tömeges email ellenőrzés header

Tömeges e-mail ellenőrzés

A tömeges e-mail ellenőrzésről

Ha az automatizált ellenőrzést választjuk, akkor nem kell feleslegesen pénzt, időt, erőforrást és energiát fektetnünk abba a munkafolyamatba, ami úgysem térül meg. Elkerülhető, hogy nem létező e-mail címekre érkezik a tartalom, vagy esetleg valahol elakad a levél, amihez harmadik fél is hozzáférhet. Ezért rendkívül fontos, hogy leellenőrizzük ügyfeleink adatait – akár csak egyszer, akár ütemezve – ezáltal megbizonyosodhatunk arról, hogy biztosan megkapják azt az üzenetet, amit nekik szánunk.

Az ellenőrzéskor részletes visszajelzést kapunk arról, hogy hol akadna el a levelünk. Ennek köszönhetően javítani tudjuk a hibákat, ráadásul az eredményt is letölthetjük egy egyszerűen kezelhető Excel tábla alapú listába.

Amennyiben személyes tartalmú vagy titkos üzenetet küldünk, kifejezetten ajánlott a címzett valódiságának ellenőrzése. Az elakadt üzeneteket ugyanis esetleg megszerezheti egy nemkívánatos személy is, aki visszaélhet azokkal.

Miért jó a tömeges e-mail ellenőrzés?

Ne fordítson fölöslegesen erőforrást arra, amire nem szükséges. A rendszerünkkel ellenőrizheti, hogy az adatbázisában szereplő e-mail címek helyesek-e. Válassza ki az Önnek megfelelő csomagot, és kezdheti is az ellenőrzést. Ezután mi feltöltjük az ellenőrzésre fordítható egyenlegét, melyet akár később is felhasználhat.

Tesztelésre lehetőséget biztosítunk, a lenti kapcsolatfelvételi űrlapon megadhatja adatait, és létrehozunk Önnek egy 100 e-mail cím ellenőrzésére felhasználható fiókot. Természetesen ez semmilyen fizetési kötelezettséggel sem jár.

Amenyiben nagyobb igényei vannak, és egyik csomagot sem találja megfelelőnek, készségesen adunk egyedi ajánlatot. Ehhez vegye fel a kapcsolatot elérhetőségeinket, vagy a lenti űrlapon keresztül.