tömeges üzenet küldés header

Tömeges üzenet küldés

Tömeges postai levél küldés

A postai leveleknek mind a mai napig van szerepük a mindennapi életben, ugyanis, ha valaki biztosra akar menni, akkor postán ad fel egy levelet. Miért ne lehetne használni a postai levélfeladást marketing célokra? Hiszen ki ne bontana fel egy postán érkező levelet?

Hatékony kampány lebonyolítás


Segítségünkkel kényelmesen tud lebonyolítani tömeges levélkampányt, és még postára sem kell elmennie. Elegendő a tartalmat és a címzetteket egy listában átadni, és mindenki névre szóló postai üzenetet kaphat.

Több oldalas levél


Választhat színes vagy fekete-fehér levél, továbbá egy vagy akár több oldalas üzenet közül. Levélben kiküldhet egy felhívást, vagy akár egy rövid katalógust is.

Magas konverzió


B2B értékesítés esetén magas hatékonyságot, magas konverziót érhetünk el postai levélküldeménnyel. Hiszen alacsony a marketingzaj, továbbá könnyen személyessé tehető egy-egy ilyen postai üzenet.

Tömeges e-mail küldés

Vállalkozások továbbra is az e-mail marketing kampányokat választják, ha az ügyfelekkel való tömeges kapcsolattartásról van szó. Ahogy egyre több fogyasztó vásárol az interneten, még nagyobb szükség van a digitális elkötelezettségre és kapcsolatteremtésre, és az e-mail marketing nagyszerű módja ennek. A személyre szabást és az automatizálást kombinálva olyan stratégiát hozhat létre, amely valóban megszólítja ügyfeleit, miközben növeli a befektetés megtérülését. A levelezőlistára feliratkozók növelni fogják a weboldalára irányuló organikus forgalmat.

Dedikált e-mail küldő szerver


Tömeges e-mail küldés szolgáltatásunkat akkor érdemes választania, ha ipari méretekben szeretne levelet küldeni. Egyedileg telepítünk Önnek SMTP szervert, így garantálva azt, hogy akár napi százezres tételben küldjön leveleket – mindezt levelenkénti díjazás vagy SPAM-be kerülés nélkül.

Kampány lebonyolítása


Amennyiben nem akar bajlódni a kampányokkal kapcsolatos szövegezéssel, képszerkesztéssel, grafikai munkákkal, úgy ezt rábízhatja csapatunkra.

Lista tisztítási szolgáltatás


Amennyiben nagy címlistával rendelkezik, akkor ajánljuk figyelmébe tömeges e-mail ellenőrzési szolgáltatásunkat, mely hatékonyan megtisztítja a nem létező címektől e-mail adatbázisát.

Tömeges üzenet küldés

Kutatások szerint az SMS-ek több, mint 95%-át megnyitják a címzettek, szemben minden más tömegesen küldött üzenettel.

Gyorsabb és hatékonyabb


Az SMS marketing hatékonyságát bizonyítja, hogy szinte már mindenki (legyen szó idősebb vagy fiatalabb generációról) rendelkezik mobiltelefonnal. A többség pedig okostelefont használ, így bátran elhelyezhetünk akár linkeket is az üzenetünkben.

Azonnali elérés


Az SMS nagy előnye, hogy azonnal célba ér. A legtöbb címzett a küldést követő 1 órában megnyitja és elolvassa azt. Szintén nagy előny, hogy az SMS-ek esetében nincsen SPAM szűrés, mint az e-maileknél.

Pontosan mérhető eredmény


Míg az e-mailek esetében lehetséges letiltani a követést, és mérni azt, hogy pontosan mennyien nyitották meg, úgy az SMS kampány esetén a szolgáltatók pontos visszajelzést adnak, hogy sikerült-e kézbesíteni az SMS-t, vagy kézbesítésre várakozik-e.