Jász Residence ingatlan értékesítést segítő weboldal fejlesztése

Jász Residence ingatlan értékesítést segítő weboldal fejlesztése

3 hónap
WordPress
2 munkatárs részvételével
tervezés, webfejlesztés
Előnézet

A Jász Residence lakópark számára a lakások értékesítésének megkönnyítésére terveztünk és fejlesztettünk WordPress weboldalt. 

A letisztult, stílusos design tökéletesen megragadja a weboldalon hirdetett leendő budapesti lakások, otthonok auráját, melyek a modern életstílust ötvözik az otthonos, családias érzéssel. A weboldal jól elhelyezett CTA gombokkal, intuitív navigációval, valamint az építési folyamatot és a készülőben lévő terveket egyaránt bemutató nagyméretű, csábító képekkel ösztönzi az értékesítést, így tökéletesen megfelel az ügyfél igényeinek. Egyedi megoldásként egy interaktív, térképes lakásválasztó segít még gördülékenyebbé tenni a vásárlási folyamatot, amelyen elsőként szintet választhat a felhasználó, majd az alaprajzot tekintheti meg és navigálhat azon, mintha azt az építész tervezőasztalán tenné meg.

A WordPress mint fő fejlesztési eszköz használata a projektben hozzájárult, hogy a weboldal egyszerre legyen egyedi és könnyen kezelhető. A tartalomkezeléshez és a keresőoptimalizáláshoz egyaránt használt bővítményekkel felhasználóbarát eredményt biztosítottunk.

Galéria

További projektjeink

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.