IoT - Golfszimulátor foglalási rendszer fejlesztése

IoT - Golfszimulátor foglalási rendszer fejlesztése

4 hónap
HTML, CSS, PHP
2 munkatárs részvételével
tervezés, webfejlesztés

A Golfszimulátor Budapest vonzáskörzetében, egy bevásárlóközpontban működik. Ügyfelünk elképzelése 2019-ben az volt, hogy egy automata, távolról vezérelhető golfszimulátort hoz létre, ami emberi beavatkozás nélkül tud működni. A szimultorszoba abban segít, hogy a golfozók akkor is hódolhassanak a szenvedélyüknek, amikor esős vagy hideg időjárás van.

A projektben az volt a kihívás, hogy egy emberi beavatkozás nélkül működő szobát hozzunk létre, amelyben ugyan úgy van büfé, WiFi és minden, de nem szükséges felügyelet hozzá. Automata, távolról vezérelhető zárszerkezettel sikerült is ezt kialakítani: így a játékosok (akik tagjai a rendszernek) az applikációban lefoglalhatják a szobát tetszőleges időpontokra, majd amikor odaértek, az applikációból vezérelhetik az ajtó nyitását, zárását.

A büfé becsületkasszás alapon működik, a fogyasztást az applikációban szükséges rögzíteni, melynek helyességéről az üzemeltető a takarítás alkalmával megbizonyosodik. Az automata szoba nagy sikerült aratott a golfozók körében, így a téli időszakban szinte folyamatosan telt házzal üzemel.

További projektjeink

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.