Melyik kártyás fizetési rendszert használjam?

Feltöltés dátuma:

Előző cikkünkben már említettük, hogy milyen online kártyás fizetési rendszerek elérhetőek a számunkra. Ezek sokfélék és a legtöbbről elmondható, hogy szinte teljesen ugyanazokat a funkciókat képesek betölteni, mi emberek viszont egy döntési helyzetben (például: melyik fizetési rendszert használjam) elkerülhetetlen módon hezitálni kezdünk. Ebből a döntési helyzetből kiindulva nézzük meg, hogy melyik rendszert miért éri meg használni hogy a webshopunk felhasználóbarát és biztonságos legyen. 

Mik a lehetőségek?

A Barion Smart Gateway (BSG) fizetési rendszeren keresztül bárki fizethet bankkártyájával, regisztráció nélkül úgy, hogy csak meg kell adni a bankkártya adatait. Ezzel együtt, akinek van Barion fiókja, sokkal egyszerűbben és kényelmesebben tud a webshopokban fizetni, így a regisztráció lehetősége mindig fennáll. A BSG használata abszolút ingyenes, sem havi díj, sem csatlakozási díja nincs. A felhasználói felület többnyelvű, mobilon is működik, többféle pénznemmel is tud dolgozni és minden egyes tranzakció azonnali.

 

A CIB Bank kereskedelmi tevékenységet interneten végző ügyfelek számára kiváló választás, ugyanis olyan bankkártyás fizetési megoldást kínál, amely az internetes kereskedelemhez kapcsolódó elektronikus pénzügyi tranzakciók biztonságos megvalósulását biztosítja. A szolgáltatás biztosítja a lehetőséget a kereskedelmi tevékenységet végző ügyfelek számára, hogy az webshopjukban a bankkártyával történő biztonságos (TLS titkosítási eljáráson alapuló) fizetési lehetőséget felkínálhassák a vásárlók részére. Rendelkezésünkre áll a telefonos és e-mailes ügyfélszolgálat, tranzakciókhoz kapcsolódó műveletek végrehajtása, elektronikus kivonat kibocsátása és biztosítják a tranzakciók azonnali visszaigazolását.

 

A K&H egy innovatívnak tartott bankkártya elfogadási szolgáltatást biztosít a szolgáltatást nyújtók és a kereskedők részére (például: POS terminál, online fizetés, felügyelet nélküli fizetés). A webshopokban a bankkártyás fizetés mellett lehetőség van a SZÉP Kártya használatára is, rendelkezésünkre áll a telefonos ügyfélszolgálat és az e-mail alapú IT támogatás, illetve szintén biztosítják ügyfeleik számára a tranzakciókról történő azonnali visszaigazolást.

 

Az UniCredit Bank hasonló a K&H-hoz, biztonságos és modern megoldást nyújt a webshopot üzemeltetők számára, szintén ugyanezen elv alapján működik az OTP Bank ás a Budapest Bank is, mint az előző kettő alternatíva.

 

A SimplePay, mint online fizetési szolgáltatás saját jogon egy testre szabható megoldást igyekszik kínálni. Ami egyedibbé teszi, hogy elemzéseket, riportokat készít a tranzakciók után, illetve, hogy együttműködik a marketing területén is az ügyféllel. Az ügyfélszolgálatuk egész nap a rendelkezésünkre áll és a tranzakciók vezérlését is kézben tartja (például: sztornó, visszatérítések). Fel tud mutatni olyan lehetőségeket is, mint például a QR kódos fizetés és mivel az OTP Bank már megszüntette a közvetlen bankkártya elfogadó szolgáltatását, így a SimplePay átvette az ügyfeleit e téren.

 

Ezek voltak a legnépszerűbb kártyás fizetési rendszerek, amelyek közül választani lehet, de akad még lehetőség ezeken felül is. Manapság már tisztán látjuk, hogy nem elegendő pusztán a webshopnál történő bankkártya elfogadás. Újabb és újabb megoldások és innovációk jelennek meg azért, hogy a felhasználókat és vásárlókat magukhoz tudják csábítani a szolgáltatók vagy az érdeklődést fenn tudják tartani.

 

 

 

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Az ingatlanok átalakulása: Az NFT-k felforgatják a piacot

A nem-pénzre váltható tokenek (NFT-k) megjelenése forradalmasítja a különböző iparágakat, és ez alól az ingatlanszektor sem kivétel. Az NFT-k a tokenizáció, a törtrészes tulajdonjog és a megnövekedett likviditás bevezetésével képesek átalakítani az ingatlanvásárlás, -eladás és -befektetés módját. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy az NFT-k hogyan fogják megváltoztatni az ingatlanpiacot, és hogyan használhatók fel az ingatlanok tokenizálására és értékesítésére.

A big data erejének hasznosítása: Az üzleti döntéshozatal forradalmasítása

A mai digitális korszakban az adatok felbecsülhetetlen értékké váltak a vállalkozások számára az iparágak minden területén. A technológia és az összekapcsolt eszközök elterjedése soha nem látott mennyiségű információt, közismert nevén nagy mennyiségű adatot generált. Az igazi érték azonban nem csupán az adatok mennyiségében rejlik, hanem az általuk nyújtott betekintésben is. Ebben a cikkben elmélyedünk a big data fontosságában az üzleti döntéshozatalban, és megvizsgáljuk, hogy ennek az erőforrásnak a kiaknázása hogyan segítheti elő a hatékonyságot és a sikert a különböző üzleti folyamatokban.