közösségi média header

Közösségi média megoldásaink

Az alábbi oldalon tájékozódhat a közösségi média területén nyújtott webfejlesztési szolgáltatásainkról.

Instagram követőszerzés

Az Instagram ma az internet egyik, ha nem a legmeghatározóbb közösségi média platformja. Rengeteg ember használja napi szinten, a fiatal tinédzserektől a nyugdíjasokig minden korosztályból. Éppen ezért, az egyik legfontosabb marketingforma az Instagram marketing.

Annak, hogy a mai világban miért elengedhetetlen az Instagram jelenlét, számtalan oka van. Az Instagram felhasználóbázisa kifejezetten aktív és impulzus vezérelt, emiatt egy Instagramra felrakott képet vagy videót akár 2-3-szor annyi ember tekint meg, mint egy hagyományos szöveges hirdetést. Éppen ezért jelent ez egy költséghatékonyabb alternatívát a fizetett Instagram hirdetéseknek, mivel egy érdeklődő követőcsoport meg fogja tekinteni a profilra kirakott posztokat. Mindennek az előfeltétele egy olyan Instagram profil, amelynek sok követője van. Ebben segít a mi szoftverünk.

instabot.hu

LinkedIn kapcsolatépítés

Ma már az üzleti és vállalati világ minden szereplője megtalálható LinkedInen. Éppen ezért tartottuk fontosnak, hogy a mi ügyfeleink kapcsolati hálója itt is a lehető legnagyobb legyen, ezért fejlesztettük ki a LinkedInBotot. A LinkedInBot egy olyan szoftver, ami intelligensen növeli LinkedIn profilja kapcsolati hálóját, ezzel lényegesen megkönnyítve a keresett személyek, potenciális ügyfelek megtalálását.

A LinkedInBotnak számos beállítási lehetősége van és ezeknek köszönhetően egy tökéletesen testre szabható alkalmazás. Lehetőség van egy vagy több vállalat dolgozóit megcélozni, projekttípus alapján szűrni, vagy egyéb kvalitások alapján keresni. Továbbá kulcsszavakat is be lehet állítani, illetve, ha adott személyek kapcsolatait szeretné megcélozni, arra is van funkció. Mindez nagy mértékben elősegíti a potenciális üzleti partnerek megtalálását, illetve LinkedIn profilja növekedését.

Ügyfeleink között megtalálhatóak kisvállalkozások, középvállalkozások és multinacionális vállalatok mellett intézmények is. Büszkék vagyunk arra, hogy webfejlesztési megoldásainkat számos viszonteladó partner képviseli és juttatja el ügyfeleinknek világszerte. linkedinbot.hu

Lépjen velünk kapcsolatba!

Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kacsolatot.

E-mail: info@weborigo.eu
Telefon: +36 (20) 7790 125

chief executive officer
Gréczi Gergely Chief Executive Officer & Founder at WebOrigo