Vállalatirányítási rendszer bevezetése a NewDoggy-nál

Feltöltés dátuma:

A NewDoggy kiskutya értékesítéssel foglalkozó weboldal esetében 2019 eleje óta dolgozunk azon, hogy egy webes vállalatirányítási rendszert vezessünk be. Ennél a vállalatirányítási rendszernél kiemelten fontos, hogy mobilról is megfelelően működjön, használhatóak legyenek a menüpontok. Hiszen hogyha éppen egy tárgyalás közben van szükség egy adott információra, akkor az rögtön megtalálható legyen egy mobilos kereséssel is. 

Saját fejlesztésű ERP

Ez egy nagyszabású, egyedi fejlesztésű rendszer, hiszen olyan ERP funkciókat kellett, hogy tartalmazzon, melyet semmilyen más, jelenleg piacon lévő megvásárolható vagy bérelhető ERP rendszerben nincsen benne. Ez a WebOrigo nagy előnye, hogy olyan megoldásokat hoz létre, olyan szoftvereket fejleszt, melyek semmilyen sablonnal nem helyettesíthetőek, jelenleg még megoldatlan problémák. Vagy egyszerűen annyira kicsi piac, hogy nincsen rá dobozos megoldás, mint ahogy a NewDoggy esetében sem volt, így mindenképpen az egyedi fejlesztéshez kellett folyamodni.

A NewDoggy ERP rendszerének fejlesztésénél ügyeltünk arra, hogy a munkatársak adminisztrációs terheit minimálisra csökkentsük. Külsőleg kapcsolódtunk a www.newdoggy.com oldal alatt futó WordPress rendszerre, így a nyilvántartott kutyák automatikusan átkerülnek, valamint törlődnek a weboldalról.

Egy ERP rendszernél, ahogy itt is, szintén fontos a jogosultsági szintek kezelése, azaz nem lényegtelen, hogy egy-egy munkavállaló mely szekcióhoz fér hozzá, mely szekcióhoz van csak megtekintési joga (azaz szerkeszteni vagy módosítani nem tud, de megtekinteni igen), és melyik az a rész, ami teljesen láthatatlan számára. Ezeket minden esetben hosszas igényfelmérés keretében közösen alakítjuk ki a megrendelő vállalattal, ahogy tettük itt is. A vállalatirányítási rendszer bevezetése a NewDoggy-nál cégünk számos sikertörténetének egyike. 

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Óvakodjon a WebOrigo-t megszemélyesítő csalóktól

Tudomásunkra jutott, hogy gátlástalan személyek meggyőző átverések létrehozására használják cégünk nevét és logóját. Ezek a csalók gyakran használnak megtévesztő e-maileket, hamis weboldalakat vagy közösségi média profilokat, amelyek megpróbálják utánozni hivatalos csatornáinkat. Céljuk az, hogy a felhasználókat érzékeny személyes adatok, például bejelentkezési adatok, pénzügyi adatok vagy egyéb bizalmas adatok kiadására csábítsák.

10 gyakori SEO hibák elkerülése az e-kereskedelemben

A keresőoptimalizálás (SEO) kulcsfontosságú minden e-kereskedelmi vállalkozás sikeréhez. Ez a kulcsa annak, hogy webáruháza jól szerepeljen a keresőmotorok találati listáján, vonzza az organikus forgalmat, és végső soron az eladásokat. Vannak azonban olyan gyakori SEO hibák, amelyeket az e-kereskedelmi vállalkozások gyakran elkövetnek, és amelyek akadályozhatják növekedésüket és sikerüket. Ebben a cikkben 10 ilyen gyakori SEO hibát emelünk ki, és betekintést nyújtunk abba, hogyan kerülheti el őket.