mesterseges-intelligencia-header

Mesterséges intelligencia (AI) fejlesztés

Hogyan segíthetnek az AI rendszerek az Ön vállalatának?

Ismétlődő feladatok automatizálása

Az AI technológia lehetővé teszi a hétköznapi és ismétlődő feladatok automatizálását, így értékes emberi erőforrásokat szabadít fel, hogy a stratégiai és kreatívabb törekvésekre összpontosíthassanak. Az olyan feladatok automatizálásával, mint az adatbevitel, az ütemezés és az alapvető ügyfélkérdések, a vállalkozások jelentősen növelhetik a hatékonyságot és a termelékenységet.

Továbbfejlesztett ügyfélélmény

A mesterséges intelligencia vezérelt megoldások lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy személyre szabott és zökkenőmentes ügyfélélményt nyújtsanak. A fejlett analitika és a gépi tanulás felhasználásával a vállalkozások előre jelezhetik az ügyfelek igényeit, személyre szabott javaslatokat és azonnali segítséget nyújthatnak, ami végső soron növeli az ügyfelek elégedettségét és hűségét.

Költségcsökkentés

A folyamatok automatizálásával, az erőforrások elosztásának optimalizálásával és a hibák csökkentésével az AI implementációk jelentős költségmegtakarítást eredményezhetnek a vállalkozások számára. A hatékonyság és a termelékenység javításával a vállalatok csökkenthetik a működési költségeket és hatékonyabban oszthatják el az erőforrásokat, végső soron növelve a nyereségességet.

Előrejelző analitika

Az AI lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy nagy adathalmazokat elemezzenek, és értékes betekintést nyerjenek az adatvezérelt döntések meghozatalához. A prediktív analitikát kihasználva a vállalatok előrejelezhetik a piaci trendeket, azonosíthatják a mintákat és előre láthatják a jövőbeli eredményeket, ami lehetővé teszi számukra a kihívások proaktív kezelését és a lehetőségek kihasználását.

Versenyelőny

Az AI-technológiákat sikeresen alkalmazó vállalatok versenyelőnyre tesznek szert saját iparágukban. Azáltal, hogy az AI erejét az innováció, a hatékonyság és az ügyfelek bevonása érdekében hasznosítják, a vállalkozások megkülönböztethetik magukat a versenytársaktól, növekedést érhetnek el, és fenntartható sikereket érhetnek el.

Megfelelés és szabályozási megfelelés

Az AI-technológiák segíthetnek a vállalkozásoknak a szabályozási követelményeknek, az iparági szabványoknak és a belső szabályzatoknak való megfelelés biztosításában. A megfelelőségi ellenőrzések, auditok és jelentési folyamatok automatizálásával a vállalatok csökkenthetik a kockázatokat, elkerülhetik a büntetéseket, és megőrizhetik az integritás és átláthatóság hírnevét.

Kérdésed van? Szakértőnk válaszol!

Beszéljünk!

AI fejlesztési szolgáltatások

Ha a mi AI-fejlesztési szolgáltatásainkat választja, nemcsak a technológiába fektet be, hanem egy olyan partnerségbe is, amely a bizalmon, a szakértelmen és az Ön sikere iránti közös elkötelezettségen alapul.

Engedje meg, hogy segítsünk Önnek felszabadítani az AI-ban rejlő teljes potenciált, és előmozdítani az innovációt szervezetében.

AI-stratégia és tanácsadás


AI-szakértőkből álló csapatunk stratégiai iránymutatást és tanácsadási szolgáltatásokat nyújt, hogy segítse a vállalkozásokat a céljaikhoz és célkitűzéseikhez igazodó AI-szoftverek kifejlesztésében és bevezetésében.

AI alapú folyamatautomatizálás


Az ismétlődő feladatok automatizálására és az üzleti folyamatok racionalizálására szakosodtunk a legmodernebb AI-technológiák alkalmazásával, lehetővé téve a vállalatok számára a hatékonyság és a termelékenység növelését.

Gépi tanulás (ML) modellfejlesztés


Képzett adattudósaink személyre szabott gépi tanulási modelleket készítenek, hogy segítsék ügyfeleinket az adatok elemzésében és a megalapozott döntések meghozatalában.

Adatelemzési megoldások


Átfogó adatelemzési megoldásokat kínálunk, hogy segítsük a vállalkozásokat az adataikban rejlő teljes potenciál kiaknázásában, az adatgyűjtéstől és -előkészítéstől a fejlett analitikáig és vizualizálásig.

AI chatbot-fejlesztés


AI chatbot-fejlesztési szolgáltatásaink lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy éjjel-nappal ügyfélszolgálatot nyújtsanak, automatizálják a gyakori megkeresésekre adott válaszokat, és javítsák az általános ügyfélélményt.

