TikTok reklámozás: kizárólag szerződött partneren keresztül juthat hozzá a kifejezetten olcsó kattintásokhoz

Feltöltés dátuma:

A TikTok-kal egyszerű hirdetni, a TikTok-kal egyszerű pénzt keresni. Eddig ezen a platformon csak szerződött partnereken keresztül lehetett hirdetni. A „TikTok for Business” pedig egyfajta üzleti platformként szolgál és fizetős marketing szolgáltatásokat lehet rajta keresztül igénybe venni. Tehát a szolgáltatás megjelenése után már magánemberként is lehetőség adódik a hirdetések elindítására. Cikkünkből megtudhatja a TikTok reklámozás nagy titkát: kizárólag szerződött partneren keresztül juthat hozzá a kifejezetten olcsó kattintásokhoz.

TikTok for Business

Azt tudni kell a TikTok-ról, mint alkalmazásról hirdetői szemmel, hogy a felhasználók közel fele, nem használ más platformot, tehát például Facebook-ot vagy Instagram-ot sem. A tartalmak terjedése földrajzi elhelyezkedéstől is függ, tehát ha valaki videót publikál magyarországi SIM-kártyával, akkor elsősorban Magyarországon kezd el terjedni a videója.

Több fajta fiókot is létrehozhatunk, van a személyes vagy például az üzleti fiók is. Az a közös kettejükben, hogy egyik sem szükséges a hirdetéshez, mert ahhoz külön hirdetési fiók szükséges. A hirdetési fiók pedig önállóan létezik. Ami a TikTok hirdetést például előbbre helyezi más platformokkal szemben az az, hogy itt az elérések növeléséhez nem szükségesek a követők sem, ugyanis az adott posztokat a követők helyett az érdeklődőknek fogja mutatni az alkalmazás.

Ahogy szokás mondani: társasággal jó az élet. Ahogy most lehet kijelenteni: szerződött partnerrel jó hirdetni a TikTok-on.

Ügynökségi partnereken keresztül is, több hirdetési lehetőség rendelkezésünkre áll. A különbség abban rejlik, hogy különféle hosszúságú videók, másfajta megjelenési módszerrel és természetesen más-más költséggel jelennek meg. Tehát vagy ahhoz kell ügynökségi partner, hogy maga a hirdetés fusson vagy ahhoz például, hogy az egyenlegünket fel tudjuk tölteni, hiszen annak erejéig fut egy-egy hirdetés.

Egy márkás, foglalás típusú hirdetés, amely hatalmas nézettséget képes generálni (kb. 5 millió fő) az 50 ezer dollárba, tehát kb. 15 millió forintba kerül. Ha pedig ezt lebontjuk, akkor kb. 3 Ft egy darab megtekintés. Ezzel együtt, ha szeretnénk elszakadni az ügynökségi partnerektől picit jobban, akkor már egy darab megtekintés kb. 10 Ft.

Összességében látható, hogy bár egyes esetekben előre kell nagyobb pénzt kiadnia a hirdetőnek, de ügynökségen keresztül azért sokkal olcsóbban lehet „kattintásokhoz” hozzájutni, mint szerződött partnerek nélkül. Tehát a hirdetőknek mindenképpen meg kell fontolniuk, hogy előre adnak ki nagyobb összeget a nagyobb nézettségért vagy később fizetnek többet, kevesebb nézettségért.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Navigálás a DeFi protokollok között: Az ideális fejlesztési keretrendszer kiválasztása

A decentralizált pénzügyek (DeFi) úttörő erőként jelentek meg a pénzügyi világban, innovatív megoldásokat kínálva a banki, hitelezési, kereskedési és vagyonkezelési területeken. Ahogy a DeFi iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, a fejlesztők a DeFi protokollok létrehozásakor rengeteg lehetőséget kapnak. A megfelelő fejlesztési keretrendszer kiválasztása kulcsfontosságú a skálázhatóság, a biztonság és az interoperabilitás biztosítása szempontjából. Ebben a cikkben a legfontosabb szempontokat és tényezőket vesszük sorra, hogy segítsük a fejlesztőket a DeFi protokollfejlesztési keretrendszerek között eligazodni.

A tulajdonjog és a hozzáférés-ellenőrzés forradalmasítása a közüzemi NFT-kkel

A nem-pénzre váltható tokenek (NFT-k) forradalmat indítottak el a digitális tulajdonjogok terén, lehetővé téve az egyének számára, hogy egyedi digitális eszközök felett tulajdonjogot szerezzenek. Bár az NFT-ket elsősorban a digitális művészettel és a gyűjteményekkel hozták összefüggésbe, hasznosságuk messze túlmutat az esztétikán. Az NFT-k újradefiniálják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést a különböző iparágakban, és innovatív megoldásokat kínálnak a régóta fennálló kihívásokra. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy a használati NFT-k hogyan forradalmasítják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést különböző ágazatokban.