Sikertörténetek | WebOrigo
sikertörténetek header

Sikertörténetek

A Vállalatirányítás üzletágba soroljuk a vállalatirányítási rendszereken kívül az oktatásmenedzsment, tartalommenedzsment, valamint ügyfélkezelési rendszereket is. De a rendszerek fejlesztéséből eredő tudásunkat alkalmazzuk komplexebb projektek esetében is, ahol több rendszert kell integrálni, esetleg rendszereket kell összekötni.

A divat iparágat képviselő Vivien Vance-nek nyújtott szolgáltatásunk a tanácsadásra és komplex vállalatirányítási rendszer fejlesztésére terjed ki a hosszú távon sikeres márkaépítés jegyében.
Vivien-Vance-WebOrigo 

 

Büszkék vagyunk arra, hogy marketing automatizációs szoftvereinket már több, mint 1000 cég próbálta ki.

Vállalatirányítási és automatizációs projektek terén a legtöbb együttműködésünk hosszú, szinte örökre szóló. Minden egyes rendszerhez folyamatos fejlesztés szükséges, és mi igyekszünk minden igényt, mely partnereinknél és megrendelőinknél jelentkezik, maximálisan lefedni.

A NewDoggy-val 2018 óta dolgozunk együtt. Az elmúlt pár évben több, mint 100 mikro projektet, ha úgy tetszik sprintet készítettünk el közösen. Ezek között vannak a webshop javítását célzó megoldások, de helyet kaptak a sürgősségi hibajaviíások, valamint az automatizációs szkriptek is a megrendelések listáján.

newdoggy-weborigo

 

Tőzsdei szoftverek fejlesztése egy különálló üzletágunk. Itt egyrészről online fizetési szolgáltatók integrációját végezzük webshopokba, másrészt forex, valamint kriptovaluta kereskedési platformokhoz nyújtunk kiegészítő fejlesztéseket. Ügyfeleink elsősorban nemzetközi cégek, melyeket blockchain smart contractokkal, kriptovaluta kereskedési rendszerekkel szolgálunk ki.

A tőzsdei szoftvereink egyik legnagyobb megrendelője az egyesült királyságbeli Cryptos4U Ltd. Őket árfolyam naplózó rendszerektől át az Ethereum smart contractokon keresztül a tárcakezelésig számtalan projekttel szolgáljuk ki, egymással párhuzamosan.

Cryptos4U-weborigo 

 

Rengeteget köszönhetünk viszonteladó partnereinknek, akik nap mint nap erősítik a márkánkat, hiszen a legtöbb ügyfelünkhöz nem közvetlenül jutunk és jutottunk el, hanem rajtuk keresztül.

A hazai piac elismert webfejlesztő cége, a Stilldesign az egyik kiemelt partnerünk. Nagymúltú és tapasztalt szereplőként stabil márkának számít Magyarországon. Számos megkeresésük jut el hozzánk, amelyek új és izgalmas, nagyvolumenű projektekkel gazdagítják a sikeresen teljesített megrendeléseink listáját. 
stilldesign-weborigo

 

Az elmúlt években több tucat marketing ügynökséggel dolgoztunk együtt, így közösen kifejlesztettünk pár hatékony, konverziónövelő és ügyfélszerző rendszert. Legyen az közösségi média vagy éppen online marketing kampányok kezelése.

Régóta partnerünk a Brandmasters online marketing ügynökség. Ők azok, akik a legtöbb marketing automatizációs szoftverünket viszonteladóként értékesítik.

brandmasters-weborigo

Referenciáink