MarkMyProfessor logó tervezés és új weboldal fejlesztés

MarkMyProfessor logó tervezés és új weboldal fejlesztés

1 év
React, Next.JS, Laravel
5 munkatárs részvételével
logó és arculat, UI és UX design, fejlesztés
Előnézet

A markmyprofessor.com egy 2009 óta működő weboldal, ami azzal a céllal jött létre, hogy egy olyan platfromot biztosítson az egyetemista diákok számára, ahol értékelhetik tanáraikat és egyetemüket. Az oldalnak 31 000 aktív regisztrált felhasználója van és több mint 374 000 leadott értékeléssel büszkélkedhet.

A projekt során a tulajdonosokkal szorosan együttműködve alakítottuk ki a weboldal új megjelenését. A projekt új logó és arculat kialakításával kezdődött, amely során célunk volt, hogy megtartsuk a MarkMyProfessor korábbi ismertetőjegyeit, ugyanakkor egy fiatalosabb, letisztultabb végeredményt hozzunk létre. Az új logó az eredeti kék szín és csillagok használatával hű marad a megszokott és jól ismert megjelenéshez. A design és a funkcionális tervezés során áttekintettük és optimalizáltuk a jelenlegi működést és a user journeyt, hogy egy felhasználóbarát, könnyen használható oldalt készítsünk el, egyszersmind megtartva a jelenleg sokak által használt fontos funkciókat, mint természetesen a tanárok és iskolák értékelése, hozzáadása, regisztráció és toplisták.

Az új design kialakítása során szem előtt tartottuk a weboldal célcsoportját és annak megfelelően alakítottuk ki az új, fiatolos megjelenést. A fejlesztés során a jelenlegi weboldalt teljesen újraírtuk React alapú Next.JS és Laravel keretrendszereket használva.

Galéria

További projektjeink

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.