöbölheti ki, de legalábbis jelentősen mérsékli a kriptovalutákkal való tőzsdei kereskedésben egy magyar fejlesztésű szoftver. A jelenleg béta fázisban működő program már alkalmazható a világ második legnagyobb kriptotőzsdéjén, a Binance-on, és hamarosan a hagyományos kereskedési platformokon is elérhetővé válhat.

A kriptovaluta-kereskedelem fénykorát éli, egyre többen használják az online tőzsdei platformokat, a növekvő keresletet pedig hatalmas erőforrásokkal rendelkező kriptovaluta-tőzsdék szolgálják ki. Ugyan a digitális pénzek nagyfokú árfolyam-ingadozása kiváló lehetőség a profitszerzésre, de a kockázatok is jelentősek, és a kereskedési platformok sem biztosítanak teljes körű védelmet az ingadozások ellen.

Erre a problémára kínál megoldást egy teljes egészében magyar fejlesztésű szoftver, amely lehetővé teszi a stop-loss funkció teljes körű, hatékony használatát. (A stop-loss funkció egy választott árfolyamon automatikusan zárja a pozí­ciót, akkor is, ha a piaci ár már meghaladta azt.) – A legtöbb tőzsdei platformon, még ha rendelkeznek is stop-loss funkcióval, nincs lehetőség hagyományos pénznemekkel való kereskedésre, ezért nem képesek védelmet biztosítani az árfolyam-ingadozások ellen – mutatott rá Pataki Gábor, a szoftvert fejlesztő Trade Innovation Kft. alapítója.

A Stop-Loss Manager kiegészítő funkciókat párosít a kriptovaluta-tőzsdékhez, függetlenül attól, hogy az adott platform támogatja-e ezeket, így lehetőség nyílik az elért eredmény biztosítására, az eladott pozíciók visszavásárlására és tőkevédelemre is. A kereskedők a szoftver segítségével egy platformról követhetik és menedzselhetik az akár több felületen szétoszló portfóliójukat.”

Forrás: https://www.magyaridok.hu/gazdasag/javulhat-a-kriptovalutaval-kereskedes-biztonsaga-3217024/

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Podcast: Miközben mi még közjegyzőkhöz rohangálunk, Dubajban már NFT-vel kötnek szerződéseket

A hazai jogrendszer még nem áll készen a blokklánc kezelésére, de minden okunk megvan az izgatott várakozásra. A Mona Lisa fénymásolásáról, a blokkláncon tárolt lakásbérleti szerződésekről, a tokenizált alkoholokról, és arról, hogyan érdemes belevágni az NTF-s befektetésekbe, Gréczi Gergely közgazdásszal, a WebOrigo Magyarország Zrt. vezérigazgatójával beszélgettünk.

Ingatlanok tokenizálása: Hogyan alakítják át az NFT-k az ingatlantulajdont

A stabilitásáról és régóta fennálló gyakorlatáról ismert ingatlanipar a nem megmagyarázható tokenek (NFT-k) megjelenésével szeizmikus változást tapasztal. Ezek az egyedi, blokklánc-technológiával működtetett digitális eszközök forradalmasítják az ingatlantulajdonlást azáltal, hogy tokenizálják az ingatlanvagyont. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy az NFT-k hogyan alakítják át az ingatlanbefektetések és -tulajdonlás tájképét.