Prodyflow

automatizált, központi vezérlőpult online és offline is kereskedő cégeknek.

3. Modul Gyártás

A gyártás modul azoknak a cégeknek lehet segítségére, akik maguk gyártanak termékeket. Lehetséges a termékekhez hasonlóan alapanyagot készletezni, gyártási tervet készíteni, gyártási megrendelést leadni. Ez abban segít, hogy a gyártás, valamint a termékkészlet kalkulálható, tervezhető legyen, valamint a normaidők számításával a cég hatékonyságát is méri!

Teljes funkciólista megtekintése

Kinek ajánljuk?

Azoknak ajánljuk, akiknek minimum napi 20 megrendelésük van, és legalább 50-féle termékük, vagy olyan termékeik, amiknél jelentős, hogy méretekben, variációkban elérhetőek.

A Prodyflow előnyei

Legalább 70% megtakarítás a munkaerő költségeken

Gyorsabb, hatékonyabb, átláthatóbb munkavégzés

Nincs több várakozás

Egyidejűleg korlátlan felhasználó szerkesztheti párhuzamosan

Nincs többé emberi hiba

A csomagolás vonalkód alapján, a számla és a banki visszateritesek automatikusan történnek

Azonnal átlatható vezetői információk

Tudjuk, mit és mikor kell beszerezni, múltbeli adatok alapján pedig pontos mennyiségi becslést készitünk a várható eladási számokra is

Érdekel

Szeretnéd megnézni a rendszert működés közben?

Kattints az alábbi gombra, add meg a jelszót, és exkluzív hozzáférést nyersz azon videókhoz, melyek bemutatják a Prodyflow működését és páratlan előnyeit.
(Ha még nem rendelkeznél jelszóval, akkor megsúgjuk: PRODYFLOW4SUCCESS.)

Funkciólista

Készlet előrejelzéseink alapján búcsút mondhatsz a bizonytalanságnak, hiszen ezeket a javaslatokat a múltbéli adatok alapján személyre szabottan nyújtjuk neked.

Tekintsd át gyorsan és egyszerűen az aktív, rendelkezésre álló alapanyagokat és ezek alapján állíts össze beszerzési tervet - mindezt egy helyen!

Tervezz egyszerűen és átláthatóan a Prodyflow által biztosított pontos mennyiségi becslések alapján.

Készíts beszerzési tervet csupán néhány kattintással! A belső beszerzés, vagy gyártásba adás, illetve a külső beszerzés partnertől rendszerünkben kiegészül a raktárak közti mozgatások letisztult lekövetésével. Állítsd össze a következő beszerzési megrendelést (PO) könnyedén és hibák nélkül.

Minta alapján generálható termékvariációdat már akár együtt is szerkesztheted a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében. Az így kialakított készletet aztán könnyedén kezelheted mind a piszkozat, archív vagy aktív státuszban, illetve akár kollekcióba is gyűjtheted őket, még a megjelenés előtt.

A beépített pénznemek és árfolyamok kezelése segít, hogy könnyedén szabhass beszerzési és eladási árakat, akár országonként is, az ezekhez kapcsolódó áfakulcsok beállításával és az OSS és MOSS szabályok teljesítése mellett. Állíts be külön nyelvi paramétereket a termékadatokhoz, kezeld egy helyen a hozzájuk kapcsolódó SEO adatokat, akár automatikus fordításokkal is. Vedd számba a logisztikai adatokat mind egy helyen, mint a csomagméret, azonosítók (EAN, UPC, SKU, MPN), egységcsomagok, súlyok, gyártás alatti készlet és raktárankénti aktív készlet. Rendszerezd mintezt tagekkel könnyen és átláthatóan!

Kövesd a termékmozgatásokat raktárak és országok között, és intézd a vámkezeléshez, vámáru nyilvántartáshoz kapcsolódó ügyeidet egy helyen!

Ne maradj le! A Prodyflow többféle metódussal is képes lépést tartani elvárásaiddal: FIFO, LAFO, FEFO, HCFO, LCFO - te döntesz!

Probléma adódott? Tekintsd át a készleteket raktárszinten, cégszinten, vagy akár globálisan! A visszáru, selejt, raktárhiány vagy többlet, illetve a leltár folyamata még soha nem volt ennyire egyszerű!

Kezeld és iktasd gépeidet, berendezéseidet és munkaeszközeidet egy helyen! Kövesd nyomon a munkavállalóknak adott eszközeidet probléma nélkül.

Hívd vissza a bolti készletet, vagy küldj újat kollekciókezelő funkciónkkal.

Exportáld könnyen és egyszerűen az összeszedési listát, illetve könnyítsd meg a saját munkádat integrálható fulfillment / dropshipping integrációval.

Használd a rendelkezésedre álló belső kimutatásokat, javaslatokat, illetve a beépített Looker Studio - PowerBI szinkront.

