Álomgyár online könyvesbolt fejlesztése

Álomgyár online könyvesbolt fejlesztése

folyamatos üzemeltetés
Laravel, React, NextJS
6 munkatárs részvételével
webfejlesztés
Előnézet

Az Álomgyár könyvesbolt hálózat számára az országszerte megtalálható üzleteiket összefogó webshopot és készletkezelő rendszert fejlesztettünk. 

Az országban több, mint 17 Álomgyár könyvesbolt működik, melyek egységes online megjelenését valósítottuk meg. Mivel olyan ügyfélről van szó, aki nem csupán webshhop működtetésre, de saját könyvkiadásra is jelentős figyelmet fordít, nagy hangsúlyt fektettünk a felhasználóbarát, keresőoptimalizált kialakításra, illetve a könnyű és intuitív navigálhatóságra, átláthatóságra. Könyvek mellett az Álomgyár számára lehetőséget biztosítottunk online magazinok megjelenítésére, térképes áruházkereső, nyomtatott könyvek szállításának és csomagkövetési lehetőség megvalósítására.

Változatos, egyedi kihívásokkal és megoldásokkal teli közös munkánk eredménye a mindezt átfogó admin felület is. Az egyedi szerkesztőfelületen túl az admin számára elérhetőek komplex reportok a weboldal és árukészlet állapotáról, az ezekhez kapcsolódó megrendelés- és termékkezelés opciók, illetve gyors, egyszerű szinkronizálás külső adaszolgáltatók adatbázisával.

A fejlesztés során Laravel (PHP), React és NextJS technológiákat alkalmaztunk, amelyek nem csupán a jövőbeli módosítások, fejlesztések gördülékeny integrálására ad lehetőséget, de stabil alapot biztosít az oldal folyamatos és zökkenőmentes működéséhez.

Galéria

További projektjeink

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.