Keresőoptimalizálás

Legyen versenytársai előtt a Google keresőben! Elől lenni jó!

Tegye fel cégét a Google kereső első oldalára

Emelkedjen felül a riválisain, legyen könnyebben elérhető célközönsége számára. Az alábbi keresőoptimalizálás csomagjaink közül válassza ki számára a nyerő megoldást.

Tegye láthatóvá magát és előzze meg versenytársait

Növelje az organikus forgalmát a Google keresőben, hogy konkurenciája előtt lehessen, használja a Google keresőoptimalizálást, hogy a vásárlói Önt válasszák.

Ha van látogató, akkor van üzlet

A XXI. században a digitális világ fénykorát éljük és leginkább ez lesz a jövő, ugyanis ma már szinte mindenki használja az internetet. Csak az marad talpon és tud érvényesülni, aki lépést tart a folyamatosan fejlődő modern digitális léttel. Éppen ezért fontos, hogy a cégek, vállalkozások rendelkezzenek saját weboldallal, egyesesetekben webshoppal, hogy ki tudják szolgálni a mai fogyasztótársadalmat. Elengedhetetlen a folyamatos keresőoptimalizálás, ugyanis hiába rendelkezik a legjobb weboldallal, amelyen árulja a szolgáltatásait, termékeit, ha a látogatói nem találják meg a Google kereseti listájában.

SEO szolgáltatásaink saját igényére szabva

Teljesen a saját üzletére szabva, Önre vár, hogy kihasználja SEO szolgáltatásunkat.

Csomagjaink:

  • Eseti csomag
  • Havi csomag

Válassza ki a számára tetszőleges csomagunk egyikét vagy akár többet, amelyre szüksége van. A megfogalmazott javaslatai alapján elvégezzük a fejlesztéseket is igénye szerint.

SEO audit és tanácsadás


Vállalkozása honlapjának SEO ellenőrzése, stratégia megtervezése és megvalósítása saját üzletére szabva.

SEO riport


Havi vagy akár heti lebontásban elemezzük weboldalát (technikai SEO, backlink analízis, kulcsszó monitorozás, pagespeed-weboldal gyorsaság), amelyben a változások közlése mellett, SEO javaslati ötleteink is olvashatóak.

Versenytárs elemzés


Segítünk felfedezni, hogy miben jobbak a versenytársai és mikben lehet jobb versenytársainál. Elemzésükben megtalálható lesz a kulcsszó stratégájuk, tartalomtípusaik, backlink profiljuk.

Kulcsszókutatás


Tanulmányozzuk weboldalát, felmérjük kulcsszavaik erősségét, hogy mely kulcsszavakra érdemes optimalizálni, a kulcsszókutatást havonta frissítjük és kiegészítjük, illetve javaslatot teszünk a megfelelő kulcsszó használathoz.

SEO cikkírás


Levesszük a terhet a válláról a folyamatos szövegírásról. A témához kapcsolódóan beillesztjük a kulcsszavakat, ezzel keresőoptimalizált cikkek készülnek honlapjához. A siker érdekében folyamatosan írjuk a friss SEO szövegeket.

Tudjon meg többet a SEO szolgáltatás elemeiről

Szakértőink precíz hatékonysággal végzik munkájukat, amelyek hozzásegítik Önt, hogy a Google kereső motorjában előkelő helyen találja vállalkozását.

SEO tanácsadás

A személyes konzultáción megismertetheti, hogy pontosan milyen SEO problémákkal küzd a weboldala. A problémás részeket átnézzük, majd röviden javaslatokat teszünk, hogy milyen további lépésekre van szüksége ahhoz, hogy megtalálja a problémák forrását. A SEO tanácsadás lehet alkalmi konzultáció, vagy egy hosszútávú projekt indító pontja is.

SEO elemzés

Másszóval SEO audit, a leghatásosabb módja, hogy feltárjuk webhelye SEO problémáit. Az auditot többféle perspektíva szerint is el lehet végezni. Lehetséges csak egy sajátos részre való összpontosítás vagy akár weboldala teljes körű auditálására.

SEO monitoring

Az egyik legfontosabb művelet, amelyet folyamatosan végezni kell, ugyanis ennek köszönhetően lehetséges állandó pozíciókat elérni a Google kereső találati listájában. A keresőoptimalizálás csomagunk segítségével weboldala állandó elemzésre és monitorozásra kerül, így folyamatosan tudni fogja, hogy webhelyén milyen közbenjárásra van szüksége.

SEO versenytárselemzés

A versenytársak ismerete és megismerése rendkívül fontos a mai internetes korszakban. Lehetősége nyílik rá, hogy megtudja milyen SEO stratégia menetet követnek. Ezáltal tudja, hogy melyek azok a kulcsfontosságú tényezők, amik elő segíthetik növekedését, pozicionálását. A konkurencia figyelés ma már elfogadott és elvárt jelenséggé vált.

SEO tartalomírás

A hatékony kulcsszavak és témakörök folyamatos tartalomírás teszi lehetővé, hogy a Google találati listában előkelő helyen találják meg. Nem elég csak egy egyszeri írás, nagy hangsúlyt kell fektetni a friss tartalmakra, hogy pozíciója stabil lábabok álljon. A hatékonyság a megfelelő kulcsszavak és témák kiválasztásának megtervezésével kezdődik, ebben is állunk rendelkezésére.

Miért van szükség a SEO-ra?

Csak Magyarországon napi szinten 7,5 millió aktív felhasználó használja az internetet. Nagyon sokan a Google keresőjét használják a kíván céljuk eléréshez, ami rendkívül fontos a webhelyek számára. A felhasználok 99%-a amikor rákeres valamire a Google-ön keresőben, akkor biztosan csak az első néhány találatot nézi meg, nagyon ritka, hogy továbbmegy a második oldalra. Éppen ezért, ha nem találja meg rögtön, amit keress, akkor inkább átfogalmazza, vagy további kulcsszavakat ír hozzá a meglévő kulcsszóhoz.

Hozzászoktak ahhoz az emberek, hogy a számukra legjobb webhelyek, az első oldalon találhatóak meg. Nem szeretnek a legalsó találatig görgetni, ezért a SEO hatalmas szerepet tölt be abban, hogy megtalálják weboldalát.

A SEO-val javíthatóak a találati helyezések, továbbá növelhető az organikus forgalom.

Gyakran Ismételt Kérdések