Rendelőknek: előfizetéses vizit online kártyás fizetési rendszerrel

Feltöltés dátuma:

A WebOrigo 2019-ben készítette el speciális, orvosi rendelőknek szánt, havonta levonásra kerülő azaz előfizetéses kártyás fizetési rendszerét. Így a rendelőintézetek és fogorvosok, vagy akár kisállatklinikák egy olyan tagsági rendszert tudnak biztosítani, ahol vendégeik, pácienseik biztonságosan fel tudnak iratkozni a havi díjas a szolgáltatásra, ezáltal kényelmi szolgáltatásokat élvezhessenek, melyet természetesen a rendelők saját maguk határozhatnak meg.

Miért hasznos?

Néhány példa, melyeket korábban már alkalmaztuk:
- Vizitdíj elengedése látogatás esetén
- Munkaidőn kívüli azonnali segítségnyújtás
- Kedvezmény a listaárakból
- Ingyenes féléves kontroll lehetősége

A tagdíj bankkártyás fizetési rendszerrel kerül levonásra az előfizető páciensekről minden hónapban automatikusan, nekik csak egyszer kell a kártyaadataikat megadni. Így a rendelők sokkal hosszabb, tartós kapcsolatot tudnak kiépíteni páciensükkel.

Rendszerünk fix áron, vagy havi díjas alapon is elérhető a rendelők számára, akár rajtunk, akár a WebOrigo viszonteladó partnerein keresztül. Bővebb információért kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, ezt követően tudunk személyre szabott árat kínálni.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Navigálás a DeFi protokollok között: Az ideális fejlesztési keretrendszer kiválasztása

A decentralizált pénzügyek (DeFi) úttörő erőként jelentek meg a pénzügyi világban, innovatív megoldásokat kínálva a banki, hitelezési, kereskedési és vagyonkezelési területeken. Ahogy a DeFi iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, a fejlesztők a DeFi protokollok létrehozásakor rengeteg lehetőséget kapnak. A megfelelő fejlesztési keretrendszer kiválasztása kulcsfontosságú a skálázhatóság, a biztonság és az interoperabilitás biztosítása szempontjából. Ebben a cikkben a legfontosabb szempontokat és tényezőket vesszük sorra, hogy segítsük a fejlesztőket a DeFi protokollfejlesztési keretrendszerek között eligazodni.

A tulajdonjog és a hozzáférés-ellenőrzés forradalmasítása a közüzemi NFT-kkel

A nem-pénzre váltható tokenek (NFT-k) forradalmat indítottak el a digitális tulajdonjogok terén, lehetővé téve az egyének számára, hogy egyedi digitális eszközök felett tulajdonjogot szerezzenek. Bár az NFT-ket elsősorban a digitális művészettel és a gyűjteményekkel hozták összefüggésbe, hasznosságuk messze túlmutat az esztétikán. Az NFT-k újradefiniálják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést a különböző iparágakban, és innovatív megoldásokat kínálnak a régóta fennálló kihívásokra. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy a használati NFT-k hogyan forradalmasítják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést különböző ágazatokban.