Vállalatirányítási megoldások: egyszerű automatizációs lehetőségek már a kisvállalatoknak is

Feltöltés dátuma:

Amikor egy már rég működő vállalatunk jövőjén gondolkodunk, akkor jusson eszünkbe, hogy már egy kis változtatás, kis automatizálás is csodákra képes a hatékony működést illetően. A kisebb vállalatok számára is vannak lehetőségek azért, hogy véghez vigyék az automatizáció első lépéseit. Cikkünkben egyszerű automatizációs vállalatirányítási megoldásokról lesz szó, amelyek kisvállalatok számára is elérhetőek.

Mik a lehetőségek?

ZAPIER

Ilyen például a Zapier, amely egy az automatizálást segítő szoftverek közül. Segít javítani a hatékonyságon idő és pénz spórolásával. Automatikusan menthetjük mellékleteinket Gmail-ről a Google Drive-ra, a blogbejegyzéseinket automatikusan Twitterre is publikálhatjuk vagy egy OneDrive-ba mentett fájlunkról biztonsági mentést tudunk készíteni Dropbox-ba. A Zapier segítségével még több, ehhez hasonló automatikát tudunk beleépíteni a mindennapokba.

IFTTT

Az IFTTT hasonló szoftver a Zapierhez, szinte ugyanazt kínálja, de a különbség az, hogy az ingyenes verziója sokkalta jobb, mint a Zapier. A hátránya pedig az, hogy csak egy fiókod lehet, vagyis csapattal nem tudod használni. A Zapier előnye viszont az IFTTT-vel szemben, hogy egyszerre több automatikát tudunk beállítani ugyanabból a műveletből kiindulva, az IFTTT erre egyáltalán nem képes.

ActiveCapaign

Egy online marketing kampány automatizálása is mindenképpen hasznos lehet egy vállalat számára. Az ActiveCampaign több egy online marketing automatizálási platformnál. Ez a komoly üzleti szoftver ötvözi az online marketing funkciókat a vállalati szabványosított CRM-mel.

Grammarly

A vállalkozásoknak és a tartalomgyártóknak rengeteg anyagot kell előállítaniuk (pl.: blogbejegyzés). Ezeket jobb esetben a cégek saját maguk gyártják és van, hogy valaki nagyon kreatív szövegeket tud írni, viszont tele van helyesírási hibával. Erre jó alkalmazás a Grammarly amit már a böngészőhöz is hozzá lehet adni, hogy az írásaink helyességét ellenőrizze. De nem csak a helyesírást, hanem a stilisztikát és a környezetet is vizsgálja.

Igaz, hogy a kisvállalkozások számára kevesebb lehetőség kínálkozik az automatizálás megoldására, amelynek főleg anyagi akadályai vannak, de azért számukra is megvannak ezek az alapvető alkalmazások, mint alternatívák, amelyekkel elindulhatnak az automatizálás útján. Kis lépésekben haladva hatékonnyá lehet tenni egy vállalkozást, viszont erre időt kell szánni és meg kell érte dolgozni.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Információbiztonság - 41/2015 BM

Az emberi társadalom, amióta világ a világ, folyamatosan fejlődik, kutat, fedezz fel dolgokat. Mára technikai eszközök sokasága és ezzel együtt a digitális világhálózat milliónyi lehetséges változata áll rendelkezésünkre. A fejlődés mindig teremt új dolgokat, új ismereteket, új szakmákat és új törvényeket.

A Shopify előnyei és hátrányai

A Shopify egy teljes körű kereskedelmi platform, amely lehetővé teszi egy vállalkozás indítását, növekedését és irányítását.