Lazy Felix böngészőkiegészítés fejlesztése

Lazy Felix böngészőkiegészítés fejlesztése

1 év
Laravel (PHP), JavaScript, Vue.js
3 munkatárs részvételével
tervezés, prototípus fejlesztés (MVP)
Előnézet

A Lazy Felix Google Chrome bővítmény az interneten található képek, fájlok egyszerűbb, összeszedetteb kezelése végett készült el. A cél egy olyan felhasználóközpontú bővítmény kialakítása volt, amellyel elkerülhető, hogy a későbbi feltöltésre szánt fájlokat le kelljen tölteni saját eszközünkre, mellyel nem csak egy mindennapi probléma küszöbölhető ki, de megszünteti az ilyen "ideiglenes" fájlok elszaporodását a letöltések között. 

A bővítmény felismeri a weboldalon található médiaelemeket, fájlokat, amelyek drag & drop vagy kattintás segítségével azonnal el is tárolhatóak későbbi felhasználásra, az eszközünkre való mentés vagy letöltés nélkül. A hozzáadott fájlok könnyedén rendszerezhetőek és felhasználhatóak a böngésző bármely ablakában, olyan felületeken is mint például a Facebook, Gmail, Google Drive, Discord, GitHub, Reddit, Pinterest, Dribble, vagy a Behance.

Mindemellett egy, a Lazy Felixhez tartozó weboldal is fejlesztésre került, hogy segítsük a bővítmény hitelességét, felhasználóközeliségét és átláthatóságát, illletve röviden bemutassuk a felhasználás egyszerű lépéseit. A weboldalbe mérésre alkalmas követőkódokat, bejelentkezési és Stripe-alapú előfizetési rendszert is integráltunk.

A Lazy Felix bővítmény JavaScripten alapszik, míg a hozzá tartozó weboldal Vue.js és Laravel (PHP) technológiákat alkalmaz.  

Galéria

További projektjeink

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb projektjeinkről és technológiai újdonságainkról.