Vállalatirányítási megoldások: egyszerű automatizációs lehetőségek már a kisvállalatoknak is

Feltöltés dátuma:

Amikor egy már rég működő vállalatunk jövőjén gondolkodunk, akkor jusson eszünkbe, hogy már egy kis változtatás, kis automatizálás is csodákra képes a hatékony működést illetően. A kisebb vállalatok számára is vannak lehetőségek azért, hogy véghez vigyék az automatizáció első lépéseit. Cikkünkben egyszerű automatizációs vállalatirányítási megoldásokról lesz szó, amelyek kisvállalatok számára is elérhetőek.

Mik a lehetőségek?

ZAPIER

Ilyen például a Zapier, amely egy az automatizálást segítő szoftverek közül. Segít javítani a hatékonyságon idő és pénz spórolásával. Automatikusan menthetjük mellékleteinket Gmail-ről a Google Drive-ra, a blogbejegyzéseinket automatikusan Twitterre is publikálhatjuk vagy egy OneDrive-ba mentett fájlunkról biztonsági mentést tudunk készíteni Dropbox-ba. A Zapier segítségével még több, ehhez hasonló automatikát tudunk beleépíteni a mindennapokba.

IFTTT

Az IFTTT hasonló szoftver a Zapierhez, szinte ugyanazt kínálja, de a különbség az, hogy az ingyenes verziója sokkalta jobb, mint a Zapier. A hátránya pedig az, hogy csak egy fiókod lehet, vagyis csapattal nem tudod használni. A Zapier előnye viszont az IFTTT-vel szemben, hogy egyszerre több automatikát tudunk beállítani ugyanabból a műveletből kiindulva, az IFTTT erre egyáltalán nem képes.

ActiveCapaign

Egy online marketing kampány automatizálása is mindenképpen hasznos lehet egy vállalat számára. Az ActiveCampaign több egy online marketing automatizálási platformnál. Ez a komoly üzleti szoftver ötvözi az online marketing funkciókat a vállalati szabványosított CRM-mel.

Grammarly

A vállalkozásoknak és a tartalomgyártóknak rengeteg anyagot kell előállítaniuk (pl.: blogbejegyzés). Ezeket jobb esetben a cégek saját maguk gyártják és van, hogy valaki nagyon kreatív szövegeket tud írni, viszont tele van helyesírási hibával. Erre jó alkalmazás a Grammarly amit már a böngészőhöz is hozzá lehet adni, hogy az írásaink helyességét ellenőrizze. De nem csak a helyesírást, hanem a stilisztikát és a környezetet is vizsgálja.

Igaz, hogy a kisvállalkozások számára kevesebb lehetőség kínálkozik az automatizálás megoldására, amelynek főleg anyagi akadályai vannak, de azért számukra is megvannak ezek az alapvető alkalmazások, mint alternatívák, amelyekkel elindulhatnak az automatizálás útján. Kis lépésekben haladva hatékonnyá lehet tenni egy vállalkozást, viszont erre időt kell szánni és meg kell érte dolgozni.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Óvakodjon a WebOrigo-t megszemélyesítő csalóktól

Tudomásunkra jutott, hogy gátlástalan személyek meggyőző átverések létrehozására használják cégünk nevét és logóját. Ezek a csalók gyakran használnak megtévesztő e-maileket, hamis weboldalakat vagy közösségi média profilokat, amelyek megpróbálják utánozni hivatalos csatornáinkat. Céljuk az, hogy a felhasználókat érzékeny személyes adatok, például bejelentkezési adatok, pénzügyi adatok vagy egyéb bizalmas adatok kiadására csábítsák.

10 gyakori SEO hibák elkerülése az e-kereskedelemben

A keresőoptimalizálás (SEO) kulcsfontosságú minden e-kereskedelmi vállalkozás sikeréhez. Ez a kulcsa annak, hogy webáruháza jól szerepeljen a keresőmotorok találati listáján, vonzza az organikus forgalmat, és végső soron az eladásokat. Vannak azonban olyan gyakori SEO hibák, amelyeket az e-kereskedelmi vállalkozások gyakran elkövetnek, és amelyek akadályozhatják növekedésüket és sikerüket. Ebben a cikkben 10 ilyen gyakori SEO hibát emelünk ki, és betekintést nyújtunk abba, hogyan kerülheti el őket.