Gardróbom applikáció fejlesztés

Gardróbom applikáció fejlesztés

7 hónap
Vue.js, Capacitor, Laravel (PHP)
6 munkatárs részvételével
tervezés, fejlesztés
Előnézet

A Gardróbom startup számára egy telefonos használtruha értékesítő alkalmazást készítettünk el. Az applikáció segítségével - melyet 2020-ban kezdtünk el fejleszteni, és 2021-ben került piacra - a felhasználók az otthon feleslegessé vált ruháikat, kiegészítőiket tölthetik fel a platformra. Célunk az volt, hogy olyan flow-t alakítson ki a termékfeltöltés és értékesítés során, mely egyszerűbb és gyorsabb, mint a konkurens alkalmazásoké. Az ötlet bevállt, és hamar nagyon népszerű is lett az alkalmazás: megjelenésének hetében a legnépszerűbb alkalmazás lett a Play Áruház és az AppStore felületein, mely azt jelenti, hogy többen töltötték le az általunk fejlesztett alkalmazást, mint a Messenger, WhatsApp vagy Facebook applikációkat, ami számunkra is hatalmas örömet okozott!

Az alkalmazás már a kezdetektől fogva hatalmas népszerűségnek örvendett. Az első 3 hónapban elértük a 110 ezer regisztrált felhasználót, valamint a 350 ezer feltöltött terméket a platformra.

A fejlesztésen túl a WebOrigo feladata a szerver infrastruktúra biztosítása. Külön szerver áll rendelkezésre a képek, külön az adatbázis és a backend futtatására. Már csak az optimalizált képek is több, mint 4 TB adatot jelentenek, így ezek feldolgozása, kezelése kiemelt jelentőségű.

Galéria

További projektjeink

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.