Kezeld vevőidet megrendelésenként, irányítsd a sales channelt fizikai bolti eladások, online eladások és a korlátlanul hozzáadható értékesítő helyek, értékesítési pontok hozzáadásával. A megrendelési folyamat áttekinthetőségének köszönhetően mindig tudni fogod, mi az, ami beérkezett, visszamondott, módosított vagy teljesített rendelés, valamint ezeket könnyedés elutasíthatod és visszatérítheted, akár tömegesen, automatikusan is. Állíts ki számlát vásárlásnál, cserénél vagy visszatérítésnél egy kattintással!

Megrendeléseid státuszáról könnyedén készíthetsz egyszerűen átlátható kimutatásokat. Kezeld a fizetési státuszok, szűrhető vásárlási és egyéb listákat akár exportált formában is, illetve automatikusan importálhatsz utánvéti információkat is.

Lásd át a beszállítóidat, azok adatait, korábbi megrendeléseket, kifizetett számlákat és iktatásukat, valamint a hozzájuk tartozó bankszámlák kezelését egy helyen. Ugyanígy áttekintheted a vásárlói adatokat, a vásárlási adatokat, a hírlevél hozzájárulást, valamint kezelheted a megadott bankszámlákat visszautalás céljából.

Tartsd nyilván kötelezően tárolandó munkavállalói adataidat egy helyen, biztonságosan, kedv szerint rendszerezhetően.

Banki szinkron egyszerűen - legyen szó akár bankszámla egyenlegekről, banktörténetről, kimenő és bejövő számla szinkronról, automatizált banki átutalásokról, kötségek automatizált kategorizálásáról, vagy országonkénti áfakörök kezelése termékkörönként, a Prodyflow mindezt biztosítja neked!

Hozz létre és kezeld kuponjaidat, ajándékkártyáidat egy helyen!

Egyszerűbbé tesszük a gyártásba adást és gyártási terv meghatározását.

Határozd meg a ciklusidőt, a normaidőt, mérd a munkavállalókhoz tartozó normaidőt. Kezeld könnyedén és magabiztosan a rendelkezésedre álló teljesítménylapokat. Tervezd meg a gyártási folyamatok összetevőit és számítsd ki a tervezett alapanyag felhasználást. Velünk nem érnek váratlan meglepetések!

Tervezz egyszerűen és átláthatóan a Prodyflow által biztosított pontos mennyiségi becslések alapján.

Szabadulj meg egy kattintással a feleslegessé vált selejtektől, hogy nyugodtan koncentrálhass arra, ami igazán fontos.

Alapszolgáltatásunk része az e-mail értesítések kiküldése, a kommentelés, a felhasználókezelés, automatikus nyelvi fordítások termékleírásokhoz, illetve Zendesk integráció.

Legnépszerűbb marketing pluginjeink a Microsoft Clarity, a Google Tag Manager, a Facebook Pixel, TikTok Pixel, Feed generátor - szabadon generálható adatfolyam külsős integrátorokhoz, például árösszehasonlító oldalak -, termékek szín szerinti sorbarendezése, illetve a BigQuery összeköttetés.

Automatikus termékmozgatás raktárak között készletcsökkentés esetén.

Számlázáshoz javasolt pluginjeink például a Blingo, SmartBill, vagy a Quick, de ezeken felül elérhető NAV onlineszámla integráció és pénztárgép integráció is (RO: casa Daisy, casa Tremol, casa Partner, casa Eltrade).

Pénzügyi integrációhoz válaszható pluginjeink: Revolut Merchant, Stripe, Revolut API. Ezeken felül elérhető az ártörténet exportálás, OTP POS terminál adatexport, utánvét ellenőrző és ajándékkártya generálás funkció is.

Válogass nyugodtan GLS, DHL, IQ Fullfillment, Boxy logisztika, illetve saját futásos kiszállítási lehetőségek közül.

Szabadon szerkeszthető oldalaink, sablonaink segítségével korlátlan országot, nyelvet és devizanemet kezelhetsz, sőt, ezeket rendszerünk automatikusan is felismeri neked nyelvi beállítás és lokáció alapján. A szabadon kategorizálható termékek, szettek készítése SEO barát, GDPR-nak megfelel és egyszerűen társul a sütik kezeléséhez is.

Akár regisztrációval vagy anélkül történik a vásárlás oldaladon, a Prodyflow-ban ezeket mind megtalálod! Gyorsabb vásárlási folyamat, személyre szabható kialakítás, illetve utánvét tiltó funkció is segíti munkádat.

Tekintsd át és kezeld a korábbi vásárlásokat mind egy helyen. Az egyszerűsített csere, áruvisszaküldés funkciónak és az átlátható hibajegykezelésnek köszönhetően a Prodyflow segít, hogy kevesebb időd menjen el adminisztrációs feladatokkal.

Áruk bevételezése már a telefonodon is!

Akár menet közben, könnyedén.

Könnyen és egyszerűen.

Nem kell többé a nyomtatott formára biznod magad.

Maradj naprakész a készleteiddel kapcsolatban, bárhol, bármikor.

Mindig a zsebedben.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Írj nekünk:

info@weborigo.eu

Hívj minket:

+36 20 779 0125