Vállalatirányítási megoldások: egyszerű automatizációs lehetőségek már a kisvállalatoknak is

Feltöltés dátuma:

Amikor egy már rég működő vállalatunk jövőjén gondolkodunk, akkor jusson eszünkbe, hogy már egy kis változtatás, kis automatizálás is csodákra képes a hatékony működést illetően. A kisebb vállalatok számára is vannak lehetőségek azért, hogy véghez vigyék az automatizáció első lépéseit. Cikkünkben egyszerű automatizációs vállalatirányítási megoldásokról lesz szó, amelyek kisvállalatok számára is elérhetőek.

Mik a lehetőségek?

ZAPIER

Ilyen például a Zapier, amely egy az automatizálást segítő szoftverek közül. Segít javítani a hatékonyságon idő és pénz spórolásával. Automatikusan menthetjük mellékleteinket Gmail-ről a Google Drive-ra, a blogbejegyzéseinket automatikusan Twitterre is publikálhatjuk vagy egy OneDrive-ba mentett fájlunkról biztonsági mentést tudunk készíteni Dropbox-ba. A Zapier segítségével még több, ehhez hasonló automatikát tudunk beleépíteni a mindennapokba.

IFTTT

Az IFTTT hasonló szoftver a Zapierhez, szinte ugyanazt kínálja, de a különbség az, hogy az ingyenes verziója sokkalta jobb, mint a Zapier. A hátránya pedig az, hogy csak egy fiókod lehet, vagyis csapattal nem tudod használni. A Zapier előnye viszont az IFTTT-vel szemben, hogy egyszerre több automatikát tudunk beállítani ugyanabból a műveletből kiindulva, az IFTTT erre egyáltalán nem képes.

ActiveCapaign

Egy online marketing kampány automatizálása is mindenképpen hasznos lehet egy vállalat számára. Az ActiveCampaign több egy online marketing automatizálási platformnál. Ez a komoly üzleti szoftver ötvözi az online marketing funkciókat a vállalati szabványosított CRM-mel.

Grammarly

A vállalkozásoknak és a tartalomgyártóknak rengeteg anyagot kell előállítaniuk (pl.: blogbejegyzés). Ezeket jobb esetben a cégek saját maguk gyártják és van, hogy valaki nagyon kreatív szövegeket tud írni, viszont tele van helyesírási hibával. Erre jó alkalmazás a Grammarly amit már a böngészőhöz is hozzá lehet adni, hogy az írásaink helyességét ellenőrizze. De nem csak a helyesírást, hanem a stilisztikát és a környezetet is vizsgálja.

Igaz, hogy a kisvállalkozások számára kevesebb lehetőség kínálkozik az automatizálás megoldására, amelynek főleg anyagi akadályai vannak, de azért számukra is megvannak ezek az alapvető alkalmazások, mint alternatívák, amelyekkel elindulhatnak az automatizálás útján. Kis lépésekben haladva hatékonnyá lehet tenni egy vállalkozást, viszont erre időt kell szánni és meg kell érte dolgozni.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Navigálás a DeFi protokollok között: Az ideális fejlesztési keretrendszer kiválasztása

A decentralizált pénzügyek (DeFi) úttörő erőként jelentek meg a pénzügyi világban, innovatív megoldásokat kínálva a banki, hitelezési, kereskedési és vagyonkezelési területeken. Ahogy a DeFi iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, a fejlesztők a DeFi protokollok létrehozásakor rengeteg lehetőséget kapnak. A megfelelő fejlesztési keretrendszer kiválasztása kulcsfontosságú a skálázhatóság, a biztonság és az interoperabilitás biztosítása szempontjából. Ebben a cikkben a legfontosabb szempontokat és tényezőket vesszük sorra, hogy segítsük a fejlesztőket a DeFi protokollfejlesztési keretrendszerek között eligazodni.

A tulajdonjog és a hozzáférés-ellenőrzés forradalmasítása a közüzemi NFT-kkel

A nem-pénzre váltható tokenek (NFT-k) forradalmat indítottak el a digitális tulajdonjogok terén, lehetővé téve az egyének számára, hogy egyedi digitális eszközök felett tulajdonjogot szerezzenek. Bár az NFT-ket elsősorban a digitális művészettel és a gyűjteményekkel hozták összefüggésbe, hasznosságuk messze túlmutat az esztétikán. Az NFT-k újradefiniálják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést a különböző iparágakban, és innovatív megoldásokat kínálnak a régóta fennálló kihívásokra. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy a használati NFT-k hogyan forradalmasítják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést különböző ágazatokban.