Vállalatirányítási rendszer bevezetése a NewDoggy-nál

Feltöltés dátuma:

A NewDoggy kiskutya értékesítéssel foglalkozó weboldal esetében 2019 eleje óta dolgozunk azon, hogy egy webes vállalatirányítási rendszert vezessünk be. Ennél a vállalatirányítási rendszernél kiemelten fontos, hogy mobilról is megfelelően működjön, használhatóak legyenek a menüpontok. Hiszen hogyha éppen egy tárgyalás közben van szükség egy adott információra, akkor az rögtön megtalálható legyen egy mobilos kereséssel is. 

Saját fejlesztésű ERP

Ez egy nagyszabású, egyedi fejlesztésű rendszer, hiszen olyan ERP funkciókat kellett, hogy tartalmazzon, melyet semmilyen más, jelenleg piacon lévő megvásárolható vagy bérelhető ERP rendszerben nincsen benne. Ez a WebOrigo nagy előnye, hogy olyan megoldásokat hoz létre, olyan szoftvereket fejleszt, melyek semmilyen sablonnal nem helyettesíthetőek, jelenleg még megoldatlan problémák. Vagy egyszerűen annyira kicsi piac, hogy nincsen rá dobozos megoldás, mint ahogy a NewDoggy esetében sem volt, így mindenképpen az egyedi fejlesztéshez kellett folyamodni.

A NewDoggy ERP rendszerének fejlesztésénél ügyeltünk arra, hogy a munkatársak adminisztrációs terheit minimálisra csökkentsük. Külsőleg kapcsolódtunk a www.newdoggy.com oldal alatt futó WordPress rendszerre, így a nyilvántartott kutyák automatikusan átkerülnek, valamint törlődnek a weboldalról.

Egy ERP rendszernél, ahogy itt is, szintén fontos a jogosultsági szintek kezelése, azaz nem lényegtelen, hogy egy-egy munkavállaló mely szekcióhoz fér hozzá, mely szekcióhoz van csak megtekintési joga (azaz szerkeszteni vagy módosítani nem tud, de megtekinteni igen), és melyik az a rész, ami teljesen láthatatlan számára. Ezeket minden esetben hosszas igényfelmérés keretében közösen alakítjuk ki a megrendelő vállalattal, ahogy tettük itt is. A vállalatirányítási rendszer bevezetése a NewDoggy-nál cégünk számos sikertörténetének egyike. 

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Az online értékesítést és üzletmenedzsmentet forradalmasítása a mesterséges intelligenciával

Miben tud segíteni az AI, hogy a webshopunk hatékonyabban működjön? A Prodyflow AI-vezérelt megoldásai átalakították a Vivien Vance ruházati márka online értékesítését és üzletmenedzsmentjét. Előrejelző analitikával és automatizálással az AI-alapú forgalom- és készlet-előrejelző rendszerünk optimális készletszinteket biztosít, csökkentve a költségeket és kiküszöbölve a készlethiányt. Az AI chatbot bevezetése lehetővé teszi a Vivien Vance számára, hogy éjjel-nappal személyre szabott segítséget nyújtson, miközben értékes erőforrásokat takarít meg.

A hagyományos finanszírozástól a DeFi-ig: A bankszektor fejlődésének megértése

Az elmúlt években a banki és pénzügyi szféra a technológiai fejlődés és a paradigmaváltás hatására mélyreható átalakuláson ment keresztül. Ennek az evolúciónak az egyik legjelentősebb fejleménye a decentralizált pénzügyek (DeFi) térhódítása, amely megkérdőjelezi a hagyományos bankrendszerek dominanciáját. Ennek az átalakulásnak a megértéséhez fel kell tárni a hagyományos pénzügyek gyökereit, fel kell ismerni korlátait, és fel kell ismerni a DeFi innovatív lehetőségeit.