dealbot konverziónövelő alkubot header

DealBot

A konverziónövelő alkubot

Mi az a DealBot?

A DealBot egy forradalmi chatbot technológia, ami a webshoposban modern alternatívát nyújt a régi „csak ma 15% engedmény” formájú akcióknak. A DealBot egy webáruházakba építhető chatbot alkalmazás, mely alkudozási lehetőséget kínál fel az ügyfelei részére. A vevőnek ekkor lehetősége nyílik a bottal alkudni az árból, melynek mértékét Ön előre beállíthatja.

Hogyan működik?

A DealBot azért jobb alternatívája az akciózásnak, mert a vevő nem számít rá. A vevők már megszokták a beúszó akciókat, a kosár elhagyó üzeneteket vagy az ablak elhagyó popupokat. A felhasználó a webshopban a kosárba helyezi a terméket/termékeket, majd a kosárértékre alkudozhat, késztetve arra, hogy minél több mindent szerezzen be a webáruházból – természetesen a kedvezmény maximális mértékét mindig a webshop tulajdonosa határozza meg, így a rendszer nem fog „őrült akciózásba” kezdeni.

Hála a DealBot alkalmazásnak, a vevő a kosár oldalon egy kellemes, gördülékeny beszélgetés során alkudhat az árból. A kellemes meglepetés hatására és az alku mértékét látva még akár más termékeket is berakhat a kosarába. Ez a beszélgetés egy kellemes elégedettség érzést kelt a vevőben, így pozitív élménnyel hagyja el a webshopot, hiszen a vásárlást élményalapokra helyezi.

A DealBot interaktív alkuképessége javítja a felhasználói élményt (UX), és lényegesen növelheti a forgalmat, a vevők visszatérésének esélyét, és javíthatja a webshop hírnevét.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kacsolatot.

E-mail: info@weborigo.eu
Telefon: +36 (20) 7790 125

chief executive officer
Gréczi Gergely Chief Executive Officer & Founder at WebOrigo