XBody cégcsoport bemutató weboldal megújítás, üzemeltetés

XBody cégcsoport bemutató weboldal megújítás, üzemeltetés

5 hónap
WordPress
2 munkatárs részvételével
tervezés, webfejlesztés
Előnézet

Az XBody egy EMS fitness felszerelések forgalmazásával és fejlesztésével foglalkozó nemzetközi vállalkozás, melynek olyan weboldalt fejlesztettünk, amely széleskörűen bemutatja a termékeiket és tükrözi a vállalat 2010 óta követett értékeit és céljait. Az XBody 80-nál több országban is jelen van, ahol a WebOrigo feladata a weboldalt, webes megjelenést biztosítani és felügyelni, minden országban az adott nyelven.

Az XBody komplex EMS stúdió- és üzleti modellstruktúrája segítségével járul hozzá magánszemélyek és cégek saját személyes márkájának kiépítéséhez. Munkánk célja az volt, hogy a pénzügyi befektetők, vállalkozók, edzőtermek vezetői, személyi edzők, gyógytornászok és a már létező EMS vállalkozások tulajdonosai is könnyen megtalálják a tökéletes módot, hogy az XBody-t beépítsék portfóliójukba. Mivel az XBody rengeteg különböző szolgáltatást kezel a menedzsmenttől az edzéseken át a forgalmazásig, kulcsfontosságú volt egy ilyen központi weboldal létrehozása, amely minden információt egyetlen, átlátható és elérhető helyen tartalmaz. Ezek kialakításának köszönhetően elősegítettük a kapcsolatfelvétel gyorsaságát és egyszerűségét, javítva ezáltal az ügyfélelérést, mely nagyban hozzájárul a cég további céljainak megvalósításához.

A weboldal rendelkezik Salesforce integrációval, automatikus, beépített levélküldési szolgáltatásokkal, biztonsági megoldásokkal a robotok és támadók elleni védelemhez, többnyelvűsítési lehetőségekkel. Térképes kereső teszi lehetővé a partnerek valamint a stúdiók gyors megtalálását.

Az Xbody számára a fejlesztést a WordPress segítségével történt, amely egy könnyen használható platform mind az XBody munkatársai, mind a jövőbeli ügyfelek számára. Hasznos bővítményekkel, például az Elementorral és a keresőmotor-optimalizálás eszközeivel párosítva a weboldal megfelel ennek a folyamatosan fejlődő vállalkozás igényeinek.

Galéria

További projektjeink

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.