hero-mediavasarlas-kampanykezeles

Médiavásárlás, kampánykezelés

Marketingkampányok

A kampánykezelés gondosan megtervezett és végrehajtott tevékenységek összessége, amelyek kedvező üzleti eredmények elérését célozza. Az offline vagy online marketing kampányok a vállalat céljait megvalósítható célokká alakítják, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek, és amelyeket lépésről lépésre végre lehet hajtani. Segítenek a márka bizalmának kiépítésében.

A közösségi média marketing kampányok célja, hogy felhívják a vállalkozás potenciális ügyfeleinek figyelmét a már meglévő közösségi média platformokra. Ezt olyan tartalom létrehozásával érik el, amely kifejezetten ezeknek a felhasználóknak szól, így átkattinthatnak, olvashatnak és követőkké, később pedig ügyfelekké válhatnak.

Médiavásárlás

Médiavásárlás szolgáltatásunk lényege, hogy vállaljuk a hirdetések könyvelését, számlázási fiókjainak működését, valamint azt, hogy a szerződött összegig akár előfinanszírozzuk a hirdetést. Ennek nagy előnye, hogy nem kell minden az adott hónapban keletkezett számlát összegyűjtenie, vagy egyenként kifizetnie, hiszen cégünk ezt elvégzi Ön helyett, így egyetlen számlával, egy összegben rendezheti az online marketing kampánykezelés során felmerülő költségeket, magyar áfás számlával.

Kampánykezelés

A felhasználókat hirdetéseken keresztül érhetjük el online marketingkampányainkkal. Számos online marketing kampányt bonyolítottunk már le Facebook, Instagram, Google, LinkedIn és TikTok felületén.

Vannak olyan oldalak, mint például a TikTok, ahol kizárólag szerződött partnerek jogosultak hirdetést feladni. Mi ezt is biztosítani tudjuk, hiszen partnereinket keresztül hozzáférünk ezekhez a zárt oldalakhoz is és megvalósítjuk az online marketing tevékenységet. 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kacsolatot.

E-mail: info@weborigo.eu
Telefon: +36 (20) 7790 125

chief executive officer
Gréczi Gergely Chief Executive Officer & Founder at WebOrigo