Vállalatirányítási rendszer bevezetése a NewDoggy-nál

Feltöltés dátuma:

A NewDoggy kiskutya értékesítéssel foglalkozó weboldal esetében 2019 eleje óta dolgozunk azon, hogy egy webes vállalatirányítási rendszert vezessünk be. Ennél a vállalatirányítási rendszernél kiemelten fontos, hogy mobilról is megfelelően működjön, használhatóak legyenek a menüpontok. Hiszen hogyha éppen egy tárgyalás közben van szükség egy adott információra, akkor az rögtön megtalálható legyen egy mobilos kereséssel is. 

Saját fejlesztésű ERP

Ez egy nagyszabású, egyedi fejlesztésű rendszer, hiszen olyan ERP funkciókat kellett, hogy tartalmazzon, melyet semmilyen más, jelenleg piacon lévő megvásárolható vagy bérelhető ERP rendszerben nincsen benne. Ez a WebOrigo nagy előnye, hogy olyan megoldásokat hoz létre, olyan szoftvereket fejleszt, melyek semmilyen sablonnal nem helyettesíthetőek, jelenleg még megoldatlan problémák. Vagy egyszerűen annyira kicsi piac, hogy nincsen rá dobozos megoldás, mint ahogy a NewDoggy esetében sem volt, így mindenképpen az egyedi fejlesztéshez kellett folyamodni.

A NewDoggy ERP rendszerének fejlesztésénél ügyeltünk arra, hogy a munkatársak adminisztrációs terheit minimálisra csökkentsük. Külsőleg kapcsolódtunk a www.newdoggy.com oldal alatt futó WordPress rendszerre, így a nyilvántartott kutyák automatikusan átkerülnek, valamint törlődnek a weboldalról.

Egy ERP rendszernél, ahogy itt is, szintén fontos a jogosultsági szintek kezelése, azaz nem lényegtelen, hogy egy-egy munkavállaló mely szekcióhoz fér hozzá, mely szekcióhoz van csak megtekintési joga (azaz szerkeszteni vagy módosítani nem tud, de megtekinteni igen), és melyik az a rész, ami teljesen láthatatlan számára. Ezeket minden esetben hosszas igényfelmérés keretében közösen alakítjuk ki a megrendelő vállalattal, ahogy tettük itt is. A vállalatirányítási rendszer bevezetése a NewDoggy-nál cégünk számos sikertörténetének egyike. 

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Navigálás a DeFi protokollok között: Az ideális fejlesztési keretrendszer kiválasztása

A decentralizált pénzügyek (DeFi) úttörő erőként jelentek meg a pénzügyi világban, innovatív megoldásokat kínálva a banki, hitelezési, kereskedési és vagyonkezelési területeken. Ahogy a DeFi iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, a fejlesztők a DeFi protokollok létrehozásakor rengeteg lehetőséget kapnak. A megfelelő fejlesztési keretrendszer kiválasztása kulcsfontosságú a skálázhatóság, a biztonság és az interoperabilitás biztosítása szempontjából. Ebben a cikkben a legfontosabb szempontokat és tényezőket vesszük sorra, hogy segítsük a fejlesztőket a DeFi protokollfejlesztési keretrendszerek között eligazodni.

A tulajdonjog és a hozzáférés-ellenőrzés forradalmasítása a közüzemi NFT-kkel

A nem-pénzre váltható tokenek (NFT-k) forradalmat indítottak el a digitális tulajdonjogok terén, lehetővé téve az egyének számára, hogy egyedi digitális eszközök felett tulajdonjogot szerezzenek. Bár az NFT-ket elsősorban a digitális művészettel és a gyűjteményekkel hozták összefüggésbe, hasznosságuk messze túlmutat az esztétikán. Az NFT-k újradefiniálják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést a különböző iparágakban, és innovatív megoldásokat kínálnak a régóta fennálló kihívásokra. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy a használati NFT-k hogyan forradalmasítják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést különböző ágazatokban.