Cargill landoló oldal fejlesztés

Cargill landoló oldal fejlesztés

3 hónap
WordPress, Figma
3 munkatárs részvételével
tervezés, látványterv, webfejlesztés
Előnézet

Az amerikai multinacionális vállalat, a Cargill számára fejlesztettünk landolóoldalt a Piglead malactakarmányozási programjukhoz. Külföldi cégként a Cargill számára fontos volt, hogy egy informatív bemutató oldalt fejlesszünk számukra, amellyel a cég által képviselt programok és az adott magyarországi régiók managereinek kiemelésére, bemutatására nyílt lehetőség.

Mivel landoló oldal fejlesztéséről volt szó, nagy hangsúlyt fektettünk rá, hogy a tartalom figyelemfelkeltő, könnyen átlátható legyen már első ránézésre is. Mindenképpen ki akartuk emelni a Cargill számára fontos célokat és identitást, bemutatni a felsorakoztatott termékeket, illetve útmutatást adni a cég specialista kollégáihoz, hogy ezzel is megkönnyítsük a jövőbeli ügyfelek számára a kapcsolatfelvételt

A projekt során a Piglead program arculati kézikönyvét felhasználva két verziójú látványtervet készítettünk Figma programban. A látványterv elfogadását követően WordPress keretrendszert alkalmazva készítettük el a landolóoldalt.

A weboldal fejlesztése mellett mi nyújtjuk a tárhely szolgáltatást is a piglead.hu weboldal számára.

Galéria

További projektjeink

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.