Bács-Kiskun vármegye önkormányzati weboldalának fejlesztése

Bács-Kiskun vármegye önkormányzati weboldalának fejlesztése

1 év
Laravel (PHP)
5 munkatárs részvételével
tervezés, webdesign, webfejlesztés, adatfeltöltés
Előnézet

A projekten belül Bács-Kiskun vármegye önkormányzatának honlapját újítottuk meg. A kötelező funkciókon túl színteret adtunk a vármegye területfejlesztéssel, turizmussal, értéktár gondozással, környezetvédelemmel, gazdaságfejlesztéssel, közösségépítéssel és marketing-kommunikációval kapcsolatos feladatainak is. 

A weboldalon lehetőség van áttekinteni nem csupán a vármegye által kínált turisztikai helyszíneket, de ezeket magába foglaló utazási lehetőségek, útvonalak, túrák megtervezésére is lehetőség nyílik. A helyi nevezetességek, események, hírek, illetve a vármegyéhez kapcsolódó fontosabb információk, mint a közlekedés vagy időjárás is megtalálhatóak egy helyen. Lehetőség adódik bepillantást nyerni a helyi termelők által kínált portékákba, illetve ezekből saját listát összeállítani. A vármegye kistermelőinek elismeréseként az oldal rendelkezik saját címketervező funkcióval, mely aztán felhasználható saját termékek címkézésére.

Mivel egy vármegye weboldaláról van szó, nagy hangsúlyt fektettünk az olyan kötelező előírások betartására, mint a közzétételi listák, választási tudnivalók és egyéb nyilvános információk megjelenítésére, valamint az átláthatóságra és akadálymentesítésre. Számos hivatalos beszámoló, tevékenységleírás, szervezeti információ, illetve területi fejlesztések projektleírásai is helyet kaptak. Lehetőség van újabb projektötleteket benyújtani, illetve véleményezni a vármegye különböző stratégiai és fejlesztési koncepcióit

Mindez egy könnyen kezelhető Filament rendszerben felépített admin felületről irányítható. A weboldal dinamikusságát és gyorsaságát frontenden JavaScript, jQuery és VueJS támogatja, míg backend területén Laravel, a PHP legelterjedtebb keretrendszere, illetve MySQL alapú adatbázissal dolgoztunk. 

Galéria

További projektjeink

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.