BTCINS kriptovaluta tőzsde fejlesztése

BTCINS kriptovaluta tőzsde fejlesztése

13 hónap
Vue.js, Typescript, Laravel (PHP), MQL5
3 frontend, 3 backend, 1 tesztelő munkatárs részvételével
tervezés, fejlesztés

Egy startup vállalkozás részére 2019-2020 között egyedi fejlesztésű kriptovaluta kereskedési platformot fejlesztettünk 7 kolléga bevonásával. A platform segítségével automatikusan lehetett létrehozni kereskedési straégiákat, valamint ezeket a stratégiákat tesztelni visszamenőleges adatokon.

Ügyfelünk, aki egy észtországi és emirátusoki bejegyzésű startup vállalkozás, saját kriptovaluta tőzsdét hozott létre velünk karöltve. Fejlesztettünk egy komplett tőzsdét liquidity API szolgáltatással, belső API fejlesztési lehetőséggel. Az így Laravel rendszerben elkészült tőzsdére építettük rá a következő szolgáltatást, melyet a startup nyújtott, a kereskedési algrotimusok és robotok fejlesztésének lehetőségét adó platformot. Ez a platform az ismert MetaTrader logikáját kívánta webes környezetben, intuitív megjelenéssel biztosítani: a felhasználók követhetnek a szolgáltatás segítségével más kereskedőket, megnézhetik azok korábbi eredményeit, hogy a legjobbat válasszák ki, valamint saját maguk is létrehozhatnak kereskedő robotokat. A kereskedő robotok létrehozásakor a korábbi adatokon való tesztelést is lehetővé tettük.

Mindehez beépítettük a Typescript algrotimusunkba a Tensorflow AI algoritmusát, azaz gépi tanulás segítségével modellezhetővé tettük az egyes kereskedési rendszereket.

Galéria

További projektjeink

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.