Interreg Duna Régió Program felület kialakítása

Interreg Duna Régió Program felület kialakítása

4 hónap
Laravel (PHP), Filament
4 munkatárs részvételével
UI/UX design, tervezés, webfejlesztés
Előnézet

A projekt során egy olyan oldal létrehozására volt szükség, amelyen keresztül projektek és szervezetek valósíthatják meg kitűzött céljaikat egy együttműködőbb, zöldebb, okosabb és befogadóbb jövő érdekében. 

Annak érdekében, hogy a finanszírozás igénylésének folyamata a lehető legegyszerűbb és legáramvonalasabb legyen, arra törekedtünk, hogy egy intuitív és könnyen navigálható webhelyet hozzunk létre a projekthez. Mivel ügyfelünk az Európai Unióval közösen finanszírozza a pályázatokat, szigorú követelményeket kellett betartanunk, és magas színvonalon kellett megfelelnünk, amit sikeresen teljesítettünk. A végeredmény az Interreg Duna Régió 2021-27 program első 60 új projektjének ad otthont. A partnerek a platformunkon keresztül megtalálhatják és felkereshetik egymást az innovatív ötletek támogatása érdekében. 

Ennél a projektnél a víz és a környezetbarátság témáira összpontosítottunk, a végleges tervezési elemeket pedig az ügyfelünkkel szoros együttműködésben alkottuk meg. A DRP keretében napvilágot látó különböző projektek számára a fő honlapon kívül egy olyan mikrooldalakból álló rendszert építettünk ki, ahol ezek a projektek saját, különálló térrel rendelkezhetnek, amelyek az Interreg-program önálló, de tematikailag mégis szinkronizált kitekintését biztosítják. 

Az adminisztrációs panelt a Filament segítségével valósítottuk meg, a front- és backend kialakításához pedig JavaScript, jQuery, VueJS és Laravel technológiákat használtunk.

Galéria

További projektjeink

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.