Vállalatirányítási rendszer bevezetése a NewDoggy-nál

Feltöltés dátuma:

A NewDoggy kiskutya értékesítéssel foglalkozó weboldal esetében 2019 eleje óta dolgozunk azon, hogy egy webes vállalatirányítási rendszert vezessünk be. Ennél a vállalatirányítási rendszernél kiemelten fontos, hogy mobilról is megfelelően működjön, használhatóak legyenek a menüpontok. Hiszen hogyha éppen egy tárgyalás közben van szükség egy adott információra, akkor az rögtön megtalálható legyen egy mobilos kereséssel is. 

Saját fejlesztésű ERP

Ez egy nagyszabású, egyedi fejlesztésű rendszer, hiszen olyan ERP funkciókat kellett, hogy tartalmazzon, melyet semmilyen más, jelenleg piacon lévő megvásárolható vagy bérelhető ERP rendszerben nincsen benne. Ez a WebOrigo nagy előnye, hogy olyan megoldásokat hoz létre, olyan szoftvereket fejleszt, melyek semmilyen sablonnal nem helyettesíthetőek, jelenleg még megoldatlan problémák. Vagy egyszerűen annyira kicsi piac, hogy nincsen rá dobozos megoldás, mint ahogy a NewDoggy esetében sem volt, így mindenképpen az egyedi fejlesztéshez kellett folyamodni.

A NewDoggy ERP rendszerének fejlesztésénél ügyeltünk arra, hogy a munkatársak adminisztrációs terheit minimálisra csökkentsük. Külsőleg kapcsolódtunk a www.newdoggy.com oldal alatt futó WordPress rendszerre, így a nyilvántartott kutyák automatikusan átkerülnek, valamint törlődnek a weboldalról.

Egy ERP rendszernél, ahogy itt is, szintén fontos a jogosultsági szintek kezelése, azaz nem lényegtelen, hogy egy-egy munkavállaló mely szekcióhoz fér hozzá, mely szekcióhoz van csak megtekintési joga (azaz szerkeszteni vagy módosítani nem tud, de megtekinteni igen), és melyik az a rész, ami teljesen láthatatlan számára. Ezeket minden esetben hosszas igényfelmérés keretében közösen alakítjuk ki a megrendelő vállalattal, ahogy tettük itt is. A vállalatirányítási rendszer bevezetése a NewDoggy-nál cégünk számos sikertörténetének egyike. 

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Az ingatlanok átalakulása: Az NFT-k felforgatják a piacot

A nem-pénzre váltható tokenek (NFT-k) megjelenése forradalmasítja a különböző iparágakat, és ez alól az ingatlanszektor sem kivétel. Az NFT-k a tokenizáció, a törtrészes tulajdonjog és a megnövekedett likviditás bevezetésével képesek átalakítani az ingatlanvásárlás, -eladás és -befektetés módját. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy az NFT-k hogyan fogják megváltoztatni az ingatlanpiacot, és hogyan használhatók fel az ingatlanok tokenizálására és értékesítésére.

A big data erejének hasznosítása: Az üzleti döntéshozatal forradalmasítása

A mai digitális korszakban az adatok felbecsülhetetlen értékké váltak a vállalkozások számára az iparágak minden területén. A technológia és az összekapcsolt eszközök elterjedése soha nem látott mennyiségű információt, közismert nevén nagy mennyiségű adatot generált. Az igazi érték azonban nem csupán az adatok mennyiségében rejlik, hanem az általuk nyújtott betekintésben is. Ebben a cikkben elmélyedünk a big data fontosságában az üzleti döntéshozatalban, és megvizsgáljuk, hogy ennek az erőforrásnak a kiaknázása hogyan segítheti elő a hatékonyságot és a sikert a különböző üzleti folyamatokban.