Természetes nyelvi feldolgozás


NLP-módszereket használunk az emberi nyelv elemzésére és megértésére, segítve a vállalkozásokat abban, hogy értékes betekintést nyerjenek a strukturálatlan szöveges adatokból, és javítsák a kommunikációt az ügyfelekkel és az érdekeltekkel.

Beszédből szövegbe és szövegből beszédbe AI-megoldások


Fejlett AI-technikákat alkalmazva zökkenőmentesen alakítjuk át a beszélt nyelvet szöveggé, a szöveget pedig természetes hangzású beszéddé. A Speech-To-Text és Text-To-Speech AI megoldások biztosítják a pontos kommunikációt a különböző platformokon, javítva a hozzáférhetőséget és a felhasználói élményt.

Adatkivonási AI megoldások


A gépi tanulási algoritmusok erejét kihasználva, az adatkivonási AI-megoldásaink egyszerűsítik az értékes információk kinyerését a strukturálatlan adatforrásokból. A dokumentumfeldolgozás és a nagy adathalmazok elemzésének automatizálása lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy megalapozott döntéseket hozzanak, és növeljék az adatvezérelt munkafolyamatok hatékonyságát.

Tegye könnyebbé az életed az AI még ma!

Beszéljünk!

AI fejlesztési folyamat

1

A probléma és a célok meghatározása

Ügyfeleinkkel együttműködve azonosítjuk a problémát, és egyértelmű célokat tűzünk ki az AI-projekt számára, amelyek összhangban vannak az üzleti célokkal.

2

Adatgyűjtés, adatelőkészítés

Adatszakértőink összegyűjtik a releváns adatkészleteket, és előfeldolgozzák azokat, hogy biztosítsák a minőséget és az AI-algoritmusokkal való kompatibilitást, megalapozva ezzel a hatékony modellfejlesztést és képzést.

3

Modell kiválasztása és fejlesztése

Kiválasztjuk a legmegfelelőbb AI-technikákat, és az ügyfeleink egyedi igényeihez igazodó egyedi modelleket fejlesztünk, a legmodernebb algoritmusok és technológiák felhasználásával az optimális eredmények elérése érdekében.

4

A modell képzése

Az AI-modellt az előkészített adatok felhasználásával képezzük, iteratívan finomítva és optimalizálva a teljesítményét, hogy biztosítsuk a pontosságot és megbízhatóságot a valós forgatókönyvekben.

5

Tesztelés

Teszteljük a betanított modellt, hogy értékeljük a teljesítményét, és azonosítsuk a lehetséges problémákat vagy javítandó területeket, biztosítva a robusztusságot és megbízhatóságot a telepítés előtt.

6

Telepítés és karbantartás

A betanított mesterséges intelligenciamodellt termelési környezetbe telepítjük, és folyamatos karbantartást és támogatást nyújtunk a folyamatos hatékonyság és teljesítményoptimalizálás biztosítása érdekében.

Miért mi?

Előremutató technológiák alkalmazása: büszkék vagyunk arra, hogy már 2017-ben foglalkoztunk blockchain technológiákkal. Igyekszünk mindig újítani, és elsőként bevezetni a piacon megjelent újdonságokat.

Innováció kéz a kézben: a WebOrigo-nál olyan cégekkel szeretünk dolgozni, akik a saját iparágukat kívánják előre vinni. Hiszünk abban, hogy egy iparági szakértő egy technológiai szakértővel együtt tud igazi sikereket elérni.

Díjnyertes megvalósítások, világcégekkel együttműködve: olyan cégek vannak az ügyfeleink között, mint a Tesco, a DLA Piper vagy a Cargill. Családi vállalkozásoktól kezdve világcégeken át az állami szereplőkig segítünk újító megoldásokat bevezetni, melyeket többször díjaztak, például az Év Honlapja díjjal.

Az online értékesítést és üzletmenedzsmentet forradalmasítása a mesterséges intelligenciával

Miben tud segíteni az AI, hogy a webshopunk hatékonyabban működjön? A Prodyflow AI-vezérelt megoldásai átalakították a Vivien Vance ruházati márka online értékesítését és üzletmenedzsmentjét. Előrejelző analitikával és automatizálással az AI-alapú forgalom- és készlet-előrejelző rendszerünk optimális készletszinteket biztosít, csökkentve a költségeket és kiküszöbölve a készlethiányt. Az AI chatbot bevezetése lehetővé teszi a Vivien Vance számára, hogy éjjel-nappal személyre szabott segítséget nyújtson, miközben értékes erőforrásokat takarít meg.

Lépj velünk kapcsolatba!

Munkatársaink 24 órán belül felveszik veled a kacsolatot.

E-mail: info@weborigo.eu
Telefon: +36 (20) 7790 125