Melyik kártyás fizetési rendszert használjam?

Feltöltés dátuma:

Előző cikkünkben már említettük, hogy milyen online kártyás fizetési rendszerek elérhetőek a számunkra. Ezek sokfélék és a legtöbbről elmondható, hogy szinte teljesen ugyanazokat a funkciókat képesek betölteni, mi emberek viszont egy döntési helyzetben (például: melyik fizetési rendszert használjam) elkerülhetetlen módon hezitálni kezdünk. Ebből a döntési helyzetből kiindulva nézzük meg, hogy melyik rendszert miért éri meg használni hogy a webshopunk felhasználóbarát és biztonságos legyen. 

Mik a lehetőségek?

A Barion Smart Gateway (BSG) fizetési rendszeren keresztül bárki fizethet bankkártyájával, regisztráció nélkül úgy, hogy csak meg kell adni a bankkártya adatait. Ezzel együtt, akinek van Barion fiókja, sokkal egyszerűbben és kényelmesebben tud a webshopokban fizetni, így a regisztráció lehetősége mindig fennáll. A BSG használata abszolút ingyenes, sem havi díj, sem csatlakozási díja nincs. A felhasználói felület többnyelvű, mobilon is működik, többféle pénznemmel is tud dolgozni és minden egyes tranzakció azonnali.

 

A CIB Bank kereskedelmi tevékenységet interneten végző ügyfelek számára kiváló választás, ugyanis olyan bankkártyás fizetési megoldást kínál, amely az internetes kereskedelemhez kapcsolódó elektronikus pénzügyi tranzakciók biztonságos megvalósulását biztosítja. A szolgáltatás biztosítja a lehetőséget a kereskedelmi tevékenységet végző ügyfelek számára, hogy az webshopjukban a bankkártyával történő biztonságos (TLS titkosítási eljáráson alapuló) fizetési lehetőséget felkínálhassák a vásárlók részére. Rendelkezésünkre áll a telefonos és e-mailes ügyfélszolgálat, tranzakciókhoz kapcsolódó műveletek végrehajtása, elektronikus kivonat kibocsátása és biztosítják a tranzakciók azonnali visszaigazolását.

 

A K&H egy innovatívnak tartott bankkártya elfogadási szolgáltatást biztosít a szolgáltatást nyújtók és a kereskedők részére (például: POS terminál, online fizetés, felügyelet nélküli fizetés). A webshopokban a bankkártyás fizetés mellett lehetőség van a SZÉP Kártya használatára is, rendelkezésünkre áll a telefonos ügyfélszolgálat és az e-mail alapú IT támogatás, illetve szintén biztosítják ügyfeleik számára a tranzakciókról történő azonnali visszaigazolást.

 

Az UniCredit Bank hasonló a K&H-hoz, biztonságos és modern megoldást nyújt a webshopot üzemeltetők számára, szintén ugyanezen elv alapján működik az OTP Bank ás a Budapest Bank is, mint az előző kettő alternatíva.

 

A SimplePay, mint online fizetési szolgáltatás saját jogon egy testre szabható megoldást igyekszik kínálni. Ami egyedibbé teszi, hogy elemzéseket, riportokat készít a tranzakciók után, illetve, hogy együttműködik a marketing területén is az ügyféllel. Az ügyfélszolgálatuk egész nap a rendelkezésünkre áll és a tranzakciók vezérlését is kézben tartja (például: sztornó, visszatérítések). Fel tud mutatni olyan lehetőségeket is, mint például a QR kódos fizetés és mivel az OTP Bank már megszüntette a közvetlen bankkártya elfogadó szolgáltatását, így a SimplePay átvette az ügyfeleit e téren.

 

Ezek voltak a legnépszerűbb kártyás fizetési rendszerek, amelyek közül választani lehet, de akad még lehetőség ezeken felül is. Manapság már tisztán látjuk, hogy nem elegendő pusztán a webshopnál történő bankkártya elfogadás. Újabb és újabb megoldások és innovációk jelennek meg azért, hogy a felhasználókat és vásárlókat magukhoz tudják csábítani a szolgáltatók vagy az érdeklődést fenn tudják tartani.

 

 

 

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.

Navigálás a DeFi protokollok között: Az ideális fejlesztési keretrendszer kiválasztása

A decentralizált pénzügyek (DeFi) úttörő erőként jelentek meg a pénzügyi világban, innovatív megoldásokat kínálva a banki, hitelezési, kereskedési és vagyonkezelési területeken. Ahogy a DeFi iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, a fejlesztők a DeFi protokollok létrehozásakor rengeteg lehetőséget kapnak. A megfelelő fejlesztési keretrendszer kiválasztása kulcsfontosságú a skálázhatóság, a biztonság és az interoperabilitás biztosítása szempontjából. Ebben a cikkben a legfontosabb szempontokat és tényezőket vesszük sorra, hogy segítsük a fejlesztőket a DeFi protokollfejlesztési keretrendszerek között eligazodni.

A tulajdonjog és a hozzáférés-ellenőrzés forradalmasítása a közüzemi NFT-kkel

A nem-pénzre váltható tokenek (NFT-k) forradalmat indítottak el a digitális tulajdonjogok terén, lehetővé téve az egyének számára, hogy egyedi digitális eszközök felett tulajdonjogot szerezzenek. Bár az NFT-ket elsősorban a digitális művészettel és a gyűjteményekkel hozták összefüggésbe, hasznosságuk messze túlmutat az esztétikán. Az NFT-k újradefiniálják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést a különböző iparágakban, és innovatív megoldásokat kínálnak a régóta fennálló kihívásokra. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy a használati NFT-k hogyan forradalmasítják a tulajdonjogot és a hozzáférés-ellenőrzést különböző ágazatokban.