hardver integráció

Hardver integráció

Gyakori igény ügyfeleink részéről az, hogy valamilyen hardvert kapcsoljunk össze felhő alapon, valós időben egy szoftverrel. Lehet akár általunk fejlesztett szoftver, vagy külső rendszer, ugyanígy lehet egy saját gyártású hardver, vagy egy külső: minden esetben a kettő közötti kommunikáció megvalósítása a kérés, hiszen így automatizáltabbá tudjuk tenni a folyamatokat.

Készségesen állunk rendelkezésre a hardverekkel kapcsolatos tanácsadásban, integrációjukkal kapcsolatos kérdésekben. Az elmúlt években számos egyedileg fejlesztett rendszerünkhöz kapcsoltunk külső szolgáltató által biztosított API-t.

Megvalósítható kommunikációs csatornák
Automata ajtónyitás
GSM alapú adatkapcsolat
QR kód olvasó
Vonalkód olvasó
Nyomkövetés
Beléptetőkapu

Esettanulmány

Egyik ügyfelünk gabonasilók tisztításával foglalkozik. A kihívás a projektben az volt, hogy ezek a gabonasilók lakott területtől távol esnek, így az internet lefedettség gyér, esetenként nem is elérhető. Így a silókkal a leggyorsabb kommunikációt GSM alapon tudtuk megvalósítani. Fejlesztettünk egy olyan célhardvert, amely segítségével távolról lehetett SMS alapon irányítani ,a siló tisztító folyamatait így bármikor távolról vezérelhetővé vált az áramkör, ami beindította és leállította a folyamatokat.

Egyik legkedvesebb projektünk egy szimulátor szoba megvalósítása volt. A tulajdonos egy olyan szórakoztató szobát álmodott meg egy bevásárlóközpontban, melynek célja, hogy recepció fenntartása nélkül léphessenek be a tagok. Ehhez mi foglalási rendszert, valamint automatikus ajtónyitási integrációt biztosítottunk, így egyszerűen elegendő volt az alkalmazásban a nyitás gombra nyomnia a felhasználónak, aki érvényes foglalással rendelkezett, és máris kinyílt az ajtó, és a szobában találta magát.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kacsolatot.

E-mail: info@weborigo.eu
Telefon: +36 (20) 7790 125

chief executive officer
Gréczi Gergely Chief Executive Officer & Founder at WebOrigo

Gyakran Ismételt Kérdések

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

További ajánlott termékeink