Tömeges SMS marketing előnye a hagyományossal szemben

Feltöltés dátuma:

Napjainkat már behálózza az internet és a hozzá tartozó telefonos alkalmazások, mint például a Messenger, ahol már magánszemélyek, intézmények, cégek is korlátlanul tudnak üzenetet küldeni egymásnak. A múltunkból fennmaradó SMS, mint üzenetküldő forma azonban még egyáltalán nem halványult el a használatát tekintve. 

Sokoldalú felhasználás

Az SMS, amely egyébként egy általánosan elterjedt kommunikációs forma közkedvelt mind az üzleti, mind a magánéletben. A tömeges SMS segítségével pedig, egy előre megadott címlistára egyidőben lehet elküldeni az általunk pontosan meghatározott szöveget. Elsősorban azoknak hasznos a tömeges SMS küldésének lehetősége, akiknek rendelkezésére áll egy nagyobb ügyfél vagy közösségi kör.

Hatékony telefonos marketing-kommunikáció.

Ha az ár / érték arányra gondolunk vagy az eredményességre, akkor a tömeges SMS, mint marketing eszköz hatékonyabb a hagyományos online marketing eszközöknél. Egy megfelelően megírt és elkészített SMS-kampány tömegeket képes megmozgatni és sokkal költséghatékonyabb társainál.

Ha megfelelő módszereket alkalmazunk a tömeges SMS küldésekor, akkor egyrészt személyessé tehetjük az üzenetet úgy, hogy az adatbázisban tárolt név alapján szólítjuk meg a címzettet. Ez a fajta kommunikáció annak is teret ad, hogy a címzett visszajelzést tudjon adni, egyéb esetekben akár magában a marketingkampányban is részt vehet, tehát interakciódús is. A kiküldött üzenetek pedig statisztikailag feldolgozhatóak és tapasztalatokat szűrhetünk le belőlük.

Összességében a tömeges SMS küldése egy erős marketing kommunikációt jelent a mai napig. További előnyeiről a következő, tömeges SMS-ről szóló cikkünkben fogunk beszámolni.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

A Shopify előnyei és hátrányai

A Shopify egy teljes körű kereskedelmi platform, amely lehetővé teszi egy vállalkozás indítását, növekedését és irányítását.

WordPress tudnivalók – avagy miért lehet jó választás?

Egy átfogó képet adunk arról, hogy melyek a WordPress webhelyek előnyei és hátrányai, hogy láthassa milyen hatékony lehet vállalkozása számára.